Hvor mye tjener Karpe Diem?

I 2017 og 2019 var de ute på veien, og selskapet fikk da overskudd på henholdsvis 4,1 millioner og 3,5 millioner. I 2018 og 2020, med lite konsertvirksomhet, ble det underskudd på henholdsvis 1,6 millioner og 3,9 millioner. I 2019 tok duoen utbytte på halvannen million hver. Karpe Diem AS omsatte da for 28,7 millioner.

Er karpe fra Skien?

Karpe (kjent som Karpe Diem i perioden 2000–17) er en norsk rapgruppe fra Oslo, bestående av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel.

Hvor mye betalte Karpe for Skien?

Karpe betalte like under 13 millioner for Festiviteten i Skien i 2018, som har blitt deres portal til en nedstengt verden. Siden da har de sammen med verden gått inn i seg selv. Selv om verden er en annen, låter Karpe fremdeles som Karpe: Elektronisk, organisk pakket inn i et lydlandskap som setter stemmene i sentrum.

Hvor mye tjener Karpe Diem? – Related Questions

Hva er PAF?

I dag lanserer de PAF alias Patel og Abdelmaguid Foundation.

Én gang i året vil PAF dele ut penger til både små og store prosjekter som ønsker å bedre situasjonen for flyktninger, asylsøkere og innvandrere. Både i Norge og i resten av verden, skriver de på Instagram.

Hva menes med Carpe Diem?

Carpe diem, latinsk uttrykk som betyr: grip dagen eller nyt dagen, før den svinner. Sitat fra Horats’ oder (bok I, 11,8).

Hvem er Magdi gift med?

Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid / Ektefelle (g. 2011)

Hvem er kjæresten til Chirag?

Uansett hvor de er i verden, sier Chirag. For mens Magdi er gift og har tre barn, er 32-åringen fremdeles ugift.

Hvor kommer Karpe fra?

Artikkelstart. Karpe er en norskspråklig rapgruppe fra Oslo som består av rapperne Magdi og Chirag. Gruppa har gjennom årene opparbeidet seg status som Norges mest populære rapgruppe, og de har blant annet markert seg med store livekonserter. I 2010 ble de kåret til Årets spellemenn.

Hvilken tro tilhører Magdi i Karpe?

Magdi er muslim fra Bogstad med far fra Egypt og mor fra Stryn. Chirag er hindu sønn av to indere oppvokst på Tåsen og senere Hovseter (Holen, 2018, s. 30). De ga ut sin første EP Glasskår i 2004 og sitt første album i 2006.

Hva betalte Karpe for Festiviteten?

Våren 2018 kjøpte gruppa Karpe det gamle praktbygget Festiviteten gjennom sitt selskap Vi er best AS. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel betalte 11 millioner kroner for eiendommen. To år etter at Karpe kjøpte bygningen, holder de fortsatt tilbake én million kroner av kjøpesummen.

Hvor er foreldrene til Karpe fra?

De to artistene vokste opp i Oslo. Magdi Abdelmaguid har en far fra Egypt og mor fra Stryn i Sogn og Fjordane, mens Chirag Patel har en far med indisk bakgrunn fra Uganda og indisk mor. Begge holdt på med musikk da de ble kjent i 1998, og i 2000 danna de Karpe Diem.

Har Karpe kjæreste?

Magdi er gift og har siden 2014 rukket å få tre barn. 35-åringen og kona Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid fikk nemlig først tvillinger, før de fikk en sønn i 2016.

Er Magdi gift?

Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid / Ektefelle (g. 2011)

Hva menes med Carpe Diem?

Carpe diem, latinsk uttrykk som betyr: grip dagen eller nyt dagen, før den svinner. Sitat fra Horats’ oder (bok I, 11,8).

Hva betyr det å være en Påfugl?

I buddhistisk tradisjon står den for aktpågivenhet og medfølelse, mens den hos hinduene blant annet kan stå for utålmodig begjær; men den er også symbol for visdommens gudinne. I Kina assosieres den med verdighet og skjønnhet, mens den i kristen tradisjon er blitt forbundet med udødelighet og gjenoppstandelse.

Hvorfor ble Påfugl skrevet?

Karpe, tidligere kjent som Karpe Diem fikk oppgaven om å lage en sang til minne om terrorangrepet som tok sted 22. juli 2011. Oppgaven de fikk gjennomførte de med glans og det endte med at Sangen de lagde skulle hete «Påfugl».

Hvor bor Karpe Diem?

(Dagbladet): Nylig informerte lokalavisa Varden om at rapgruppa Karpe Diem har investert i et ærverdig praktbygg i Skien sentrum i Telemark. Bygget, med et bruttoareal på 2400 kvadratmeter, kalles Festiviteten, og overtagelsen skjer 1. august, forteller tidligere eier Tore Andreassen til Dagbladet.

Hvem eier Festiviteten i Skien?

Festiviteten er per 2018 eid av rapgruppen Karpe.

Hvor gammel er Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid?

38 år (3. juni 1984)
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid / Alder

Leave a Comment