Hvor mye koster Restylane?

Prisene for Restylane varierer ut ifra hvilken type behandling du skal gjennomføre, hvor behandlingen skal foregå og hvem som utfører den. Man kan allikevel regne med at en 1 ml injeksjon, hos en autorisert klinikk, ligger på rundt 3.300 – 3.500 kroner.

Hvor ofte må man fylle på med Restylane?

En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder.

Hva er forskjell på fillers og Restylane?

Fillers og restylane

Restylane er en HA-filler. En HA-filler er et fyllstoff som injiseres i huden for å redusere rynker, forstørre lepper eller endre ansiktskonturene. HA-fillere består av stoffet hyaluronsyre.

Hvor mye koster Restylane? – Related Questions

Er det farlig å ta Restylane?

Restylane er det mest kjente filler-merket, men det finnes flere på markedet og de fleste består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og anses som trygt å injisere, ifølge Rune Jemtland, seniorrådgiver ved seksjon for merking og kvalitet ved Mattilsynet.

Er det vondt å ta Restylane?

Bortsett fra et lite stikk med en tynn nål inn i huden, er det oftest nesten ingen smerter å snakke om. Mye av årsaken er at det i Restylane er integrert lokalbedøvelse «lidocaine», som raskt bedøver det området som behandles.

Hvilke fillers er best?

HA (hyaluronsyre) filler er det bransjen de siste 10 år anser som den aller tryggeste og den mest forutsigbare behandlingsformen når det gjelder injeksjonsbehandling.

Hvor lang tid tar det før Restylane går ut?

Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, som er et stoff som allerede finnes naturlig i kroppen. Det er ikke skadlig på noen måte og er en veldig trygg filler. Det er heller ikke permanent, og kroppen vil normalt bryte ned restylanen etter 6-12 mnd.

Hvor mye er 1 ml Restylane?

Bestill time
Konsultasjon350,-
Restylane filler 0,5 ml (f. eks liten leppe)fra 3 100,-
Restylane filler 1 ml (f. eks kinnben)fra 4 300,-
Restylane filler 2 ml ( f. eks hake og kjevelinje)fra 7 900,-

Hva skal man ikke gjøre etter Restylane?

For å minimere risikoen for irritasjon, bør du ikke bruke retinol, glykolsyre og eksfolieringsprodukter 24 til 48 timer etter behandling. Unngå også bruk av rensebørster, som kan bli for hardt for huden. De fleste fillere trenger minst to uker på å sette seg, det er derfor best å la huden få ro i denne perioden.

Kan man drikke alkohol etter Restylane?

De første 72 timene etter behandling bør du unngå å drikke alkohol og trening. Vi anbefaler heller ikke å ta fly.

Kan man trene dagen man tar Restylane?

Du bør avstå fra trening 24t etter en behandling.

Kan man sette Restylane selv?

Det er definert som legemiddel og må injiseres av helsepersonell. Hvis sykepleier injiserer det, må vedkommende ha ansvarlig lege som gjør en selvstendig vurdering av den enkelte pasient.

Kan man bli blind av Restylane?

– Fillere kan injiseres av hvem som helst, men har flere og alvorligere bivirkninger enn Botox. Fillere kan gi en rekke alvorlige komplikasjoner og i verste fall gjøre deg blind.

Hva er best botox eller Restylane?

Generelt er Botox mer effektivt for behandling av dynamiske rynker, eller rynker som er forårsaket av muskelbevegelse. Disse rynkene ses vanligvis på pannen, mellom øyenbrynene og rundt øyene. Filler, derimot, er bedre for behandling av statiske rynker, eller rynker som er til stede selv når ansiktet er i ro.

Kan man Kysse etter Restylane?

Du kan kysse akkurat sånn som før.

Kan jeg dusje etter Restylane?

Ikke dusje eller få vann i området på 3 dager. Ikke bruke krem eller sminke på 3 dager.

Når kan man ikke ta Restylane?

Du skal være helt frisk når Restylane® injiseres. Det vil si at det ikke skal være infeksjon i kroppen. Vær oppmerksom på at du ikke skal ha utbrudd med forkjølelsessår/herpes når Restylane ® injiseres. Du skal i ikke ha feber.

Leave a Comment