Hvor ofte går flybussen?

Flybussen. Flybussen kjører flere ruter tur-retur fra Oslo lufthavn til utvalgte holdeplasser i Oslo og på Østlandet døgnet rundt, alle dager.

Hvor stopper flybussen Fredrikstad?

Flybussen fra Fredrikstad stopper blant annet ved Solgård og Rygge E6 mellom Fredrikstad og Gardermoen. I Vy-appen finner du enkelt ut når bussen går, hvor mye det koster å kjøpe billett, og når det er planlagt ankomst til flyplassen.

Hvor mye koster flybussen Oslo?

Flybuss og rutebuss

Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvor ofte går flybussen? – Related Questions

Er flybuss gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Hvordan kjøpe billett på flybussen Oslo?

Billettautomat: Du kan kjøpe både enkel- og tur-returbillett ved våre billettautomater på Oslo lufthavn. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten i 3 mnd. fra kjøpsdato. Billettautomatene finner du ved vårt informasjonstorg ved ankomst innland og ute ved plattform 11.

Hvor kjøpe bussbillett i Oslo?

Om. Billetter til offentlig transport i Oslo kan kjøpes på Oslo Visitor Centre, Ruters kundesenter og på de fleste Narvesen og 7-Eleven. Med mobil-appen Ruter (for iPhone og Android) får du kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter, samt 7- og 30-dagersbilletter.

Hvor mye koster tog fra Oslo til Gardermoen?

Med en pris på snaue hundrelappen, er du framme ved perrongen på Oslo Lufthavn etter 23 min med tog. Og med hele 50 avganger i døgnet, kan du enkelt booke tiden som passer deg best.

Kan man spise på flybussen?

Kan jeg ta med mat på bussen? Ja. Men ta hensyn til dine medpassasjerer.

Hvor lang tid bruker flybussen fra Oslo til Gardermoen?

På 1 time og 45 minutter, og med over 20 avganger i døgnet, tar vi deg fra Oslo til Torp Lufthavn med tog (R11) og shuttlebuss (vises som S174 i reisesøket). Shuttlebuss fra togstasjonen til flyplassen er ikke inkludert i togbilletten, så husk å kjøpe tilleggsbillett for bussen.

Hvor stopper flybussen Majorstuen?

Disse Undergrund linjene stopper i nærheten av Flybussekspressen Majorstuen: 2, 3, 4, 5.

Hvordan komme seg fra Oslo Lufthavn på natten?

Dersom du ønsker å komme deg fra Gardermoen og inn til Oslo i løpet av nattetimene er den beste løsningen å ta taxi. Du må derimot regne med å punge ut en god slant med penger for å ta taxi, for en taxitur fra Gardermoen til Oslo sentrum koster typisk et sted mellom 1 000 og 1 300 kroner på natten.

Hvilket spor går flybussen fra Fredrikstad?

Flybussen Fredrikstad – Oslo lufthavn

Flybussen FB11 kjører Fredrikstad – Oslo Lufthavn via Moss, med hyppige avganger alle dager i uken -helt frem til terminalen på flyplassen.

Hvor mye koster buss fra Fredrikstad til Oslo?

Bussturen fra Fredrikstad til Oslo er 77 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 1 t 17 min med våre partnere som Vy Bus4You eller FlixBus. Normalt går 11 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 160, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 138.

Når er det gratis buss i Fredrikstad?

Fakta om gratis buss i Fredrikstad:

Alle skal gå på bussen foran hos sjåføren, men behøver ikke billett, busskort eller billett-app. Det er i utgangspunktet gratis på alle bussrutene internt i kommunen, inkludert skolerutene og VY6. Skal du reise videre til Hvaler, Råde, Sarpsborg, Oslo osv. må du betale ordinær pris.

Er det honnør på Flybussen?

Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV. Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning. Medreisende som ikke oppfyller kravet til honnør gis ikke rabatt.

Leave a Comment