Hvor mye koster Telenor mobilabonnement?

Hva koster mobilabonnement fra Telenor? Mobilabonnement fra Telenor som er tilgjengelig for alle koster mellom kr 249,- per måned for deres billigste løsning og til kr. 549,- for deres dyreste løsning. Den dyreste løsningen inkluderer fri data, fri tale og fri SMS.

Hvilke mobilabonnement bruker Telenor nett?

Her er mobiloperatørene som tilbyr mobilabonnement med Telenor dekning
  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.

Er det gratis å ringe Telenor kundeservice?

*Ringer du kundeservicenumrene 915 09000/915 05000 er det samme ringepris som til et vanlig mobilnummer. Har du inkludert ringetid i ditt mobilabonnement, er også samtaler til kundeservice inkludert.

Hvor mye koster Telenor mobilabonnement? – Related Questions

Er det dyrt å ringe 800 nummer?

Fra 1. september blir det også gratis å ringe til nummer i 800-serien. – Dette er nummer som typisk benyttes til bedrifters kundeservice i mange land. Endringen gjør at Norge kommer på linje med resten av Europa som har gratis anrop til 800nummer, skriver Nkom.

Er ICE bedre enn Telenor?

Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor. Bor du i en storby så spiller det faktisk ingen rolle.

Hvor mye koster det å ringe Telenor kundeservice?

5-sifrede nummer
Kundeservice 09000
LittBruk, minutt-/startpris0,39/0,99
FriBruk Fast, BBT Hjemmetelefon, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Fast&Mobil+FriBruk Utland, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Norden, minutt-/startpris0,00/0,00

Hvordan melde feil til Telenor?

Ring kundeservice

Du melder om feilen ved å ringe kundeservice på 915 09000.

Er Telia det samme som Telenor?

I 2018 ble Get, som var Norges nest største kabelselskap, etter Telenor, kjøpt av det svenske telekomselskapet Telia. I 2020 forsvant Get-navnet, og selskapet ble en del av Telia Norge.

Hva heter Telenor nå?

Telenor Norge er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor mobil, fastnett og TV-tjenester.

Er Canal Digital og Telenor det samme?

Allerede i januar 2016 ble Canal Digital Kabel en juridisk del av Telenor Norge AS. Nå samler vi alt i ett selskap for å kunne tilby produkter og tjenester på tvers av TV, bredbånd og mobil. Canal Digital Satelitt vil beholde Canal Digital-navnet, og fortsetter som et eget selskap som i dag.

Har Telenor skiftet navn?

Telenor ble dannet i 1855 som Telegrafvesenet, og skiftet navn en rekke ganger, endelig til Telegrafverket i 1933, Televerket i 1969 og til Telenor i 1995 – etter at virksomheten var blitt omdannet til et statlig aksjeselskap.

Hvor mange kunder har Telenor mobil?

Selskapet har globalt ved utgangen av første kvartal i år 173 millioner mobilkunder, men også her må telekjempen se antall kunder krympe på hjemmebane og det med 12.000 abonnenter. Telenor-konsernet hadde samlet et resultat før skatt på 6,9 milliarder kroner i årets første kvartal.

Hvorfor skal jeg velge Telenor?

Du har fri tale, SMS og MMS

Mange av oss holder kontakten med venner og familie gjennom tjenester som FaceTime, Snapchat og Facebook Messenger. Men glem ikke at du som Telenor-kunde kan både ringe, sende SMS og MMS helt kostnadsfritt!

Er Telenor svensk?

Telenor AB er en svensk teleoperatør som tilbyr mobil-, bredbånds- og fastnettjenester. Selskapet oppsto i 2006 ved en sammenslåing av selskapene Vodafone Sverige (Europolitan), Bredbandsbolaget, og Glocalnet. Telenor AB i Sverige er 100% eid av norske Telenor.

Hvem eier Telenor?

Public float
Telenor / Eier

Kan jeg beholde mitt mobilnummer?

Med innføringen av nummerportabilitet for mobiltelefoni kan du beholde mobilnummeret selv om du bytter operatør. Onsdag godkjente Post- og teletilsynet en forskrift som gjør at du som mobilkunde kan beholde mobilnummeret ditt selv om du bytter mobilselskap.

Hvor holder Telenor til?

Vi holder til på Telenor Fornebu. Det er ca 15 min med bil fra Oslo Sentrum til Fornebu.

Er se hvem gratis?

Fullversjonen av Se Hvem er inkludert i alle våre mobilabonnement for privatkunder. Se Hvem er gratis å laste ned i Google Play eller App Store, men vær oppmerksom på at du må ha fullversjonen av Se Hvem for å få tilgang på Nummeroppslag og Svindelvarsel.

Hva koster 1881 Mobilsøk?

Opplysningen 1881 Mobilsøk er en premium søketjeneste med et abonnement. For 49 kr i måneden kan du søke ubegrenset i Norges beste opplysningstjeneste.

Leave a Comment