Hvor mye koster fergen fra Bodø til Moskenes?

Pris plassgaranti Bodø – Værøy – Røst – Moskenes 2021
 • 200,- BodøMoskenes for kjøretøy opp til 6 meter,
 • 500,- BodøMoskenes for kjøretøy over 6 meter,
 • 200,- Lødingen – Bognes for kjøretøy inntil 6 meter,

Hvor lang tid tar fergen fra Bodø til Røst?

Ferjesambandet Bodø–Røst–Værøy–Moskenes
StrekningLengde KmOverfartstid
Bodø – Røst109,0 ca. 4 timer
Bodø – Moskenes94,33 – 4 timer
Bodø – Værøy86,3ca. 3 timer
Røst – Værøy43,0105 minutter

1 more row

Hvordan komme seg til Værøy og Moskenes?

Man kommer seg til Værøy med både ferge og helikopter. Ferge tar alt mellom 1 og 5 timer alt etter hvor man tar ferge fra. Ferge går fra Bodø eller fra Moskenes, og koster ca. 200 kr.

Hvor mye koster fergen fra Bodø til Moskenes? – Related Questions

Hvordan komme seg fra Bodø til Lofoten?

Et reisealternativ for å komme seg til og fra Lofoten er å reise med hurtigbåt. Hurtigbåten trafikkerer ruten mellom Bodø, Skrova, Skutvik og Bodø. Du finner rutetabeller for hele Nordland nå nettsidnene til Reis Nordland. Nordlandsekspressen (NEX2) går mellom Svolvær og Bodø.

Hvor mange ferger på Kystriksveien?

Kystriksveien er Fylkesvei 17 fra Steinkjer til Bodø, samt tilstøtende områder/øyer. Veien er på hele 650 km, går gjennom 21 kommuner og to fylker. Det er seks ferger på strekningen.

Hvordan komme seg til Værøy og Røst?

FERGE. Fergene «M/F Landegode», «M/F Værøy» og «M/S Bodø» gjør det mulig å reise med bil mellom Bodø, Værøy, Røst og Moskenes. På sommeren anbefaler vi reisende med bil å bestille plass på forhånd, da det i perioder er stor trafikk med ferjen.

Hva er det å gjøre på Værøy?

På Værøy kan du oppleve Lofotfisket, se ut over storhavet og besøke et restaurert, gammelt og nokså ukjent handelssted. Du kan gå fottur på yttersida og til topps på fjell 450 m over hverdagen. I dag skal `alle` til Lofoten.

Hvor mange fastboende på Værøy?

Værøy er den nest minste og den nest ytterste av kommunene i Lofoten, med et areal på 18,6 km² og 679 innbyggere pr. 1. kvartal 2022.

Hvordan komme seg fra Oslo til Lofoten?

Det er kun Widerøe som flyr direkte. Flyr dere med SAS eller Norwegian må dere mellomlande i Bodø, for så å ta Widerøe over fjorden til Lofoten. Et alternativ er å fly direkte fra Oslo til Evenes, og så kjøre videre derfra. Fra Evenes er det cirka 3-4 timers kjøretur.

Når er det best å reise til Lofoten?

Beste tiden å besøke Lofoten

Det er høysesong fra juni til august, men prisene er selvsagt høyere og det er kaotisk med mange nasjonale og internasjonale turister. Utenom høysesongen anbefales det å oppleve Lofoten i vinter- og høstmånedene. Det kan også være en fantastisk opplevelse, særlig vinterens lofotfisket.

Hvor lang tid tar det å kjøre fra Bodø til Lofoten?

Det tar omtrent like lang tid, og kjøreturen vil komme på 1 time og 15 minutter. Det er ikke mulig å kjøre hele veien fra Bodø til Lofoten, du er nødt til å ta en ferge på et tidspunkt.

Hva er verdt å se i Lofoten?

 • Besøk Henningsvær – Norges eldste fiskevær. Henningsvær ligger ca.
 • Kunst i Lofoten.
 • Topptur på ski.
 • Fjellturer på sommeren.
 • Med bil har man lett tilgang til flotte fjellturer i hele øyriket.
 • Kajakkpadling.
 • Se Lofoten fra hesteryggen.
 • Nordlyssafari.

Hva å gjøre i Lofoten når det regner?

Her har dere tipsene for hva dere kan finne på når det regner i Lofoten.
 1. Besøk galleri og kunstsenter.
 2. Gå på museum.
 3. Lofotakvariet og opplevelsessenter.
 4. Handle lokale skatter.
 5. Surfing eller SUP.
 6. Dykking eller snorkling.
 7. Lag din egen ost.
 8. Bryggeriomvisning og Magic Ice.

Når er det flest turister i Lofoten?

Til tross for økt vekst i antall tilreisende på vinteren de siste årene, er det klart flest som kommer til Lofoten og Vesterålen på sommeren. Sommerturistene står for hele 75 prosent av gjestedøgnene i 2018 og består i hovedsak av feriereisende.

Hvor kaldt blir det i Lofoten?

Med en gjennomsnittstemperatur på rundt 0 grader celsius (du kan forvente opp mot 5 plussgrader og ned til 10 minusgrader), er ikke Lofoten veldig kaldt sammenliknet med andre steder i Norge. Likevel sørger den sterke vinden for at det føles kaldere, så det er viktig å pakke med seg nok varme klær.

Når er det best å se nordlys i Lofoten?

I Lofoten kan du oppleve nordlyset fra slutten av august til midten av april. Før og etter det er det ikke mørkt nok til å kunne se nordlyset når midnattssola melder sin ankomst. Det er ikke hver dag du kan se nordlyset, enten på grunn av lav aktivitet eller lavt skydekke.

Leave a Comment