Hvor mye koster hurtigbåt?

Priseksempler
EnkeltbillettRute 800/805/810 Trondheim/Vanvikan/Sandstad/Kristiansund
VoksenPristabell (pdf)
Barn/Honnør/Student*Pristabell (pdf)
EnkeltbillettRute 980 Namsos/Rørvik/Leka
VoksenPristabell (pdf)

Hvor går båten til Danmark fra Bergen?

Våre to moderne miljøskip, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, frakter deg sømløst og komfortabelt mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals i Danmark. Seilasen vår starter i vakre Bergen by. Herfra bærer det videre til fargerike Stavanger, før vi forserer Skagerrak og ender i Hirtshals på Nord-Jylland.

Hvor legger Fjord Line til kai i Bergen?

Jekteviksterminalen i Bergen. Når du kommer til Bergen med Fjord Line, ankommer du i gangavstand til de aller fleste severdigheter som byen mellom de syv fjell har å by på.

Hvor mye koster hurtigbåt? – Related Questions

Hvor lang tid tar båten fra Bergen til Danmark?

Bergen Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 Timer.

Hvor lang tid bruker båten til Danmark?

Langesund–Hirtshals Reis behagelig til Danmark

Fra Langesund seiler vi strake veien til Hirtshals i deilige Danmark. Overfarten mellom Langesund og Hirtshals tar kun 4,5 timer.

Hvor lang tid tar det å ta båt til Danmark?

Båten til København fra Oslo seiler hver dag. København er et ypperlig utgangspunkt for resten av reisen. Til Billund er det ca 3 timer, og til Rødby, eller Gedser i tar det ca. av 1,5 timer.

Hvor lang tid tar svenske båten?

På overfarten kan vi ha med oss hele 1350 passasjerer og rundt 370 personbiler. Her vil du garantert senke skuldrene i løpet av de 2,5 behagelige timene fergen bruker på overfarten.

Hva koster buffet på Color Line?

Koster Buffet finner du på dekk 7. Pris: Fra 199,- (barn fra 100,-). Julebuffet 04.11. –18.12.

Hva er forskjellen på Color Magic og Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Hva er billig i Sverige?

Man sparer generelt over halvparten på kjøttvarer solgt i Sverige, mens delikatesser som Andebryst kan man få enda billigere i Sverige. Europeiske delikatesser er ofte mye billigere i Sverige, og man kan ofte betale 1/3 av prisen på for eksempel parmaskinke og franske oster i Sverige i forhold til Norge.

Er kaffe billigere i Sverige?

Kaffe (hele kaffebønner) – Er billig i Sverige! Oppvaskmaskinsalt. –15 kr per kg! Sjokolade.

Hva koster 1 liter melk i Sverige?

For eksempel, i Sverige må du betale for: Flaske eller kartong melk (1 liter): 11 NOK (12 SEK)

Er toalettpapir billigere i Sverige?

To for én i Sverige

24 ruller med Lambi toalettpapir er nesten 40 kroner dyrere i Norge. Du får to bokser med Nutella og to pakker med 3 pk Lionsjokolade for prisen av én i Norge.

Hva er billig av matvarer i Sverige?

Billige varegrupper

Av varegrupper innen dagligvarer du må se spesielt på finner vi blant annet: Rødt kjøtt – svin, kalv, okse og vilt. Hvitt kjøtt – kylling, kalkun, and. Brus og andre leskedrikker.

Skrevet av:

Vivian er en mat- og reiseentusiast fra Bergen, med en forkjærlighet for norsk mat og en lidenskap for å oppdage nye og interessante steder å besøke.

Leave a Comment