Hvor mye koster det å ta lip fillers?

En klassisk filler i leppene kan koste fra 2.500 – 4.500 kroner. Restylane Kysse og Restylane Lip Volume, er to svært populære fillere i serien. Disse gir økt volum, endrer leppekonturen og gjenskaper leppenes fuktighet og fylde.

Hvor mye koster 1 ml lip fillers?

Bergen – Skin Center
Bergen – Skin Center
0,5 ml (f. eks liten leppe)fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben)fra 4 300,-
Fillers 2 ml (f. eks hake og kjevelinje)fra 7 900,-
Rynkebehandling

Hva koster 1 ml filler?

Bestill time
Konsultasjon350,-
Restylane filler 0,5 ml (f. eks liten leppe)fra 3 100,-
Restylane filler 1 ml (f. eks kinnben)fra 4 300,-
Restylane filler 2 ml ( f. eks hake og kjevelinje)fra 7 900,-

Hvor mye koster det å ta lip fillers? – Related Questions

Hvor lenge varer lip filler?

En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. Hvor lenge resultatet varer varierer litt ut fra hvor i ansiktet man setter det, og faktorer som alder, forbrenning og livsstil spiller også inn.

Hvor ofte kan man ta Lip fillers?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året.

Hvor ofte må man fylle på fillers?

Injeksjon av en filler er ikke en permanent prosedyre, og effekten varer i 6-18 måneder avhengig av hvilken hudtype du har og sirkulasjonen i huden. Det er nødvendig med oppfølgingsbehandling med jevne mellomrom. Varigheten er avhengig av hvilke områder filleren blir brukt på.

Hvilken type filler er best?

Så etter vår erfaring, etter å ha prøvd flere ulike filler typer, lander vi alltid på produktet Juvederm når det kommer til valg av best filler. Vi ser at både kvalitet og varighet på denne filleren står til både våre og kundenes forventninger.

Hvor forsvinner fillers?

Hyaluronsyre kan reverseres, og etter hvert som kroppen bryter ned stoffet vil effekten forsvinne. Normalt tar dette mellom tre og atten måneder. Enkelte fillere kan vare i over to år.

Hvor mye filler i leppene?

Hvilken volummessig effekt behandlingen har på leppene avhenger naturlig nok av hvor mye produkt som injiseres. De fleste trenger 1 ml eller mer for å oppnå ønsket volum. Det anbefales å starte med 0,5 eller 1,0 ml for å gå gradvis frem.

Hvor vondt er det å ta Lip fillers?

GJØR FILLER I LEPPENE VONDT? Før behandling vil man kunne sitte med bedøvelseskrem på leppen, slik at stikkene ikke kjennes så godt. I tillegg inneholder Restylane lidocain som bedøver under selve stikket. Da leppene er sensitive vil man allikevel merke behandlingen.

Hvilken filler varer lengst?

Teosyal fillere er blant de hyaluronsyrebaserte produktene som har lengst effekt. Varigheten på Teosyal fillere angis til å være fra ca. 1-2 år avhengig av hvilken behandling du tar.

Hva kan man ikke gjøre etter Lip fillers?

For å minimere risikoen for irritasjon, bør du ikke bruke retinol, glykolsyre og eksfolieringsprodukter 24 til 48 timer etter behandling. Unngå også bruk av rensebørster, som kan bli for hardt for huden. De fleste fillere trenger minst to uker på å sette seg, det er derfor best å la huden få ro i denne perioden.

Hvor lenge gjør fillers vondt?

Vanlige bivirkninger etter filler er forbigående hevelse, rødhet, blåmerker og ømhet/ svak smerte. Disse er forbigående og forsvinner som oftest etter 1-7 dager. I områder hvor huden er tynn, kan filleren i noen tilfeller ses gjennom huden.

Kan man drikke etter Lip fillers?

For å oppnå best mulig resultat anbefaler vi at du: Ikke bruker sminke i 12 timer etter behandlingen. De første 72 timene etter behandling bør du unngå å drikke alkohol og trening. Vi anbefaler heller ikke å ta fly.

Kan man snuse etter Lipfiller?

Det anbefales å unngå bruk av snus og røyk, minimum 5 timer etter behandling, gjerne vent 24-timer.

Skal man massere lip filler?

Man skal ikke trene eller drive med hard fysisk aktivitet etter behandling. Det er viktig ikke å ta på det behandlede området de første timene etter behandling for å unngå infeksjon. Leppene bør masseres lett daglig i noen dager etter behandling. På denne måten unngår man klumper.

Kan man kysse etter Restylane?

Du kan kysse akkurat sånn som før.

Hvor lenge varer blåmerker etter fillers?

Hevelse, rødhet og blåmerker er svært vanlige «komplikasjoner», men de løser seg oftest selv innen en uke.

Kan fillers flytte på seg?

I mange av tilfellene ser vi at pasienten føler at filleren er borte, men det vi kan se er at filleren har flyttet på seg. Som oftest ser vi migrert filler som har beveget seg til nabovevet.

Leave a Comment