Hvor stopper konkurrenten?

Om. Busselskap med fast rute mellom Oslo og Kristiansand og opptil syv avganger om dagen. De fleste Konkurrenten-avgangene stopper i byene langs ruten, men i helgene tilbys også direktebusser som kun stopper i Arendal på veien mellom Kristiansand og Oslo.

Hvor går Valdresekspressen fra?

Valdresekspressen har flere daglige avganger fra Oslo til Fagernes, med videreforbindelse til Beitostølen. Valdresekspressen kjører også vestover fra Fagernes via Tyinkrysset til Årdalstangen. Se Valdresekspressens egne sider for informasjon om rutetabell og billettbestilling.

Hvor ofte går Kystbussen?

Kystbussen kjører hver dag fra tidlig morgen til sen kveld mellom Bergen og Haugesund. Reisetid fra 4,5t. Kystbussen (NW400) er en del av Nor-Way Bussekspress landsomfattende rutenett og har avganger fra tidlig morgen til sen kveld.

Hvor stopper konkurrenten? – Related Questions

Hvor mye koster Kystbussen?

Billettene koster henholdsvis kr 299, kr 199 og kr 99. For å finne Sparebussbillettene søker du på disse strekningene og velger billettkategori Voksen. Kanskje finner du en Sparebussbillett til reisen din i morgen, eller kanskje du må søke noen dager/uker frem i tid hvis de allerede er solgt ut.

Hvordan betale på Kystbussen?

Du kan kjøpe billett om bord på Kystbussen, men vi anbefaler å kjøpe i forkant på nett eller i app. Da er du garantert plass på den bussavgangen du ønsker til en rimeligere pris. Merk at vi ikke har plassgaranti på bussen, så om du ikke bestiller på forhånd kan du risikere at bussen er full.

Hvor går Kystbussen?

Kystbussen bringer deg enkelt fra sentrum til sentrum mellom Bergen og Stavanger. To ferjestrekninger, Halhjem–Sandvikvåg og Arsvågen–Mortavika, er inkludert i pris og reisetid. Bussturen gir altså gode muligheter for både å slappe av, spise et godt måltid og nyte utsikten.

Når går siste bybane Bergen?

1 bybane Rutetabell og Stopp (Oppdatert)

1 bybane (Bergen Sentrum) har 28 stasjoner som går fra Bergen Lufthavn og slutter på Kaigaten. 1 bybane tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 00:08 og slutter ved 23:52. Driftsdager denne uken: hver dag.

Hvem eier Kystbussen?

Det er Tide Buss og Boreal som eier Kystbussen, og produktsjef Svein Helge Hauge håper flere ser verdien av å spare både tid og penger ved å velge kollektivt: – For mange er det en bonus at Kystbussen kjører fra sentrum til sentrum, og man behøver ikke bruke unødig tid på å finne parkering, sier Hauge.

Hvor ofte går buss 37?

37bussen går fra Helsfyr til Nydalen, via Oslo sentrum. Den går hele døgnet gjennom.

Hvor stopper 37 bussen?

Retning: Helsfyr (31 stopp)
  • Nydalen T. Se full tidsplan.
  • Fernanda Nissen Skole. Se full tidsplan.
  • Kristoffer Aamots Bro. Se full tidsplan.
  • Badebakken. Se full tidsplan.
  • Bjølsen. Se full tidsplan.
  • Advokat Dehlis Plass. Se full tidsplan.
  • Arendalsgata. Se full tidsplan.
  • Sagene. Se full tidsplan.

Hvor stopper 100 bussen?

Det første stoppet på 100 buss ruten er Fritidshuset og siste stopp er Oslo Bussterminal.

Hvor går 34 bussen fra?

34 buss (Tåsen) har 24 stopp som går fra Simensbråten og slutter på Tåsen Senter. 34 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 00:00 og slutter ved 23:45. Driftsdager denne uken: hver dag.

Når går nattbussen i Oslo?

Nattbussene går natt til lørdag, natt til søndag og natt til alle røde dager. I Oslo har vi også morgenbusser, for deg som skal ekstra tidlig opp. Busslinjene 31 og 37 går døgnet rundt, hele året.

Hvor går buss 31 fra?

31 buss (Snarøya) har 42 stopp som går fra Grorud T og slutter på Snarøya. 31 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 05:00 og slutter ved 23:58. Driftsdager denne uken: hver dag.

Når går 101 bussen?

101 buss Rutetabell
DagDriftstimerHyppighet
to.05:27 – 22:271s tim
fr.05:27 – 22:271s tim
lø.06:57 – 22:571s tim
sø.09:57 – 21:571s tim

Kan man betale med kort på bussen?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Hva skjer hvis bussen ikke kommer?

Lykkes det ikke å sette opp alternativ transport, kan du få dekket utlegg til drosje, egen bil eller annen alternativ transport mot å vise regning – dersom du blir mer enn: 20 minutter forsinket på reiser under 1 time med inntil 550 kroner. 40 minutter forsinket på reiser mellom 1 og 3 timer med inntil 825 kroner.

Leave a Comment