Hvordan fungerer betaling via Finn no?

Kjøperne velger pris de vil betale, og legger inn en forespørsel på å få kjøpe varen. Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd via VIPPS eller kortbetaling, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Selger har 48 timer på å godta forespørselen. Pengene er reservert på kjøpers konto til varen er levert.

Er det trygt å Vippse på FINN?

– De som skal kjøpe seg bruktbil på FINN kan nå betale med Vipps, sier Didrik Lund, forretningsutvikler i FINN motor. Det er trygt og enkelt – og man kan vippse helt opp til 500 000 kr.

Er det trygt å kjøpe fra FINN?

Dersom du følger FINNs retningslinjer for trygg netthandel er du stort sett alltid trygg når du bruker FINN.no, enten det er som kjøper eller selger. 1. Bruk sunn fornuft. Vær ekstra på vakt dersom du kommer over et tilbud som er for godt til å være sant eller du får en følelse av at noe ikke stemmer.

Hvordan fungerer betaling via Finn no? – Related Questions

Hva skjer hvis jeg blir lurt på FINN?

Hvis du har blitt svindlet, eller mistenker du har blitt utsatt for svindel, ønsker vi at du sier ifra til oss slik at disse personene kan stoppes så fort som mulig. Som Norges største markedsplass på nett er sikkerhet noe FINN tar på største alvor. Derfor har vi også et eget, dedikert sikkerhetsteam.

Hvordan merke som solgt på FINN?

Gå inn på Min FINN – velg Mine annonser – klikk Flere valg på annonsen du vil markere som solgt – inne på annonsen får du valget Marker som solgt.

Er avtale på FINN bindende?

Du har rett til å kreve at handelen gjennomføres etter avtalen. En muntlig avtale er like bindende som en skriftlig avtale. Hvis selgeren f. eks har solgt til en annen kan du ha krav på erstatning.

Hva koster betalt plassering på FINN?

Hvis annonsen ligger ute over tid, kan du gi den en ekstra boost med produktet Øverst i resultatlisten. Da plasseres den i toppen av søkeresultatene og blir merket med “Betalt plassering“.

Hva lønner seg å selge på FINN?

‘Møbel og interiør’-kategorien troner høyest med 20 prosent av alle annonsene, mens ‘hvitevarer og elektronikk’ og ‘klær, sminke og accessoirer’ har delt andreplass på 14 prosent.

Er det garanti på FINN?

Bruktbilgaranti Levert av

Gjelder i 6 måneder eller til 8000 kjørte kilometer, fra overtagelse av bilen. Velger du If som forsikringsleverandør (minimum delkasko) dobles garantiperioden.

Har du angrerett på FINN?

Du har faktisk ingen angrerett når det er et kjøp mellom to privatpersoner. Dette er selvfølgelig ikke gjeldende dersom dere har skrevet en kontrakt som sier at kjøper har angrerett.

Kan man angre et salg på FINN?

Ifølge Forbrukerrådet må produktet du har kjøpt være vesentlig dårligere enn det du kunne forvente for at du skal ha grunn til å klage, og du bør helst ha dokumentert salget med en form for skriftlig kontrakt. – Vi gjør alt vi kan for at FINN.no skal være et trygt og godt sted å handle.

Når er det lurt å legge ut annonse på FINN?

De aller fleste søk på FINN.no gjøres ved lunsjtider på mandager. En grei regel er å tilpasse publisering av annonser til det mest populære tidspunktet for brukerne. Har du flere annonser? Spre de utover ukedagene for alltid å ha annonser på de første sidene.

Hva koster betalt plassering på FINN?

Hvis annonsen ligger ute over tid, kan du gi den en ekstra boost med produktet Øverst i resultatlisten. Da plasseres den i toppen av søkeresultatene og blir merket med “Betalt plassering“.

Er det lov å ha budrunde på FINN?

Det er fullt mulig å kjøre budrunde for det du ønsker å selge på FINN, men det er viktig at du følger reglene vi har satt for dette: Ved annonser som selges under salgsformen «Auksjon» eller «bud ønskes» skal prisen på objektet representere den reelle minsteprisen som man kan kjøpe varen for.

Hvor mye koster det å legge ut annonse på FINN?

Prisoversikt
Antall annonserPris pr. annonse
0 – 30489 kr
31 – 200427 kr
201 – 500405 kr
501 – 1500360 kr

Hvordan fungerer FINN fiks ferdig?

Fiks ferdig for kjøper:

Se etter annonser merket med ‘Fiks ferdig‘. Klikk på den blå kjøpeknappen. Fyll inn detaljene dine og klikk på ‘fortsett videre med Vipps’. Pengene blir trukket umiddelbart fra din konto, men holdes trygt av FINN frem til Posten, Helthjem eller PostNord gir beskjed om at varen er levert.

Hvorfor blir annonsene mine på FINN avvist?

De aller fleste annonser som legges ut på FINN går via en automatisk kontroll som gjøres av maskiner. De resterende annonsene går til en manuell kontroll som utføres av mennesker. Vi kan aldri helgardere oss mot å godkjenne eller avvise annonser feilaktig, men vi gjør vårt beste for å unngå det.

Er det gratis å selge bil på FINN?

Med Smidig bilhandel får du:

Et sikkert og svindelfritt bilsalg. Gratis og ferdig utfylt kontrakt med digital signering. Trygg betaling gjennom FINN. Registrering av eierskifte direkte fra FINN, like enkelt som hos Statens vegvesen.

Hvordan betale for bil privat?

Hvis du som selger ikke skal betale ned et lån og kjøperen betaler uten lån, kan dere sette dere ned og ta oppgjøret direkte i nettbanken samtidig som dere gjennomfører omregistreringen. Hvis kjøper skal betale med et billån, må bilen være registrert på kjøper før banken kan betale ut pengene til deg som selger.

Leave a Comment