Hvordan kan jeg kontakte Posten?

Posten kundeservice har tilgang til via ring på + 47 22030000 med åpningstider Mandag-Fredag, kl 8 på morgen til kl 6 i kveld, norsk tid, Lørdager, fra kl 9 på morgen til kl 14 på ettermiddag.

Hvordan etterlyse pakke i Posten?

Klikk “Sporing” og søk opp sendingen. Hvis det har gått 2 dager siden sendingens beregnede dato for forventet levering, vil du få opp muligheten for å etterlyse sendingen. Klikk “Etterlys pakken“. Fyll ut beskrivelse av pakken, og angi om det er avsender eller mottaker som skal motta pakken når den er funnet.

Hvor lenge ligger en pakke på Posten?

Dersom sendingen som er sendt til deg er for stor til å leveres i postkassen, får du beskjed om at den kan hentes på Posten. Den må da hentes innen 3 uker. Hvis ikke blir den returnert til avsender. Sendinger som er sendt direkte til et hentekontor har du 7 dagers eller 3 ukers hentefrist.

Hvordan kan jeg kontakte Posten? – Related Questions

Kommer pakker i Posten hver dag?

Motta post og pakker

Mottar du post i postkasse vil du motta adressert post annenhver dag mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka. Gjelder også for deg som har landpostbud. Har du postboks leverer vi alle virkedager; mandag–fredag.

Hvor blir det av pakken min?

Hvor kan jeg hente sendingen min? På hentemelding du mottar fra oss, vil du se hvor du kan hente pakkene dine. Følger du sporing på pakken kan du se hvilket hentested pakken kommer til. Våre postterminaler sorterer og omlaster pakkene, og er ikke hentested for pakker.

Hvor lenge kan en pakke ligge før den blir sendt tilbake?

Hentefrister for pakker

Hentefristen for pakker (MyPack Collect og MyPack GO) er satt til 7 dager. Det betyr at pakken går i retur etter syv dager hvis ikke avsender eller mottaker selv velger å forlenge fristen.

Hvor lenge kan en pakke ligge i Pakkeboks?

Pakker vil heller ikke bli returnert i tidsrommet 23.12-6.01. (kan variere fra år til år). Fra 01.10.2022 vil hentefristen på pakker som hentes på Post i Butikk og i Pakkeboks, endres fra 14 dager til 7 dager. Mottaker kan kostnadsfritt via Posten- Appen eller via sms be om forlenget hentefrist fra 7 til 14 dager.

Kan man hente pakker på lørdager?

PostNord kjører ikke på lørdager. Du vil likevel både kunne hente og levere pakke ved lørdagsåpne ut- og innleveringssteder. PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager.

Hvordan utsette hentefrist PostNord?

Til deg som har fått pakke til utleveringssted

Du kan utsette hentefristen, slik at pakken ikke returneres etter de ordinære 7 dagene. Dette gjør du ved å velge “Utsett hentefrist” når du er inne på pakkesendingen din i myPostNord. Du kan få pakken levert på døren.

Hva skjer om pakken blir borte i Posten?

Ansvar. Ved skade eller tap erstatter Posten pakkens verdi inntil 10 000 kroner. Ved tap er det avsender som skal sette frem krav om erstatning og dokumentere verdien på sendingen, mens det ved skade er det mottaker som skal sette frem krav om erstatning og dokumentere verdien på sendingen.

Hvem sitt ansvar er det når pakken ikke kommer?

Posten har ansvaret for pakken fram til den er utlevert til mottakeren. Hvis pakken forsvinner underveis pga feil som de har gjort, så sier Postloven §28 at de må betale erstatning.

Hva gjør man med en pakke man ikke har bestilt?

Protester skriftlig på kravet

Vi anbefaler at du protesterer skriftlig på kravet til den næringsdrivende, og ber om dokumentasjon for den avtalen de mener å ha inngått med deg. Dette gjør du enklest ved å sende en e-post til selskapet. Dersom selskapet ikke kan dokumentere kravet, har du ingen plikt til å betale.

Hva skjer med pakker som ikke passer i postkassen?

Hvis sendingen av ulike grunner ikke får plass i postkassen, kan avsender velge at sendingen leveres som «Pose på døren» i stedet for at den sendes til hentested for utlevering. Kostnaden for dette leveringsalternativet belastes avsender.

Hvor lenge kan en pakke ligge hos butikken?

Sendinger må hentes på Posten innen hentefristen. Etter at sendingene dine har kommet på Posten, har du 14 dager eller 3 uker hentefrist.

Har ikke fått pakke postnord?

Dersom du ikke har mottatt pakken som forventet, kan du spore pakken i myPostNord eller myPostNord-appen for å se hvor den befinner seg og om det er oppført en årsak til forsinkelsen. Ta kontakt med kundeservice dersom du har ytterligere spørsmål, så vil vi hjelpe deg videre.

Hvor er pakken min Postnord?

Du kan enkelt spore pakken din på postnord.no. Det eneste du trenger er et sendingsnummer som er et unikt serienummer for din pakke. Det er avsender som gir pakken et sendingsnummer, som også kan kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer.

Hvor sent leverer Posten?

Hjemlevering på døren

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00.

Når leverer Postnord på døra?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge “melding om pakke på vei” i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

Er Posten og PostNord det samme?

dir. PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra 24. juni 2009. I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Leave a Comment