Hvor mye koster hurtigbåt?

Priseksempler fra 2. januar 2023
EnkeltbillettRute 800/805/810 Trondheim/Vanvikan/Sandstad/Kristiansund
VoksenPristabell (pdf)
Barn/Honnør/Student*Pristabell (pdf)
EnkeltbillettRute 980 Namsos/Rørvik/Leka
VoksenPristabell (pdf)

Hva koster nattbuss Trondheim?

Nattbuss og -trikk
Område Pris, enkeltbillett
Trondheim100,-
Malvik, Melhus og Skaun150,-
Stjørdal og Orkdal200,-

Hvor mye koster fram ung?

FRAM Ung kostar 450 kroner og du kan bruke billetten på nattbussane frå 1. januar 2022. FRAM Student kostar 450 kroner og du kan bruke billetten på nattbussane frå 1. januar 2022.

Hvor mye koster hurtigbåt? – Related Questions

Kan man bruke ungdomskort på tog?

Skyss ungdomsbillett kan benyttes på Arnalokalen og på Vossebanen mellom Bergen og Vieren. Disse kan også brukes på buss og bybane i hele Vestland fylke. Billetten kjøper du i Vy-appen eller Skyss-appen. Har du billett på Skysskort må du vise kvittering for gyldig billett.

Hvor lenge er man barn på bussen?

Barn. Barnepris gjelder fra 6 år til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis.

Er barn gratis på T banen?

Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis. Barn under 6 år telles ikke med i antallet – de reiser alltid gratis. For å bruke grupperabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over 18 år.

Er tog gratis for barn?

Barn. Barn fra 0 til og med 5 år reiser gratis på alle billetter utenom Pluss og Pluss Refunderbar. Barn fra 6 til og med 17 år får 50 prosent rabatt på Enkeltbillett og Flex Refunderbar.

Når kjører barn gratis?

Barn under 6 år telles ikke med i antallet – de reiser alltid gratis. Barn mellom 6 og 17 år som reiser alene betaler barnepris.

Hva er aldersgrensen på buss?

Med førerkort for klasse D kan du kjøre en buss som er godkjent for flere enn 8 passasjerer. Du må være minst 24 år og ha førerkort for klasse B for å ta førerkort for klasse D. Du kan være yngre enn 24 år hvis du har startet på eller fullført obligatorisk yrkessjåførutdanning.

Hvor gammel må man være for å få bot på bussen?

Bøter for å ikke ha billett på bussen, er ikke egentlig en straff, men et gebyr som blir ilagt av busselskapet. Det har derfor ikke noe å si at du bare er 14 år, siden det ikke er straff etter straffeloven. Det er bare etter straffeloven at det gjelder regler om kriminell lavalder, som i Norge er 15 år.

Når er det greit å ta buss alene barn?

Her er hovedanbefalingene klare:På båt bør barn under 12 år ikke reise alene. På buss setter Barneombudet en nedre aldersgrense på åtte år for timelange bussreiser. Er turen lengre, bør aldersgrensen heves. På tog bør barnet være minst 10 år for kortere turer.

Kan barn stå på bussen?

Barn over 15 kg/100 cm:

Barn over 15 kilo eller 100 cm bør sitte sikret i en beltestol eller på pute i bussen. Det forutsetter at bussen er utstyrt med trepunktsbelter. Dette er et råd som i like stor grad gjelder de yngste skolebarna.

Er det ulovlig å snike på bussen?

I dag sier Straffeloven at sniking på trikk, buss og T-bane kan straffes med inntil tre måneders fengsel.

Hva gjør du hvis du glemmer noe på bussen?

Ta kontakt med aktuelt busselskap. Det er loven om hittegods som regulerer hva som skjer med hittegodset.

Leave a Comment