Hvordan er det å ta brazilian wax?

Hva er brasiliansk voksing? Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes med voks. Du velger selv hvor mye hår du vil ha foran, så fjerner vi alt under og bak. Det er en helt fantastisk følelse å være glatt og hårfri i lang tid, og gjenveksten av hår føles mykt og stikker ikke.

Hvor vondt er brasiliansk voksing?

Smerten ved brasiliansk voksing er intens, men veldig kortvarig, den varer bare i det ½ sekundet da håret blir revet ut, når man vokser f. eks leggene er ikke smerten så intens, men som regel svir det litt mer i etterkant, i forhold til når man har tatt brasiliansk.

Hvor langt hår før Brazilian?

Vær veldig forsiktig med saksen, ikke la hårene bli kortere enn 0,5cm, barber deg 2 uker før, eller bare la det være langt. Skal du på ferie, er det best å vokse seg dagen før man skal dra. Hvis man vet når man skal ha en ferie hvor du skal f. eks bruke bikini, kan du godt planlegge dette noen måneder før.

Hvordan er det å ta brazilian wax? – Related Questions

Hvor lenge vokse ut hår før voksing?

Hva bør jeg være oppmerksom på FØR voksing? For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm, helst ikke lenger og absolutt ikke kortere. Barber deg 2 uker før hvis du vil ha ideell lengde.

Hvor lang tid tar det for hår å vokse ut etter voksing?

Fakta: Hvis det er mye hår igjen rett etter voksingen har noe sannsynligvis blitt feil, men det kan også komme an på andre faktorer. Hvis du nylig har vokset deg kan hårene være for korte for å kunne vokses igjen. Hårene vokser ut igjen i ulik fart og etter ca. fire uker har vanligvis alt håret vokst tilbake.

Hvor lenge er man hårfri etter voksing?

Med voksing er man helt hårfri de to første ukene. Den tredje uken kommer det litt dun. Ikke før i den fjerde uken begynner det å gro ut hår igjen. Derfor er det mange kvinner som går og vokser seg hver fjerde uke.

Hvor lang tid tar det før hår gror ut etter voksing?

Hvor lang tid det tar før hårene gror ut igjen kan variere noe, men som oftest 3-4 uker. Til neste behandling med voks er det viktig at hårene har grodd ut igjen til passende lengde, minst 2 mm for at voksen skal kunne få fatt i mest mulig hår på det bestemte området.

Kan man barbere etter voksing?

en uke etter den første behandlingen. Det er lurt å unngå å barbere seg mellom voksing fordi det forstyrrer hårvekstsyklusen. I tillegg må hårene være en viss lengde før de kan vokses neste gang. Sørg for å la hårene gro litt ut for å gjøre leggene klare for neste voksbehandling!

Hvor ofte må man vokse brasiliansk?

Det anbefales å vokse bikinilinjen hver tredje til femte uke. Når du har vokset tidligere, trenger ikke hårene være fullt én cm for å bli med voksen, da de ikke sitter så hardt nede i hårsekkene som tidligere. På tre til fem uker vokser hårene fra ca fem til åtte millimeter.

Hvordan unngå nupper etter voksing?

Spesielt rett etter voksing er huden mer følsom, prøv å bruke behagelige og løse klær, undertøy av bomull og helst klær laget av bomull som gjør at huden kan puste. Dette minimerer irritasjon og sjanser for inngrodde hår.

Hva bør man gjøre før voksing?

Skrubb huden med en god skrubbhanske minst en gang i uken. Gjør det 24- 48 timer før voksing. Spar hårene minst 12-14 dager fra sist barbering. Unngå å bruke fuktighetskrem eller kroppsolje samme dag som du skal vokses slik at voksen fester seg godt til hårene, dette gjør hårfjerningen bedre.

Er voksing permanent?

To ulike typer hårfjerning

Depilasjon er midlertidig hårfjerning, slik som voksing, napping og barbering. Her vil hårene vokse ut igjen, men man kan ofte se en reduksjon i hårveksten etter gjentatte behandlinger over tid. Epilasjon derimot er permanent hårfjerning, som ses ved epilering og laserbehandlinger.

Hvordan roe ned huden etter voksing?

Aloe vera etter voksing er perfekt for å roe ned huden. Bruk rikelig med fuktighetskrem etter voksing og barbering, hver dag. Målet er å tilføre fuktighet til huden slik at hårene ikke blir fanget under huden igjen. En mild aftershave er også en god ide.

Hva er brasiliansk kombo?

Brasiliansk kombo er en kombinasjon av stripsvoks og hotwax. Det legges stripsvoks på bikinilinje og i midten også legges hotwax på kjønnsleppene da det er et mer sensitivt område.

Leave a Comment