Hvor mye koster det å fjerne hår med laser?

Priser for hårfjerning med laser
BehandlingPrisMedlemspris
Legger, bikini og armhuler5 000,-4 000,-
Legger og lår6 500,-5 500,-
Legger, lår og armhuler7 900,-6 900,-
Legger, lår og bikini7 900,-6 900,-

Er laser hårfjerning trygt?

IPL hårfjerning er trygt.

Strålen fra IPL-apparatet er regulert ned for å sikre at man ikke kan skade seg. Huden din er trygg og det er kun hårsekkene som blir satt i hvilemodus. I tillegg er det ikke farlig å sende lyspulser mot huden, og det sier også NHI.

Er IPL og laser det samme?

IPL (Intense Pulsed Light) bruker bredspektret lys til å effektivt behandle mange ulike indikasjoner. Sammenlignet med lasere som bare bruker en bølgelengde, er IPL med sitt brede spekter av bølgelengder, mer skånsomt mot huden og gir mindre bivirkninger uten at det går på bekostning av resultatene.

Hvor mye koster det å fjerne hår med laser? – Related Questions

Kan man bruke laser i underlivet?

Gynekologisk laser passer for kvinner som ikke ønsker tradisjonell kirurgi eller hormonbehandling, eller hvor man ønsker å avvente med annen konvensjonell behandling. Det er også en bra behandling for kvinner som har hatt bryst- eller underlivskreft da de ikke kan ha tilførsel av hormonet østrogen.

Skal man barbere seg før laser?

Begynn å barbere i minst 2 uker før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før, vi trenger ikke å se hårene når vi behandler, da laseren finner de mørke hårstråene i huden.

Hva gjør IPL laser?

IPL (Intense Pulsed Light) er ikke en laser, men et sterkt lys som primært brukes til behandling av uønskede blodkar og pigmentflekker. Med IPL kan vi behandle hele kroppen, men de mest vanlige områdene er ansikt, hals, bryst og hender. Behandlingen må gjentas 1-3 ganger for best effekt.

Hvor ofte kan man bruke IPL laser?

Vi anbefaler at du bruker IPL hårfjerner én gang i uken de første 12 ukene. Etter denne perioden, kan du benytte IPL en gang i måneden i 3 måneder, eller til du er fornøyd. For å opprettholde silkemyk hud bør du bruke laseren en gang hver 2. måned, eller etter behov.

Hvilken laser er best til hårfjerning?

Fordeler med Lightsheer Diodelaser

Ved å bruke Lightsheer diodelaser til hårfjerning betyr dette for kunden mindre behandlinger og igjen en lavere kostnad for kunden enn ved bruk av IPL. Lightsheer diodelaser er laget kun for å fjerne uønsket hår. På grunn av den eksakte bølgelengden er laser lyset optimal.

Kan man bruke IPL i ansiktet?

Sammenlignet med barbering er IPL mer skånsomt for huden og har en mer langvarig virkning. Hvis du bruker IPL riktig, kan du ha hårfri hud i flere måneder. Det er enkelt å bruke og kan anvendes på ben, armhuler, bikinilinjer og i ansiktet under kinnbenet.

Kommer håret tilbake etter laser?

Det fleste som fjerner hår med IPL og laser tror at permanent betyr ”for alltid”. Dessverre er ikke dette tilfellet. Hårene kommer tilbake etter noen måneder.

Hvordan få mindre hår i ansiktet?

Det er relativt vanlig å bruke pinsett for å fjerne uønsket hårvekst i ansiktet. Men man kan faktisk også epilere i ansiktet. Fordelen med en epilator er at den er mer effektiv en en vanlig pinsett. Du får et glatt resultat selv på hårstrå som er veldig korte og fine, og epilatoren får med alle hårstråene i ett drag.

Hvordan bli kvitt ansiktshår permanent?

Laserbehandling fungerer godt i de aller fleste tilfeller for fjerning av ansiktshår, med unntak av øyevippene og øyenbrynene. Både laser og elektrolyse kan fjerne lyse hår, men for de aller lyseste fargetonene av hår vil sistnevnte som regel være det aller mest effektive.

Hva skjer hvis jenter barberer ansiktet?

Ansiktsbarbering er faktisk helt fantastisk. Det er ikke bare positivt da det fjerner småhår, men det er bra for eksfoliering i tillegg, det hjelper på dark spots og aldring og det hjelper sminken til å sitte bedre enn noen gang.

Hvordan fjerne hår på overleppa?

– Voksing er en rask og enkel løsning. Strips kan kjøpes ferdige, og du bruker bare et par minutter på å fjerne alle hår på overleppen. Du må være litt forsiktig så stripsene ikke fester seg for godt på huden og skader den, sier hun. Ved voksing er det dessuten viktig at huden er ren og tørr, legger Johansen til.

Hvor lenge varer en laserbehandling?

En laserbehandling kan vare fra 30 minutter til to timer, avhengig av hva og hvor mye som skal behandles. Smerter kan forekomme på grunn av varmen fra laseren.

Når forsvinner hår etter laser?

Du kan kjenne en lett varme og stikkende følelse med hvert laserlys. Når gelen tørkes av vil en del hår forsvinne, resterende hår kommer å løsne innen 2-3 uker. Det er viktig at din hud ikke er solbrun, eller har vært utsatt for soling de 4 siste uker før og etter behandling.

Når forsvinner håret etter laser?

Når faller hårene av etter laser? Hårene faller som regel av etter 1-3 uker. De kan da børstes lett av hudoverflaten.

Hvor ofte må man ta laser hårfjerning?

Behandling utføres hver 6-12 uke til ønsket resultat. Intervallet mellom hver behandling varierer ut fra hvilke områder som behandles. Antall behandlinger det er behov for er veldig individuelt, men vanligvis laserbehandlingen gjentas 6-10 ganger. Det anbefales også en årlig vedlikeholdsbehandling.

Kan laser føre til kreft?

Nei, det er ikke vist noen sammenheng med IPL behandling og økt kreftrisiko. Et studie som tok for seg siste 25 år med IPL behandling fant ingen holdepunkter for bekymringsverdige langtidsutfall, selv om man bruker det så ofte som 52 ganger over 6 måneder. Det ser altså ut til at IPL behandling er trygt.

Leave a Comment