Hvordan betale på buss i Tromsø?

Du kan ha enkeltbilletten i Troms Billett-appen på mobil, på et reisekort eller som papirbillett. Det gis ikke overgangsrabatt mellom buss og hurtigbåt.

Kan man betale med kort på buss i Tromsø?

Bankkort kan ikke benyttes som betalingsmiddel på bybussene i Harstad eller Tromsø, men bank/kredittkort kan brukes til betaling i Troms Billett-appen.

Hvordan kjøpe bussbillett VKT?

Bussbillett kan du kjøpe på flere måter:
  1. VKT Mobilbillett appen , i Vy-app og entur-appen.
  2. I nettbutikken.
  3. Ved å sende SMS.
  4. På kundesenteret på Tønsberg rb.st.
  5. På salgskontor på Narvesen: -Narvesen Sande torg. -Narvesen Horten Lilletorget. -Narvesen Sandefjord stasjon.
  6. På bussen med bankkort og kontanter.

Hvordan betale på buss i Tromsø? – Related Questions

Hvor kan man kjøpe bussbillett i Tromsø?

Du kan kjøpe reisekort og fylle på billetter og reisepenger her: Nettbutikk (reisepenger minimum påfylling 1 krone) Billettautomat (reisepenger minimum påfylling 100 kroner) Kundesenter (reisepenger minimum påfylling 400 kroner)

Kan man betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Kan man kjøpe billett på bussen nå?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan man betale med kort på bussen 2022?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Hvordan kjøpe bussbillett uten app?

Du kan kjøpe nytt reisekort med billett eller reisepenger i kiosker, servicepunkt og på kundesenteret Ruter S.

Hvordan betale på bussen uten app?

Du kan betale med reisepenger og bankkort på billettautomater. Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan kjøpe enkeltbillett i kundesenteret. Se kart over hvor du finner billettautomater.

Hvordan bestille bussbillett på melding?

Du kan kjøpe bussbillett også med SMS (tekstmelding). Du trenger ikke å ha smarttelefon, bare en mobiltelefon.

Slik kjøper du billett

  1. Send SMS med teksten BUSS V til telefonnummer 2025.
  2. Du blir trukket 43 kroner.
  3. Det er ingen rabatt for voksne på SMS-billett.

Hvordan betale på bussen nå skyss?

bussen. Du kan kjøpe enkeltbillett og 24-timarsbillett med bankkort og kontantar hos sjåføren. Du får ein papirlapp som billett og kvittering. Betalinga med bankkort skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hva er bot for å ikke ha bussbillett?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Hvordan betale buss bot?

Slik betaler du gebyret

Billettkontrollørene har med betalingsterminaler slik at du kan betale med bankkort på stedet. Dersom du ikke kan eller ønsker å betale på stedet, får du en papirfaktura med kontonummer og informasjon om betaling. Betalingsfristen er 14 dager.

Kan man betale med Vipps på buss?

Ved registrering av nytt bankkort, må du gjennomføre en kjøpsprosess og signere med BankID. Du kan også betale med: Vipps og mobilkonto.

Kan du betale med Vipps på buss?

I Farte sin egen App velger du sone, billett type og betaler enkelt med vipps eller bankkort.

Hva skjer hvis man ikke betaler buss bot?

I Ruters reisevilkår punkt 6.2 står det at “Manglende innbetaling av tilleggsavgift vil bli purret opp og eventuelt innkrevet ved inkasso. For mindreårige under 18 år påløper ikke ekstra inkassokostnader, men foresatte vil kunne bli orientert om forholdet.

Kan buss kontroll holde deg igjen?

Ruters kontrollører kan holde tilbake en passasjer når vedkommende: a) reiser uten gyldig billett, og enten. b) unnlater å betale tilleggsavgift på stedet, eller. c) unnlater å oppgi korrekt navn, adresse og fødselsdato.

Leave a Comment