Hvor mange tilskuere tar Trondheim Spektrum?

Trondheim Spektrum har totalt 33 200 m² fordelt på 9 komplette håndballflater fordelt på 4 haller, en hall med 6 minihåndballflater, samt et lyst og trivelig vrimleområde som inneholder snack- og espresso-bar. Vår største arena på 4 800 m² har plass til hele 12 000 personer eller sitteplasser til 8 960 personer.

Hvor ligger Trondheim Spektrum?

Trondheim Spektrum i Klostergata 90, 7030 Trondheim ligger 10-15 minutters spasertur fra Trondheim Sentrum.

Når kommer Deep Purple til Trondheim?

DEEP PURPLE TIL TRONDHEIM SPEKTRUM

Etter over 50 år har bandet fortsatt magien inntakt, og med bandets siste album «Whoosh!» som kom i fjor så har superlativene haglet. Etter en liten viruspause er omsider nå de endelige planene for turneen lagt, og Trondheim får storfint besøk den 1. oktober 2022!

Hvor mange tilskuere tar Trondheim Spektrum? – Related Questions

Hva er fint å se i Trondheim?

Hos reisenettstedet Tripadvisor har de listet opp ti severdigheter og aktiviteter som ligger på topp blant tilreisende i Trondheim.
  1. Ringve Museum.
  2. Bakklandet.
  3. Nidarosdomen.
  4. Turer i Bymarka.
  5. Trøndelag folkemuseum.
  6. Vitensenteret i Trondheim.
  7. Gamle Bybro.
  8. Rockheim.

Er Trondheim i nord eller sør Trøndelag?

SørTrøndelag er en nåværende valgkrets til Stortingsvalg. Fra 1804 til 1918 gikk fylket under navnet Søndre Trondhjems amt. SørTrøndelag grenset i nord mot NordTrøndelag, i sør mot Hedmark og Oppland, i vest mot Møre og Romsdal og i øst til Jämtlands län i Sverige. Administrasjonssenter og største by var Trondheim.

Hvor i Norge ligger Trondheim?

Trondheim
Trondheim kommune Tråanten tjïelte
LandNorge
FylkeTrøndelag
Statuskommune
InnbyggernavnTrondhjemmer, trondheimer

Hvor mange er det plass til i Spektrum?

9 700
Oslo Spektrum / Kapasitet

Hvor ligger Oslo Spektrum?

Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo.

Hva er størst av Telenor Arena og Oslo Spektrum?

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow og er eid av Euforum Holding AS. Telenor Arena er Norges hovedarena når de største internasjonale artister besøker Norge, og har hatt besøk av bl.

Er det garderobe på Oslo Spektrum?

Det er som regel ikke garderobemulighet i arenaen, og store sekker, kofferter og lignende henvises til oppbevaring i skap på Oslo Sentralstasjon, eller bussterminalen.

Hvem eier Spektrum?

NOVA Spektrum
Oslo Spektrum / Eier

Nova Spektrum er en arena for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events og driver virksomhet i tilknytning til dette.
Stiftelsen ble etablert i 1920, og har i dag et styre sammensatt blant annet av representanter fra Næringslivets Hovedorganisasjon og Virke.

Wikipedia

Hvor mye tjener Karpe?

I 2017 og 2019 var de ute på veien, og selskapet fikk da overskudd på henholdsvis 4,1 millioner og 3,5 millioner. I 2018 og 2020, med lite konsertvirksomhet, ble det underskudd på henholdsvis 1,6 millioner og 3,9 millioner. I 2019 tok duoen utbytte på halvannen million hver. Karpe Diem AS omsatte da for 28,7 millioner.

Er det aldersgrense på Karpe konsert?

I praktbygget vil det være aldersgrense 18 år og telefonforbud.

Kommer luke Combs til Norge?

Neste år legger country-superstjernen og CMA Entertainer of the Year, Luke Combs, ut på sin største verdensturné noensinne! Den massive turneen besøker 3 kontinenter, 16 land og består av 35 konserter – inkludert Norge og Oslo Spektrum lørdag 30. september 2023.

Leave a Comment