Hvor mange Joe and the Juice er det i Norge?

I Norge har Joe & The Juice 34 kaffebarer, hovedsakelig i Oslo-området og ellers på Østlandet. På verdensbasis har kjeden utsalgssteder over hele Europa, samt i USA.

Hvor mye tjener man på Joe and the Juice?

I fjor betalte Joe & The Juice ut lønninger på til sammen 30,9 millioner kroner. Fordelt på 78 årsverk gir det en gjennomsnittslønn på 395.000 kroner.

Hva tjener man på Joe and the Juice?

Slik gikk tariffavtalen i Joe & The Juice i vasken
  • Joe & The Juice er kanskje landets hippeste kafékjede.
  • De fleste tjente mellom 125-135 kroner i timen, og det var ingen overtidsbetaling, eller tillegg på søndager eller kvelder.

Hvor mange Joe and the Juice er det i Norge? – Related Questions

Kan man jobbe på Kiwi når man er 14 år?

Du kan fint jobbe i butikk, men i mange butikker kreves det at man er over 16 eller 18 år for å få stå i kassa, samt åpne og stenge butikken. Derimot er det mange butikker som ansetter yngre medarbeidere til å rydde i hyller og på lagret, fylle på varer osv et par ettermiddager i uka.

Kan 14 åringer jobbe i butikk?

Du har lov til å jobbe etter at du har fylt 15 år. Når du er 13-15 år, kan du ha lette småjobber. Dette kan for eksempel være jobber som avisbud eller kontor- og butikkarbeid. Dersom du vil jobbe før du fyller 15 år, må foreldra dine godkjenne det.

Hvor gammel for å jobbe på Starbucks?

Generelt så er det ikke noen regler for hvor gammel du kan være for å jobbe på kafé.

Hvor gammel for å jobbe på kino?

Vi vet ikke hva aldersgrensen er for dette, men om man skal ha ansvar for penger og betalinger osv, så er det ofte slik at det kreves at man er 18 år. Men du kan ta kontakt med den/de kinoene du kjenner til og høre om de ansetter ungdom – for eksempel som ryddehjelper osv.

Kan en 12 åring se smile?

Denne filmen har en gjennomgående angstskapende stemning. Den inneholder nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

Er det lov å ha med medbrakt på kino?

Det er helt lovlig og akseptabelt å ta med seg eget godteri når man skal på kino, og man trenger ikke engang å prøve å skjule det for personalet. Det er rett og slett helt greit å ta med seg eget godteri på kino her i Norge!

Hva betyr 12+ aldersgrense?

når det står et + bak alderen, betyr det at grensen er OVER tallet som står. Så når det står 12+ betyr det 13 år.

Kan 2 åring gå på kino?

Det er ikke tillatt med spedbarn under 1,5 år på vanlige visninger. Vi tilbyr babykino hvor foreldre kan ha med seg barn under ett år. Her er det ikke adgang til å ha med seg barn over ett år dersom det er aldersgrense 9 år eller høyere på filmen som vises. 18 år – absolutt aldersgrense.

Er det lov å ha 25 års aldersgrense?

Etter en endring av likestillings- og diskrimineringsloven sommeren 2017 har Diskrimineringsnemnda slått fast at urimelige og usaklige særaldersgrenser på 23/25 år så vel som øvre aldersgrenser i utelivsbransjen er ulovlige.

Hvem kan se 15 års film?

En film med 15-årsgrense kan ha angstskapende stemning, og inneholde realistiske innslag av katastrofer, krig, omsorgssvikt eller overgrep. Skrekkfilmer, filmer med drap eller detaljerte seksuelle skildringer får normalt 15-årsgrense. Unge ned til 12 år kan se filmen i følge med foreldre/foresatte.

Hva har jeg lov til som 16 åring?

16 år
  • Du er over den seksuelle lavalder.
  • Du har rett til å nekte foreldrene å få vite at du har vært hos lege.
  • Du kan øvelseskjøre bil.
  • Du kan ta mopedførerbevis og førerprøven for lett motorsykkel og traktor.
  • Du kan selv bestemme å få utført abort.

Leave a Comment