Hvor skal man spise i Trondheim?

Trondheim er en av Norges fremste matbyer, med et stort antall gode restauranter som fokuserer på kortreist mat.
 • Britannia Hotel.
 • Fagn.
 • Credo.
 • To Rom og Kjøkken.
 • Bakgården Spiseri & Bar.
 • Havfruen Fiskerestaurant.
 • Frati.
 • SuperHero Burger.

Hvor får man gratis mat?

Frelsesarmeen og Blå Kors er organisasjoner som har flere matstasjoner i de største byene i Norge. Det finnes nå også en app du kan laste ned på mobilen som viser steder der de gir ut gratis mat. Dette kan være matbutikker, restauranter og cafeer. Appen heter To good to go.

Er det WOLT i Trondheim?

TrondheimWolt Delivery – oppdag og få levert god mat levert direkte til deg. – Wolt.

Hvor skal man spise i Trondheim? – Related Questions

Hvordan kjøpe billig mat?

Bli en matredder
 • Ikke kast mat!
 • Spis opp maten.
 • Kjøp mat som er nedsatt pga dato.
 • Ta en jevnlig sjekk i frysen og kjøleskapet så du faktisk bruker opp det du har før det utgår på dato.
 • Hold det ryddig i kjøleskapet og fryseren.
 • Bruk appen «Too Good To Go» til å kjøpe billig mat og redusere matsvinn på samme tid!

Hvordan leve billig på mat?

Hva er nøkkelen til å spise så billig? – Det viktigste for å kunne spare penger på mat er å kaste mindre. For å kaste mindre må man bli flinkere til å planlegge handleturen og hva du skal spise. Vær bevisst på at alt i kjøleskapet skal brukes opp, og dersom noe går ut på dato så er det «se, smake, lukt» som gjelder.

Hvor lenge varer lunsjen på Egon?

Vi serverer lunsj hver dag frem til kl. 15.00.

Hvordan klage på mat?

Slik klagar du på restauranten
 1. Klag til restauranten. Viss du er misnøgd med serveringa, må du fyrst klage til restauranten.
 2. Ta saka til mekling. Dersom de ikkje kjem til semje, kan du ta saka inn til Forbrukertilsynet.

Hvem kan få mat fra matsentralen?

Hvordan brukes maten? De veldedige organisasjonene som henter mat fra matsentralene hjelper mennesker i en vanskelig situasjon. Det kan være hjemløse, enslige forsørgere, rusavhengige, flyktninger, innvandrere, mennesker med psykiske lidelse og fattige generelt.

Hva skjer når man ikke spiser nok mat?

Hvis ikke kroppen din får nok energi fra mat, henter den nemlig energi fra egen kroppsmasse, som fett, muskler og organer. Dette er ikke bra for deg og kan på sikt være livstruende. Kroppen din trenger daglig påfyll av vitaminer og mineraler.

Hva er ja mat?

To tommelfingerregler gjør det enklere å velge riktig mat: “Nei”-mat er ofte bearbeidete produkter og blandingsprodukter med mye sukker og usunt fett. “Ja“-mat er ofte naturlige produkter og det meste av det du finner i grønnsaksdisken.

Er skyr slankende?

Skyr er magert, kalorifattig, proteinrikt og mettende, så jada, dette er sunt. Et godt egnet mellommåltid, både for vektklubbmedlemmer som vil ned i vekt, og for alle andre som behøver et lite påfyll mellom måltidene.

Er tomater slankende?

Tomater har vist seg å være et spesielt godt valg. I tillegg er de svært kalorifattige. Én porsjon med kokte, røde tomater inneholder bare 43 kalorier, men smaker helt fantastisk.

Er druer slankende?

Ikke bare er dette en fin matvare til å hjelpe med fordøyelsen på grunn av dens høye fiberinnhold, men i tillegg inneholder den ikke mange kalorier; kun rundt 100 kalorier, faktisk. På en annen side, er druer en frukt som til tross for sitt lave sukkerinnhold, produserer saft som er ganske kaloririk og full av sukker.

Er banan slankende?

Ernæringsfysiolog Hellestræ mener derimot at dersom man tenker slanking, så er en banan det minste problemet. Men for å minske kaloriinntaket, kan du gjerne velge annen frukt eller bær. – Men man sparer faktisk bare 20-30 kcal mellom et eple og en banan.

Leave a Comment