Hvor mye koster en Rosenborg billett?

Hvilken plass ligger Rosenborg på?

Eliteserien
PlassLagPoeng
1Molde66
2Bodø/Glimt51
3Rosenborg50

Hva het Rosenborg før?

Rosenborg ble stiftet under navnet Odd, men skiftet til Rosenborg Ballklub i 1927, da klubben ble medlem av Norges Fotballforbund og klubbnavnet Odd allerede var opptatt. Fram til omtrent 1960 var klubben en typisk bydelsklubb.

Hvor mange på Lerkendal i dag?

Lerkendal Stadion
Drift Lerkendal Stadion AS
BrukereRosenborg Ballklub
UnderlagNaturgress
Kapasitet21 423

Hvor mye koster en Rosenborg billett? – Related Questions

Hvor mye kostet Lerkendal stadion?

Samlet kapasitet på det nye stadionanlegget er 21 620 sitteplasser. Utbygginga kostet 252 millioner kroner. Medregnet kjøpet fra kommunen og bygginga av Adidas-tribunen har Rosenborg samlet investert 335 millioner kroner i Lerkendal siden 1996.

Hvem eier Lerkendal stadion?

I dag eier RBK Lerkendal sammen med Trondheim kommune, DNB, DDB, Siemens, Skanska og I.K. Lykke. Nå opprettes et nytt aksjeselskap, RBK Holding AS, som fusjonerer med dagens Lerkendal Stadion AS. – At det ble enstemmig vedtatt var som å slå Vålerenga 3-0 i går, sier Ivar Koteng.

Hvor mange er det plass til på Lerkendal?

21 421
Lerkendal stadion / Kapasitet

Hvor mange er det plass til i kjernen Lerkendal?

Rosenborg har fortsatt det høyeste bunnivået – mens Viking har nest høyest. Kapasiteten på Lerkendal er 21423.

Hvor mange rommer Lerkendal?

Stadionet ble innviet i 1947. Lerkendal stadion har per 2020 en kapasitet på 21 421 tilskuere. Den offisielle publikumsrekorden er 28 994 i semifinalen mellom Rosenborg og Kongsvinger den 16. september 1990.

Hvor høyt er Scandic Lerkendal?

Liste over Trondheims høyeste byggverk
ByggverkHøyde
1Tyholttårnet124 meter
2Nidarosdomen98 meter
3Scandic Lerkendal75 meter
4Trondheimsporten58 meter

Hvor er Norges høyeste bygning?

Bygningene
BygningHøyde
1Nye Nexanstårnet155 m
2Nexanstårnet #1120 m+
3Oslo Plaza109,7 m
4Fullgjødselfabrikk nr. 4 på Herøya109 m

Har vi skyskraper i Norge?

Norge. Norge er et av de få industrilandene i verden som fortsatt ikke har noen skyskrapere. I Norge har det flere ganger blitt foreslått skyskrapere, men ingen har enda fått tillatelse til å bygge en skyskraper i Norge.

Hva er den høyeste bygningen i verden?

En tur opp i Burj Khalifa er ikke til å komme utenom når man besøker Dubai. Dette futuristiske tårnet i betong, glass og stål som strekker seg hele 828 meter opp i luften er verdens høyeste bygning. Det er sånn cirka to og et halvt Eiffeltårn høyt og ca. 700 meter høyere enn Norges høyeste bygning.

Hva er Norges eldste bygning?

Det spesielle med Steinhuset på Hadeland er at det er Norges eldste profane bygning på landet. Det er selvsagt et nasjonalt klenodium. Samtidig ser det så beskjedent ut der det ligger nær mer prominente representanter for middelalderens byggekunst.

Hvor mye koster Burj Khalifa?

Bygningen har 163 etasjer og har per februar 2019 rekorden som bygningen med flest etasjer i verden. Kostnaden for bygget var ca. 8 milliarder kroner.

Leave a Comment