Hvor mye koster det å sende pakke?

Norgespakke med postoppkrav
Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg219,–281,–
25 kg319,–391,–
35 kg389,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.166,–166,–

Hva er billigst å sende pakker med?

Det vanligste og billigste for så små pakker er å sende den direkte til postkassen til mottakeren. Dette kan koste deg så lite som bare 17 kr, men dette er bare for de minste pakkene, de største pakkene under 2 kg kan koste deg så mye som 175 kr.

Hvor mye koster det å sende norgespakke?

Norgespakke – Postoppkrav
Norgespakken PostoppkravPrisSelvbetjening på nett
0-10 kg297,-225,-
25 kg428,-344,-
35 kg547,-457,-
Håndteringstillegg*141,-141,-

Hvor mye koster det å sende pakke? – Related Questions

Hva er forskjellen på Posten og PostNord?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra 24. juni 2009. I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Hvor mye koster det å sende en pakke på 5 kg?

Maksmål: inntil lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm.

Pris på Norgespakke™ 0–5 kg.

VektLevere på Posten Sende fra postkassen din
0–5 kg70,–79,–
Tillegg til og fra Svalbard330,–330,–

1 more row

Hvor mye koster det å sende 10 kg?

Hva det koster å sende Norgespakke™, avhenger av hvor tung pakken er, og om du betaler på nett eller på Posten.

Nye priser fra 01.01.2023 for Norgespakke™ 0–35 kg kjøpt på posten.no eller på Posten.

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg129,–169,–
25 kg229,–279,–

Kan privatpersoner sende med PostNord?

Sende pakker med PostNord

Det er ikke vanskelig å sende post i butikk. Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord.

Hvor stor pakke kan man sende?

Om pakken er over 120 cm lang, har bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm, kommer det håndteringstillegg på 166,-. Pakken kan da være inntil 240 cm lang og lengde + omkrets inntil 360 cm.

Hvor mye koster det å sende en pakke med helt hjem?

HeltHjem pris

Alle pakker som er medium eller mindre (altså under 5 kg) vil kunne sendes med HeltHjem. Dette koster vanligvis rundt 80 kroner. Det er et tilfelle hvor prisen kan bli noe høyere, nemlig hvis din adresse er utenfor HeltHjem sin dekning.

Hvordan sende en liten pakke?

Sett på frimerker, skriv på en digital kode eller klistre på en returlapp, bestill henting og legg det i din egen postkasse. Bruk Norgespakke™ 0–5 kg for sendinger over 350 g og som er innenfor maksmålene 35 x 25 x 12 cm. Send på Posten eller fra egen postkasse. Kun to priser; 70,– og 79,–.

Hvordan sende pakke med TISE?

🤝 Selger aksepterer budet:

Når budet er akseptert mottar selger en kode i chatten. Selger pakker inn produktet, skriver koden tydelig på pakken og gjør klart forsendelsen etter valgt fraktmetode – på dørmatten for Helthjem, eller i postkassen eller nærmeste Post i butikk for Posten.

Hvor lang tid tar det å sende en pakke i Norge?

Frakttid 2-5 dager. Kun digital bestilling via posten.no eller Posten-appen, kvittering på e-post og begrenset sporing. Kan sendes fra postkassen din, eller leveres på Posten i hele Norge.

Er Posten og Bring det samme?

Bring er i Norge den delen av Post-konsernet som betjener bedriftskundene og de deler av driften som retter seg mot bedriftskunder profileres derfor i grønne farger og ikke i den røde fargen som Posten benytter og som i all hovedsak skal profileres mot privatkunder. Selskapet eies av Posten Norge.

Hvem betaler for Helthjem?

Løsningen vil ha fastpris på frakten og for selger vil dette oppleves som inkludert i tjenesten, da det er kjøper som betaler for frakten. Betalingen holdes også trygt, fra et bud er gitt og til varen er mottatt.

Hvilke dager kommer PostNord?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Hvorfor tar PostNord så lang tid?

Uforutsette hendelser som for eksempel ekstremvær og stengte veier kan også spille inn på leveringstiden, og kan i noen tilfeller føre til forsinket leveranse. Er du avsender av pakken, har du mulighet til å spore forsendelsen hele veien på myPostNord.

Når leverer PostNord på døra?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge “melding om pakke på vei” i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

Kan noen andre hente pakken min PostNord?

Gi fullmakt på my.postnord.no

Når du mottar pakken din får du tilsendt en sms med lenke til myPostNord. Her kan du gi et familiemedlem eller en venn fullmakt til å hente pakken din for deg. Det eneste dere må gjøre er å registrere dere på my. postnord.

Kan man hente pakke uten ID?

Derfor må du alltid ha med deg legitimasjon når du skal hente pakken din. Eksempel på gyldig legitimasjon er førerkort, bankkort med foto og pass.

Leave a Comment