Hvor mange ferger er det fra Bergen til Stavanger?

Hvor mange ferger er det mellom Bergen og Stavanger? Mellom Bergen og Stavanger er det to fergeruter, Halhjem-Sandvikvåg og Arsvågen-Mortavika. Begge fergeovergangene inngår i billettprisen på Kystbussen.

Hvor lang tid bruker Fjord Line fra Bergen til Stavanger?

Turen tar 5 timer og 30 minutter.

Hva koster det å kjøre fra Stavanger til Bergen?

Stavanger Taxi tar 14,26 kroner per kilometer. Mellom Stavanger og Bergen er det 210 kilometer. Da blir prisen på nesten 3000 kroner. I tillegg til ferjebilletter og andre påslag må du nok regne med å punge ut rundt 4-5000 kroner for turen.

Hvor mange ferger er det fra Bergen til Stavanger? – Related Questions

Hvor lang tid bruker Fjord Line?

På overfarten kan vi ha med oss hele 1350 passasjerer og rundt 370 personbiler. Her vil du garantert senke skuldrene i løpet av de 2,5 behagelige timene fergen bruker på overfarten.

Hvor stopper Fjord Line i Stavanger?

Risavika havn ligger omtrent 20–30 minutters kjøring fra Stavanger sentrum. To navigate, press the arrow keys. Vi anløper Risavika havn, som ligger kun 20-30 minutters kjøring utenfor Stavanger sentrum.

Hvordan komme seg fra Stavanger til Bergen?

Det er enkelt å komme seg fra Stavanger til Bergen og det finnes mange måter å reise mellom de to fjordbyene. Du kan fly (40 min), kjøre (5 timer), ta Kystbussen (5 timer) eller reise med Fjord Line (5,5 timer). Et vakkert landskap skiller de to byene og gjør reisen mellom dem til en opplevelse i seg selv.

Hvor stopper Fjord Line i Bergen?

Jekteviksterminalen i Bergen. Når du kommer til Bergen med Fjord Line, ankommer du i gangavstand til de aller fleste severdigheter som byen mellom de syv fjell har å by på.

Hvilken vei er best å kjøre fra Bergen til Oslo?

Den raskeste turen er over Hardangervidda, mens den lengste er om Filefjell. For skal du til Bergen så må du over fjellet, og det er her du må vurdere hva du har lyst å oppleve på veien. De mest benyttede fjellovergangene mellom Oslo og Bergen er Hardangervidda, Haukeli, Aurland – Hol, Filefjell og Hemsedal.

Hva er klippekort Fjord Line?

Klippekort innenriks MED bil

Med Fjord Lines klippekort kan du kjøpe fire reiser for prisen av tre. Sett fra deg bilen på bildekk, senk skuldrene og nyt den fantastiske sjøreisen gjennom fjordlandskapet. Overfarten tar 5 timer og 30 minutter. Inkludert i klippekortet er 4 klipp á 1 person + 1 personbil (maks 6 m lang).

Er Fjord Line gratis?

Det er alltid gratis å reise med MS Oslofjord! Fjord Line.

Når må man forlate lugaren Fjord Line?

Lugar. Det er obligatorisk å bestille lugar (evt. sittestol der det er tilgjengelig) på nattseilinger. Vi gjør oppmerksom på at lugaren må forlates noen timer før ankomst på enkelte seilinger.

Hva koster Fjord Club?

1.1Fjord Club Premium

Medlemskap i Fjord Club Premium koster 145 kroner per 12 måneder. Medlemskapet vil bli aktivert når medlemkontingent er registrert betalt.

Hvordan bli Fjord Club medlem?

Når e-posten er verifisert, logger du inn på din Fjord Line-bruker. Deretter finner du Fjord Club på venstre side eller velger banneret merket «Bli medlem gratis» nederst på siden. Nå fyller du inn nødvendige personopplysninger og avslutter med å trykke på «Bli medlem gratis!» Voila!

Hva koster det å reise tur retur Sandefjord Strømstad med bilen hvis du er Fjord Club medlem?

Returene fra Strømstad går henholdsvis klokken 12:00 og klokken 18:30. Husk at medlemmer av vår kundeklubb, Fjord Club, reiser gratis med MS Oslofjord – også reisende som har med bilen (for tungtransport og bobiler gjelder andre vilkår).

Hvordan bruke Fjord Line poeng?

Har du spart opp Fjord Club-poeng og er klar for å bruke dem på en reise med oss? Du kan betale med opptjente poeng når du reiser med bil fra Vestlandet med Fjord Line. Bare husk at det gjelder på et begrenset antall plasser fra Bergen eller Stavanger. Nå er også skatter og avgifter inkludert i poengreisen!

Hvor mange knop går Fjord Line?

Med toppfart på 40 knop vil reisetiden fortsatt være 2 timer og 15 minutter, forteller Ternblom, som også understreker at investeringen vil gjøre Fjord Line til en aktør i fraktmarkedet på strekningen.

Er Fjord Line dansk?

De har hjemmehavn i Hirtshals, selv om Fjord Line er et norsk fergeselskap.

Leave a Comment