Hvordan betale på buss i Nordland?

I tillegg til å kjøpe bussbillett i appen Billett Nordland, kan du kjøpe din billett med bankkort hos sjåføren på bussen. Du kan også betale med kontanter på alle steder bortsett fra i Bodø – men du kan kjøpe billetter med kontanter på Sentrumsterminalen i Bodø sentrum.

Hvordan betale med app på buss?

Slik bruker du appen
 1. Last ned RuterBillett på mobilen.
 2. Velg riktig billett og følg stegene for betaling i appen.
 3. Du kan gå om bord eller inn i en kontrollsone når billetten har «Gyldig» som status. Under statusen begynner også nedtellingen som viser hvor lenge billetten er gyldig.

Hva heter buss appen?

Du kan kjøpe alle typar enkeltbillett og periodebillett med mobilen dersom du har iPhone, Android eller Huawei telefon. Last ned appen Skyss Billett og kjøp den billetten som passar best for deg.

Hvordan betale på buss i Nordland? – Related Questions

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Hvordan betale med Vipps på bussen?

Du må fortsatt laste ned den populære Ruter-appen for å velge billett-type, men i motsetning til tidligere trenger du ikke knytte et betalingskort opp mot Ruter-appen. Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen.

Hvordan betaler jeg med Vipps?

Når du skal sende penger med Vipps, åpner du appen på mobiltelefonen din og klikker på “Send”. Deretter søker du på navn eller telefonnummer, taster inn beløpet du ønsker å sende og klikker på “Neste”. Og vipps, så er det gjort. Du vil få en bekreftelse på skjermen når pengene er sendt.

Hvordan betale med QR-kode på Vipps?

Slik fungerer det
 1. Se etter Vipps-logo og åpne Vipps. Ser du logoen til Vipps på terminalen?
 2. Trykk Vipps eller 5. Trykk på “Vipps” eller 5 i betalingsterminalen, så dukker det opp en QR i terminalen som du skanner fra appen.
 3. Skann QR og betal. Når du skanner QR i terminalen, godkjenner du bare beløpet i Vipps.

Hvordan kan jeg betale med mobilen?

Gå til Innstillinger-appen på telefonen for å slå på NFC. Du kan betale med Google Wallet der du ser symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Se etter symbolene på betalingsterminalen eller kasseapparatet når du skal betale.

Hvordan legge inn fast betaling på Vipps?

Slik går du frem for å legge til flere kort og kontoer:
 1. Velg Profil.
 2. Velg Konto og kort.
 3. Velg Legg til konto eller Legg til kort.
 4. Fyll inn kontonummer eller kortnummer, utløpsdato og CVC (I signaturfeltet bak på kortet ditt står det en tallrekke. De tre siste tallene i denne rekken er CVC-koden)
 5. Velg Legg til/Registrer.

Hvor mye koster det å vippse over 5000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse penger til lag, foreninger og bedrifter er det gratis uansett beløp. Skal du vippse 5001 kr eller mer til samme privatperson i løpet av 24 timer, koster det 1% av beløpet.

Hva koster det å vippse 50000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5 000 kr eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse 5 001 kr eller mer til samme person i løpet av 24 timer, koster det 1 % av beløpet.

Hvor mange ganger kan man vippse uten gebyr?

A: Tidligere kunne du vippse maks 5000 kroner gebyrfritt til én person, og så igjen vippse samme person maks 5000 kroner gebyrfritt rett etterpå, og gjøre det så mange ganger du ville. Med den nye ordningen kan du kun vippse én person maks 5000 kroner gebyrfritt i løpet av 24 timer.

Kan du vippse anonymt?

Du kan bestille hemmelig eller skjult nummer hos oss. Kontakt oss på telefon +47 22 48 28 00, så hjelper vi deg på null komma niks. Ønsker du nummerreservasjon ringer du kundesenteret etter du har tatt i bruk ditt SIM-kort eller aktiverer det i appen under Vipps Mobil og Sim-kort og tjenester.

Hva koster det å vippse 90000?

Vippsing til privatpersoner. Det er gratis å vippse opp til 5000 kr til en privatperson. Vippser du over 5000 kroner til samme person i løpet av 24 timer koster det 1 % av beløpet. Vi viser deg gebyrsummen i Vipps før du sender pengene.

Hvor mye koster det å vippse 100000?

Det koster ingenting å vippse penger så lenge beløpet er 5.000 kroner eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse 5001 kroner eller mer til samme person i løpet av 24 timer koster det 1 % av beløpet.

Kan man bli svindlet på Vipps?

Svindel på e-post kan i stor grad ligne på meldingene du får på SMS. Hovedbudskapet er ofte at du må klikke på en lenke for å stanse en utført betaling, eller at du må sikre Vipps-kontoen din. Via lenker kan du også lures til å oppgi konto- og kortinformasjon, som svindlerne deretter misbruker.

Kan man vippse til et kontonummer?

Legg til nytt kontonummer

Dette kontonummeret kan du fint bytte ut i Vipps under «Min profil», slik at pengene kan samles inn enda enklere.

Hva er det høyeste man kan vippse?

Er du over 15 år er den maksimale grensen for å sende penger 850 000 kroner per 365 dager. Vippsere under 15 år kan sende inntil 25 000 kroner per 365 dager.

Hvorfor tar det 3 dager med Vipps?

Om du vippser fra konto eller kort kan ha noe å si for hvor lang tid det tar å motta pengene: Har du vippset fra konto, vil mottakeren få pengene med en gang. Har du vippset fra kort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene.

Leave a Comment