Hvor mye koster 1 AirPod Pro?

Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019) akkurat nå er 2 396 ,-.

Hvor er det best å kjøpe AirPods?

Kjøp Airpods og tilbehør her | Elkjøp.

Kor mykje koster AirPods?

Pris- og produktinformasjon

Den billigste prisen for Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med trådløst ladeetui akkurat nå er 1 449 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Hodetelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.7 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 35 butikker.

Hvor mye koster 1 AirPod Pro? – Related Questions

Hvor mange år skal AirPods vare?

– Bør vare fem år, sier Forbrukerrådet. Apple sier de følger norsk kjøpslov. Internett flommer over av rapporter om at Apples Airpods etter hvert får så dårlig batteridriftstid at de i praksis blir helt ubrukelige.

Hvor lenge varer 100% på AirPods?

Med flere ladinger i etuiet får du mer enn 24 timer med lyttetid19 eller opptil 18 timer med taletid. AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid21 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid23 eller opptil 2 timer med taletid.

Kan jeg kjøpe 1 AirPod?

Kan man kjøpe en enkelt AirPod? Ja – hvis du mister en AirPod, kan du kjøpe en ny via Service og Reparasjon hos Apple.

Er AirPods vantette?

og 2. generasjon), AirPods Max, Smart Case, MagSafe-ladeetuiet for AirPods Pro (1. generasjon) og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro (1. generasjon) er ikke vanntette eller vannbestandige, så påse at fuktighet ikke trenger inn i noen åpninger.

Hvis man mister en AirPod?

Slik slår du på Mistet-modus:
  • Åpne Hvor er?-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Gå til kategorien Enheter, og velg dine AirPods.
  • Rull ned til Merk som mistet, og velg Aktiver.
  • Følg veiledningen på skjermen hvis du vil at kontaktinformasjonen din skal vises når du har mistet et par AirPods.
  • Velg Aktiver.

Kan AirPods overleve vaskemaskin?

Ikke legg AirPods i vaskemaskinen eller tørketrommelen. Ikke bruk AirPods i en badstue eller et damprom. Ikke utsett AirPods for vann i høy hastighet, for eksempel ved kjøring på vannski.

Er det farlig å sove med AirPods?

Så den eneste potensielt skadelige effekten bruken du beskriver kan gi er 1: Irritasjon/sårhet i øregangen, 2: Opphopning av ørevoks og/eller 3: hørselsskader hvis du hører på veldig høyt volum over kort tid eller høyt volum over lang tid.

Er AirPods vann tette?

Både proppene og etuiet er vanntette

Både proppene og lade-etuiet er IPX4-vannsikre, noe betyr at de tåler regndråper og mindre mengder vann som ved uheldige situasjoner kan ende med å skylle over dem.

Hvor mange kuldegrader tåler AirPods?

Oppbevar AirPods i temperaturer mellom -10 ºC og 45 ºC.

Hva er forskjell på AirPods og Pro?

Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet.

Når kommer AirPods Pro 3?

september, og AirPods Pro blir tilgjengelige i butikk fra fredag 23. september. AirPods (tredje generasjon) med Lightning-ladeetui selges nå for NOK 2 190. AirPods (tredje generasjon) med MagSafe-ladeetui er fortsatt i salg for NOK 2 290.

Hvor lenge varer batteriet på AirPods?

Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid.

Skal AirPods lyse når den lader?

Når etuiet ligger riktig på laderen, vil statuslyset lyse i noen sekunder. Deretter slås det av mens etuiet lades.

Hvor fort lader AirPods Pro?

For å lade AirPods må du legge proppene i dette ladeetuiet. Når de ligger i denne lades de opp, og et kvarter der er nok til å gi omtrent 3 timer batteritid på selve proppene.

Kan man bytte AirPods?

Apple: Ja, du kan returnere etter å ha prøvd

Det står ikke noe om at Airpods eller Airpods Pro er unntatt angreretten, eller krav om at varen må returneres ubrukt eller i uåpnet emballasje. Apple bekrefter i en epost at du kan levere tilbake dine Airpods innen to uker etter at du mottok dem.

Hvor lenge er garantien på AirPods Pro?

Apples begrensede garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som fulgte med i esken, mot produksjonsfeil i ett år fra datoen da du kjøpte produktet.

Leave a Comment