Hvor se Made in Oslo?

Made in Oslo – TV-serien på nettet – Viaplay.

Kommer det en sesong til av Made in Oslo?

Serie- og sesongpremierer i november 2022.

Hvor mange episoder er det i Made in Oslo?

Made in Oslo tar opp en tematikk som mange kanskje synes er tabu, og vi håper at vi gjennom talentet til Pia Tjelta og de andre involverte kan være med på å gjøre det mer akseptabelt å snakke om, sier hun. Serien vil bestå av åtte episoder på 45 minutter og har forventet premiere på Viaplay i 2022.

Hvor se Made in Oslo? – Related Questions

Hva handler Made in Oslo om?

handler om en fertilitetslege som nekter å gi opp drømmen om egne barn. Elin (40) er et intelligent, privilegert menneske, i en tid og en kultur der vi forventer å få det vi ønsker oss. Hun driver en privat fertilitetsklinikk med eksmannen sin, og behandler håpefulle par med klokskap og faglighet.

Hvor mange barn har Pia Tjelta?

Sofia Tjelta Sydness
Pia Tjelta / Barn

Hvem spiller hovedrollen som legen Elin i TV serien Made in Oslo fra 2022?

I Made in Oslo spiller Pia Tjelta rollen som fertilitetslegen Elin. En rollefigur hun selv beskriver som en moderne drømmerolle. – For meg har det vært en gavepakke å få spille en så kontrastfylt karakter, og jeg har elsket hvert sekund av innspillingen.

Når kommer Pørni sesong 3?

Den tredje sesongen av Pørni har premiere på Viaplay søndag 27. november. – Det blir litt som en adventskalender, da det slippes to episoder hver søndag, forteller serieskaperen.

Hvem viser Pørni?

Pørni – TV-serien på nettet – Viaplay.

Hvilken kanal ser jeg Pørni på?

Henriette Steenstrups nye Viaplay-serie «Pørni» er den mest sette norske serien på strømmetjenesten noensinne i løpet av én uke.

Hvem er Leo i Pørni?

Søsterens tenåringssønn Leo (Jon Ranes) har flyttet hjem til henne og de to døtrene hennes. Han sliter med å takle tapet av moren, mens døtrene Hanna (Vivild Falk Berg) og Sigrid (Ebba Jacobsen Öberg) har altoppslukende tenåringsting å stri med.

Hvordan døde søsteren til Pørni?

Søsteren Anna er død, etter at mannen kjørte henne i hjel og selv havnet i rullestol. Pørni ringer fremdeles Annas telefonsvarer for å lege sorgen.

Hva skjedde med søsteren til Pørni?

Hovedpersonen Pernille (Steenstrup), som kalles Pørni av absolutt alle, inkludert barna hennes, er blitt skilt og har mistet sin søster i en tragisk ulykke.

Hvor er Leo fra?

Leo Ajkic (født 21. november 1983 i Mostar i Jugoslavia) er en norsk-bosnisk programleder for radio og TV.

Hva står Leo for?

det latinske ordet leo, «løve». det latinske ordet leonitus, «som en løve». det gammelhøytyske ordet lewo, «løve». det gammelhøytyske ordet liut, «folk».

Hva heter Leo fra jenter?

kultur, TV | Sondre leker seg som Leo i jenter.

Hvor mye tjener Leo Ajkic?

Av notene fremgår det at Ajkic har tatt ut 562.000 kroner i lønn, det er på linje med lønnen han tok ut i 2019. Selskapets egenkapital la på seg, og er ved utgangen av fjoråret på 4,9 millioner kroner, opp fra 4,4 millioner året før.

Hvor mye tjener Helene Olafsen?

Helene tjente dobbelt så mye som

Programlederne tjener også godt, men Olafsen ligger noen hundretusener foran sin mannlige kollega. Den tidligere snowboarderen tjente 1.489.554 kroner i 2019, litt under fjorårets inntekt på 1.579.934.

Hvor mye tjener Atle Pettersen?

Atle Pettersen (32), som leder «Beat for Beat» på samme kanal, står oppført med en inntekt på 838.237 kroner i 2020.

Hvor mye tjener sikkerhetsvakter?

Pr. 1. april 2021 er grunnlønnen for nyansatte vektere kr 192,72 pr. time.

Leave a Comment