Hvor mye koster tog Moss Oslo?

Mens ordinær pris på en togbillett fra Oslo til Moss er 134 kroner, koster den samme reisen 128 kroner hvis du deler den i to og kjøper billett Oslo — Sonsveien og Sonsveien – Moss. Hvis du kjøper enkeltbilletter hver dag blir 2500-3000 kroner i løpet av et arbeidsår.

Hvor er toget nå Vy?

Du finner den nye tjenesten «Hvor er toget?» under favorittfanen i Vy-appen. Når du trykker på din favorittavgang ser du hvor toget faktisk er på kartet. Du kan også se hvor Vys ekspressbusser befinner seg i kart.

Hvor går buss for tog fra Bergen?

Fra Bergen kjører bussene fra utsiden av togstasjonen, i Zander Kaaes gate utenfor Hotell Terminus. Merk at bussene fra Bergen kjører 30 minutter tidligere enn togets ordinære avgangstid.

Hvor mye koster tog Moss Oslo? – Related Questions

Hvorfor så mye buss for tog?

Målet er klart: flere tog skal gå i rute, færre avganger skal innstilles, reisene skal bli raskere og mer komfortable. Skal vi klare det, må vi bruke sommerukene til vedlikehold av jernbanen.

Er Voss i sone A?

Periodebilletter mellom Bergen og Voss er Skyss-billetter og kan også brukes på buss og bybane innenfor de gjeldende sonene. Billettene kan kjøpes for Arnalokalen og Vossebanen i sone A, E og F mellom Bergen og Voss.

Hvor går Bergensbanen fra?

Bergensbanen er 371 kilometer lang fra Hønefoss til Bergen. Banen er knyttet sammen med Randsfjordbanen og Roa-Hønefossbanen i Hønefoss. Banen følger Hallingdalen opp til Hardangervidda, når sitt høyeste punkt (1237 moh) vest for Finse, før den går nedover mot Vestlandet forbi Myrdal og følger Raundalen ned til Voss.

Hvor går Flybussen fra på Flesland?

Flybussens holdeplass finner du like utenfor terminalbygget på venstre side. Flybussen kjører til Bergen sentrum via Knappetunellen og Fyllingsdalen, og videre til Åsane. Beregnet reisetid til Bergen busstasjon er ca. 20 minutter.

Kan man ta buss med togbillett?

Nei, det er foreløpig ikke samarbeid om billetter mellom tog og buss i Vy. Du kan se om det er mulig å avbestille billetten din og kjøpe billett for det andre transportmiddelet. Det er forskjellige refusjonsbetingelser for ulike typer togbilletter.

Hvordan funker buss for tog?

Togbilletten din er ikke gyldig på busser, med mindre bussen du vil ta er satt opp som alternativ transport for togreisen din. Årsaken er at det foreløpig ikke er et samarbeid om billetter mellom tog og buss i Vy. Hvis toget blir innstilt kan du ta neste tog eller benytte alternativ transport, dersom vi tilbyr dette.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Kan man betale med kontanter på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan man betale med kontanter på toget?

Fra og med 19. september vil det ikke være mulig å bruke kontanter til å kjøpe billett om bord i Sørtoget. Du kan fortsatt kjøpe billetter med kontanter i billettautomatene på stasjonene. Det vil fortsatt være mulig å betale med kontanter på Jærbanen.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Uten gyldig billett vil du få gebyr i en billettkontroll. Størrelsen på gebyret, eller pengebeløpet du da må betale, er fastsatt av Samferdselsdepartementet.

Kan man nekte å ta imot kontanter buss?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Hvem gir honnørrabatt?

Er du over 67 år? Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før du er 67 år, vil du først ha rett til honnørrabatt når du blir 67 år.

Når får man Pensjonistrabatt?

Honnørrabatt gis til alle over 67 år. Du trenger kun vanlig legitimasjon. Husk at du ikke har rett på honnørrabatt som «tidligpensjonist» om du går av med alderspensjon før 67: Du har først rett til honnørrabatt når du har fylt 67 år.

Hva koster T banen i Oslo?

En voksenbillett for sone 1 (sentrum) koster 32 kroner. På busser og ferger kan du kjøpe billetten etter at du har steget på, men for dette må du betale et tillegg på 20 kroner. Du kan ikke kjøpe billett kontant om bord på trikk eller Tbane. 24-timers billett: Gjelder i 24 timer for et ubegrenset antall reiser.

Hvor mye tjener en T-bane fører?

Hva tjener en trikke- eller Tbanefører? Stillingen lønnes i lønnstrinnskala 10-15 (for tiden kr. 462,342 – 482,342 i fulltidsstilling) + turnustillegg.

Leave a Comment