Hvor mye koster tog fra Gjøvik til Oslo?

En vanlig togbillett fra Gjøvik til Oslo koster nå 300 kroner. Men hvis du altså kjøper togbillett til Moss eller Drammen i stedet, minst ett døgn på forhånd, koster turen bare 249 kroner. Det samme gjelder på returen, hvis du kjøper togbillett fra Moss-Gjøvik eller Drammen-Gjøvik minst et døgn på forhånd.

Hva koster tog Oslo Stockholm?

En billett fra Oslo til Stockholm koster i gjennomsnitt 254 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 254 kr.

Kan man ta tog fra Oslo til Stockholm?

Turen fra Oslo til Stockholm tar omtrent 5 timer og 30 minutter og har ingen bytter. Så når du går på toget på Oslo sentralstasjon er det bare å nyte turen og slappe av. Det er Statens Järnväger, populært kalt SJ, som har ansvaret for linjen.

Hvor mye koster tog fra Gjøvik til Oslo? – Related Questions

Hvordan bestille togbillett til Sverige?

Hvordan kjøpe billett til tog i Sverige

Det er svært få stasjoner som har billettsalg, men de fleste stasjoner har en eller annen form for automat. Du kan også kjøpe billett online eller med app, da er det SJs nettside SJ.SE, eller SJ (appen) som er den beste.

Er det lov å spise på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Reisende som ved kontroll ikke har stemplet eller på annen måte gyldig billett, aktivert elektronisk billett eller gyldig mobilbillett, vil få et gebyr fastsatt av Samferdselsdepartementet. Kjøp og aktivering av elektroniske billetter skal skje før ombordstigning.

Kan man drikke vann fra springen på toget?

Drikkevann. Vannet fra springen kan drikkes overalt i Nederland uten problemer.

Er det toalett på alle Vy tog?

Er det toalett om bord? Ja.

Kan man ta tog til Stockholm?

For å reise med tog fra Oslo (Norge) til Stockholm (Sverige) har du direkte togforbindelser med Snabbtag / X2000 høyhastighetstog. Reisetiden er fem timer. Billettprisene starter fra 195 kr (20 Euro).

Kan man ta tog fra Oslo til København?

Togturen fra Oslo til København er 483 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 7 t 29 min med våre partnere som Öresundståg, SJ eller Vy Bus4You. Normalt går 3 tog hver dag, inkludert direktereiser.

Kan man ta tog til Sverige?

Med tog Oslo–Göteborg kan du lene deg tilbake og nyte utsikten mens toget krysser landegrensen til Sverige. Vel fremme i Göteborg kan du velge mellom en rekke fornøyelige attraksjoner.

Kan man ta tog fra Norge til Italia?

Reisen med tog til Italia er en av de mest populære i Europa – også blant nordmenn. Her vil du kunne velge i et bredt utvalg av opplevelser.

Er interrail dyrt?

Interrail er for de fleste synonymt med lavbudsjett, og tipsene du finner her, vil gå ut fra at du reiser med relativt slunken lommebok. Et minimumsbudsjett er nok rundt 300 kroner dagen (ca. 200 kroner til bo og 100 til mat).

Hvem kjører tog til Stockholm?

Togene kjøres av SJ med. Noen kjørees med svenske hurtigtog og noen kjører med svenske InterCity vogner. På det meste er det 5 togavganger om dagen. Billetter bestilles på www.sj.se.

Hva slags billett bruker man på tog i Oslo?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter.

Kan man gå på toget uten billett?

Din plikt til å ha gyldig billett

Digitale/elektroniske billetter skal være aktivert før du går på toget. Hvis du ikke har gyldig billett før du går på toget, må du kjøpe billett av Vys personale om bord ved første anledning. Billett kan ikke kjøpes i vogner som er merket «ubetjent» eller «kun gyldig billett».

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Hvordan kjøpe togbillett Oslo?

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen. Vy selger også togbilletter for hele Norge på Vy.no og i Vy-appen.

Kan jeg bruke Ruter billett for tog?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Det er ikke pristillegg på nattbussene.

Leave a Comment