Hvordan bestiller man togbillett?

Du kan kjøpe billett fra:
  1. Vy.no.
  2. Appen.
  3. Billettautomat.
  4. Betjent stasjon.
  5. Narvesen.
  6. Om bord i toget.
  7. Kundeservice.

Hva slags billett bruker man på tog i Oslo?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter.

Hvor mye koster tog fra Oslo til Stockholm?

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter. En billett fra Oslo til Stockholm koster i gjennomsnitt 936 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 622 kr. søn.

Hvordan bestiller man togbillett? – Related Questions

Er det honnørbillett på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Kan jeg kjøpe togbillett på ruter?

Billetten kan brukes på Ruters busser, trikker, T-baner og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Du kan ikke bruke billetten sammen med Rufusbilletten eller andre spesialbilletter.

Hva koster det med tog til Stockholm?

Tog fra København til Stockholm Central
ReisetidFra 5 t 13m
PrisFra € 372,20
Avstand522 km
Frekvens17 tog per dag
Første avgang02:47

Hvor lang tid bruker toget fra Oslo til Stockholm?

Turen fra Oslo til Stockholm tar omtrent 5 timer og 30 minutter og har ingen bytter. Så når du går på togetOslo sentralstasjon er det bare å nyte turen og slappe av.

Hvor mye koster tog fra Oslo til Gardermoen?

Med en pris på snaue hundrelappen, er du framme ved perrongen på Oslo Lufthavn etter 23 min med tog. Og med hele 50 avganger i døgnet, kan du enkelt booke tiden som passer deg best.

Hvordan komme seg til Stockholm fra Oslo?

Den raskeste måten å komme seg til Stockholm fra Oslo er med fly, med en gjennomssnittstid på 55 min. Andre reisemuligheter til Stockholm tar ofte lengre tid. Å komme seg til Stockholm med buss kan ta i gjennomsnitt 7 t 5 min. Å reiser med tog kan behøve i gjennomsnitt 5 t 35 min med reisetid.

Kan man ta tog fra Oslo til København?

Togturen fra Oslo til København er 483 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 7 t 29 min med våre partnere som Öresundståg, SJ eller Vy Bus4You. Normalt går 3 tog hver dag, inkludert direktereiser.

Er det buss for tog til Oslo?

For deg som reiser på Østfoldbanen

Påstigning for buss for tog i Oslo er i Trelastgata ved spor 19 på Oslo S. Avstigning for buss for tog i Oslo er i Tollbugata ved Børsen, ca. fem minutter fra Oslo S. Reiser du mellom Ski og Oslo S skal du ikke reise med T-bane via Brynseng i år.

Hvem kjører tog mellom Oslo og Stockholm?

SJ vil trafikkere strekningen Stockholm og Oslo to ganger daglig. Dette er det samme antallet avganger som ble kjørt før pandemien brøt ut.

Er det trygt å ta tog?

Jernbane er et av de sikreste transportmidlene våre, men ulykker med tog kan få store konsekvenser. Derfor stilles det spesielt store krav til sikkerhet. Jernbanevirksomhet skal ikke medføre skade på mennesker, miljø eller materiell.

Hvor fort går toget til Oslo?

Togtabell, hastigheter
StrekningType togSnitt-hastighet
Oslo-JarenLokaltog50
Oslo-SkiLokaltog44
Oslo-AskerLokaltog44
Oslo-LillestrømLokaltog43

Hva koster toget fra Oslo til Göteborg?

En billett fra Oslo til Gøteborg koster i gjennomsnitt 471 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 470 kr. tor.

Kan man ta tog fra Oslo til Göteborg?

Du kommer deg enkelt dit med toget – billig og miljøvennlig! Göteborg er Norges nærmeste storby med et stort utvalg opplevelser, enten du skal på tur med venner, kjæresten eller hele familien. Togreisen fra Oslo S til Göteborg tar ca. fire timer – da har du ankommet sentrum og er klar for å utforske!

Hvem kjører tog Oslo Göteborg?

Det går fire tog hver vei mellom Oslo og Göteborg i ukedagene og tre i helgene. Reisetiden er under 4 timer. Togene kjøres av norske Vy. Togene har serveringsautomater for kaffe/te og brus, samt sjokolade m.m. Automatene aksepterer kort og norsk mynt.

Hvor lang tid bruker toget fra Gardermoen til Oslo S?

Når du skal ta tog fra Oslo til Gardermoen, har du flere valgmuligheter når det gjelder hvor i Oslo du kan reise fra. Du kan reise til Gardermoen både fra Skøyen stasjon vest i Oslo, fra Nationaltheatret eller fra Oslo S. Det er over 50 avganger i døgnet og reisen tar kun 23 minutter.

Kan man bruke Ruter billett på tog til Gardermoen?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Det er ikke pristillegg på nattbussene.

Leave a Comment