Hvor mye koster en skrift tatovering?

Dersom du bare vil ha litt skrift kan du kanskje bare måtte punge ut med under tusenlappen, mens det for en “full sleeve” fort kan koste deg mellom 30-60 tusen kroner, eller kanskje enda mer dersom du for eksempel vil dekke over gamle tatoveringer.

Hvor mye koster farge tatovering?

HVA ER DERES TIMEPRIS?
BeskrivelsePris
Inntil 1 time1500 kroner
Timepris1200 kroner
Timepris (Farge)1500 kroner

Hvor lenge varer en tattoo session?

En session er vanligvis en halv eller hel dag, og mange av våre tatovører har en ca fastpris per hel dag session.

Hvor mye koster en skrift tatovering? – Related Questions

Hva bør man spise før tatovering?

– I de tre dagene før du skal tatovere deg kan du med fordel ta 1000mg C-vitamin og spise mat som inneholder jern og vitaminer. Dette gir kroppen et bedre grunnlag for å håndtere tatoverings- og gro prosessen. – Ta med mat og drikke hvis du skal være her en stund.

Hva må man tenke på før tatovering?

Forberedelser før tatovering
 • Sov godt.
 • Spis skikkelig og ta med niste.
 • Ta med referansematerialer.
 • Sørg for din egen underholdning.
 • Unngå alkohol og kaffe.
 • Gi huden nok fuktighet.
 • Fjern hårveksten.
 • Utsett tatoveringen dersom du blir syk eller skader deg.

Hvor er det mest vondt å ta tatovering?

De 10 mest smertefulle stedene å tatovere seg
 1. Hodet. Ikke bare er det smertefullt, men opplevelsen blir ekstra grusom av at man i tillegg kan høre lyden så godt.
 2. Hånden. Håndflaten er det mest smertefulle stedet å tatovere, og bør unngås, mener Eschenbach.
 3. Brystbenet.
 4. Albuen.
 5. Rumpeballene.
 6. Indre lår og kne.
 7. Foten.
 8. Ansiktet.

Hvor er det minst vondt å ta tatovering?

Generelt vil det være mindre vondt å tatovere områder med mye muskler og fett, sånn som utsiden av låret eller baksiden av leggen. Du kan forvente ekstra smerte hvis tatoveringsnåla treffer steder med mye nerver, som når du tatoverer innsiden av låret.

Hvor farlig er tatovering?

Å tatovere seg innebærer alltid en fare for infeksjoner, men de er sjeldent svært alvorlige. Akutte reaksjoner som allergi, eksem, kløe, lyssensitivitet kan oppstå. Rundt 30 prosent av de som tatoverer seg får milde ubehag som kløe/hevelse i tatoveringen, mens cirka 20 prosent ikke tåler sol på tatoveringen.

Hvor lang tid tar det å ta en liten tatovering?

Det tar vanligvis ca. 30 minutter å ta en liten tatovering. Når det gjelder de mer omfattende tatoveringene, kan det ta lengre tid, avhengig av størrelsen på tatoveringen og hvor omfattende den er. Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder tatoveringstid.

Hvor lenge må man vente med å drikke etter tatovering?

I det medisinske forskningsmiljøet diskuteres det om alkohol (etanol) kan påvirke blodets evne til å levre/koagulere. Tatovering er jo i praksis tusenvis av små nålestikk inn i huden og lager dermed små mikroblødninger. Sånn sett tenker jeg det er fornuftig å vente i minst 48 timer før en inntar alkohol.

Kan man drikke alkohol når man har tatt tatovering?

Vi fraråder deg som har tatovert deg å drikke alkohol i groperioden. Alkohol tynner ut blodet, som betyr at gro-prosessen ikke blir optimal. Vi ser ofte at tatoveringen blir blass som et resultat av å drikke alkohol mens tatoveringen gror.

Hvor lenge skal man ha på plast etter tatovering?

Etter tatoveringen din er utført legger tatovøren din på et lag med plastfolie, som du skal ha på i minimum 12 timer. Etter 12 timer kan du ta av plasten og forsiktig rengjøre tatoveringen. Vask hendene først, og deretter vask forsiktig over tatoveringen med en 1:10 blanding med grønnsåpe og vann.

Hvor er det mest vondt å ta tatovering?

De 10 mest smertefulle stedene å tatovere seg
 1. Hodet. Ikke bare er det smertefullt, men opplevelsen blir ekstra grusom av at man i tillegg kan høre lyden så godt.
 2. Hånden. Håndflaten er det mest smertefulle stedet å tatovere, og bør unngås, mener Eschenbach.
 3. Brystbenet.
 4. Albuen.
 5. Rumpeballene.
 6. Indre lår og kne.
 7. Foten.
 8. Ansiktet.

Når begynner tatoveringen å klø?

Etter 3-5 uker skal den være ferdig grodd. Ved temperaturendringer som f. eks vinter eller sommer kan deler av tatoveringen hovne opp og klø litt. Dette er helt normalt, og det hjelper med en mild kløedempende krem.

Kan man trene når man har tatt tatovering?

Du bør ikke trene på 48 timer etter å ha tatt en tatovering. Dette fordi du kan svette ut blekket før huden har fått muligheten til å innkapsle det. Når du har fått skorpe må du være forsiktig så du ikke strekker skorpen slik at den sprekker, det vil påvirke jevnheten i fargen.

Hvor ta første tatovering?

Generelt vil det være mindre vondt å tatovere områder med mye muskler og fett, sånn som utsiden av låret eller baksiden av leggen.

Er du sensitiv mot smerte, kan du vurdere å tatovere følgende områder:

 • Skulder.
 • Armer.
 • Rygg.
 • Tykkleggen på baksiden av leggen.
 • Utsiden og fremsiden av låret.

Hvor dypt går en tatovering?

Når du blir tatovert, legger nålen igjen blekk i hele området fra overflaten (Epidermis) og ned til det mellomste hudlaget, lærhuden (Dermis). Dermed er en fersk tatovering veldig frisk og fargerik, klar og tydelig. Men så gror huden oppå tatoveringen, og blekket “synker” ned til lærhuden, og forsvinner fra overflaten.

Hvordan ta vare på ny tatovering?

Etter at tatoveringen er ren; tørk den forsiktig med et rent og mykt håndkle. Smør tatoveringen med et tynt lag Helosan, Bepanthen eller annen krem egnet for tatovering. Ikke bruk for mye krem, da risikerer du å få utslett. Gjenta vasking og smøring minst 2 ganger max 4 ganger daglig fordelt utover dagen.

Hvordan føles det å ta tatovering?

På lik linje med de minst vonde plassene, er de mest smertefulle plassene å få en tatovering svært individuelt. Noen mennesker opplever og håndterer smerten bedre enn andre. Ofte oppleves smerten mest intens der huden er tynn eller der det tatoveres «rett på bein».

Leave a Comment