Hvor mye koster det å kjøpe billett på bussen?

Kjøper du enkeltbillett om bord med kontanter på buss eller båt, må du betale et ombordtillegg på 20 kroner for voksne (alle soner) og 10 kroner for barn og honnør (gjelder ikke ved påstigning utenfor sone 1).

Hvor kjøpe bussbillett i Oslo?

Om. Billetter til offentlig transport i Oslo kan kjøpes på Oslo Visitor Centre, Ruters kundesenter og på de fleste Narvesen og 7-Eleven. Med mobil-appen Ruter (for iPhone og Android) får du kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter, samt 7- og 30-dagersbilletter.

Hva koster buss til Oslo?

Enkeltbillett
Soner1 sone2 soner
Voksen39 kr64 kr
Barn og honnør20 kr32 kr

Hvor mye koster det å kjøpe billett på bussen? – Related Questions

Kan man betale med kort på bussen 2022?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Hvor mye koster flybussen Oslo?

Flybuss og rutebuss

Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Kan man betale med kort på flybussen?

Om bord i bussen: Du kan kjøpe billett om bord på bussen med kort eller norske kontanter. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten er gyldig i 3 mnd.

Er flybuss gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Kan man bruke Ruter billett på flybussen?

Flybussen FB1, FB2, FB3 og FB5 har billettsamarbeid med Ruter. Ruters 24-timersbilletter og 7-, 30- og 365-dagersbilletter gjelder på Flybussen hvis billetten er gyldig for hele bussens reisestrekning.

Hvor mye koster buss fra Kristiansand til Oslo?

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter. En billett fra Kristiansand til Oslo koster i gjennomsnitt 641 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 467 kr. fre.

Hvor mye koster buss fra Fredrikstad til Oslo?

En billett fra Fredrikstad til Oslo koster i gjennomsnitt 290 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 102 kr. fre.

Hvor mye koster buss fra Arendal til Oslo?

Bussturen fra Arendal til Oslo er 196 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 3 t 26 min med våre partnere som Vy Bus4You. Normalt går 12 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne ruten koster omtrent NOK 330, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 121.

Hvor mye koster buss fra Grimstad til Oslo?

Oversikt: Buss fra Grimstad til Oslo

Du kan få den billigste bussbilletten på denne turen for så lite som NOK 274 (€ 25), men gjennomsnittsprisen på bussbilletter er NOK 381 (€ 34).

Hvor mye koster et buss kort?

Reisekortet koster 50,- . Du kan betale både med kontanter og bankkort.

Hvordan betale på buss i Nordland?

I tillegg til å kjøpe bussbillett i appen Billett Nordland, kan du kjøpe din billett med bankkort hos sjåføren på bussen. Du kan også betale med kontanter på alle steder bortsett fra i Bodø – men du kan kjøpe billetter med kontanter på Sentrumsterminalen i Bodø sentrum.

Hva koster buss fra Hønefoss til Oslo?

En enkeltbillett for voksen fra Hønefoss til Oslo vil fra 1. februar koste 179 kroner, mot 175 tidligere. Prisen på månedskort øker fra 2 305 kroner til 2 325 kroner.

Hvor mye koster en buss?

Prisen for en buss fra Proterra koster ifølge Reuters 750.000 dollar, om lag 5,86 millioner norske kroner. En vanlig diesel-buss koster samme sted omtrent 500.000 dollar, like over 3,9 millioner norske kroner.

Kan man betale med penger på bussen Brakar?

Reisepenger. Du kan kjøpe reisekort og fylle på penger på dette, som du kan bruke å betale med på bussen. Reisepenger kjøpes med en verdi på hele hundre kroner (minimum kr 100,-), og deretter trekkes betaling for reisen fra saldoen hver gang billetten brukes.

Leave a Comment