Hvor mye koster ferge Flakk-Rørvik?

Takster Flakk-Rørvik 2019
LengdeFullprisFerjepris
0-6 m262166
6,01-12 m588396
>12 m1223935
Elbil8383

Hvor lang tid tar ferja Flakk-Rørvik?

Flakk-Rørvik er et fergesamband på fylkesvei 715 mellom Flakk i Trondheim kommune og Rørvik i Indre Fosen kommune, begge i Trøndelag fylke. Sambandets lengde er 7,2 km og overfartstiden tar 25 min.

Hvordan kjøpe billett Flakk-Rørvik?

Kjøp billett for reise med ferge i appen AtB Mobillett. På rute 870, 880, 965 og 985 betaler du med AutoPASS for ferge. Reisende som ikke har AutoPASS eller har registrert seg på ferrypay.no for de rutene det gjelder, vil få tilsendt faktura i posten (merk at det følger et fakturagebyr).

Hvor mye koster ferge Flakk-Rørvik? – Related Questions

Er det gratis å gå på ferge?

Ein betaler kun for køyretøy. Passasjer er gratis, dette gjelder både dei som er passasjerar i køyretøy og dei som kjem til ferjekaia på andre måtar. Med fergeavtale eller autopassbrikke registrert på kjennemerket får ein rabatt på fergereisa.

Hvordan betale ferge uten AutoPASS?

Utenlandske kjøretøy uten AutoPASS-avtale eller AutoPASS forskuddsavtale må betale med bankkort ved ombordkjøring eller benytte seg av FerryPay. Hvis utenlandske kjøretøy ikke benytter seg av ett av disse alternativene vil de nektes å reise med fergen.

Hvordan kjøpe billett til ferje?

Kjøp enkeltbillett i farte-appen og få rabatt

Du kan enkelt kjøpe fergebillett for person og kjøretøy i Farte-appen. Ved kjøp av enkeltbillett for ferge får du 20% rabatt på voksenbillett og bil opp til 8 m i app. Billettkjøp i appen gjelder ikke som plassreservasjon på fergen.

Kan man bestille plass på ferge?

Det kan bestilles plass dersom man reiser med kjøretøy. Er det passasjerer i kjøretøyet bestilles det plass for disse samtidig, selv om de ikke koster noe ekstra. Bestilling av plass kan gjøres etter at ruten er godkjent av vår oppdragsgiver.

Når starter gratis ferge?

Regjeringen har satt av 59 millioner i revidert statsbudsjett for 2022 til gratis ferje på ferjesamband som hadde under 100.000 passasjerer i 2019. Dette betyr at fra 1. juli vil flere samband bli gratis.

Hva koster et ferjekort?

Ett AutoPASS-ferjekort koster 50 kr som trekkes fra innbetalt forskuddsbeløp. Ferjekort sendes i post når innbetaling av forskuddsbeløp er mottatt.

Er AutoPASS billigere?

Får jeg rabatt når jeg har brikkeavtale? Alle kjøretøy i takstgruppe 1 og M1 med gyldig bombrikke får automatisk 20 prosent brikkerabatt i nesten alle automatiske bompengeanlegg i Norge. Noen steder er det timeregel og månedstak for hvor mange passeringer som belastes.

Kan man bruke AutoPASS på ferje?

For å få rabatt betaler du enten med AutoPASS-brikke eller AutoPASS-ferjekort. Manuell betaling gir ingen rabatt. På ferjesamband som benytter AutoPASS-brikke som betalingsløsning, benytter du din AutoPASS-brikke som betalingsmiddel.

Er motorsykkel gratis på ferge?

Kjøretøy som i vognkortet er beskrevet som mc, moped og ATV (registrert som firehjuls motorsykkel) er fritatt for bompenger i automatiske bomstasjoner, og trenger ikke avtale. Motorsykler er ikke fritatt for betaling av bompenger på ferjer.

Er det lov å ta med hund på ferge?

Er det lov med hund/kjæledyr på ferge? Ja, det er det. Det er tillatt å ta med hund og andre mindre dyr på både buss, hurtigbåt og ferge. På ferge skal hunde enten være i kjøretøyet eller i bur på bildekk eller annet anvist sted.

Er elbil gratis på ferge?

Stortinget har vedtatt at elbiler skal betale maksimalt halv pris av det bensin- og dieselbiler betaler på ferjer. Dette er nå innført på både riks- og fylkesveier.

Hvor fort kjører en ferge?

MF «Bergensfjord»
Tekniske data
Lengde130 m
Bredde19 m
Toppfart23,5 knop

Hvor mye drivstoff bruker en ferge?

Dagens ferger bruker om lag 35 liter per time, eller 17 liter per tur. Vi kan regne oss fram til et overslag for batteribehov basert på dette. 1 liter diesel har et energiinnhold på 10,1 kWh.

Hvilke ferger blir gratis i Møre og Romsdal?

Ytterlegare fire ferjesamband i Møre og Romsdal blir gratis frå midten av august neste år. Dette gjeld ferjesambandet mellom Smøla og Tustna, ferjesambandet mellom Otrøya og Molde og mellom Dryna og Brattvåg, og ferja til Gossen i Aukra.

Hvem eier fergene?

Statens vegvesen kjøper ferjetjenester av ferjeselskapene som eier og drifter ferjene. Gjennom krav i det offentlige kjøpet av ferjetjenestene skal vi bidra til et transportsystem som er sikkert, fremmer verdiskaping og bidrar til omstilling til lavutslippssamfunnet.

Hva betyr ordet ferje?

En ferje, eller en ferge, er en båt eller et skip som frakter passasjerer over avgrensede avstander. En bilferje har gjerne også rom for å ta med kjøretøy. Ferjene følger vanligvis fastsatte ruter, i rutetrafikk.

Leave a Comment