Hvordan kan jeg kontakte Ticketmaster?

Hvis du har kjøpt billetter hos oss kan du kontakte oss direkte via ordren som ligger på brukerkontoen din. Klikk på knappen nedenfor, logg deg inn og velg ordren du trenger hjelp med. Trykk deretter på «Trenger du hjelp med denne bestillingen?» nederst på siden.

Hvordan endre billetter på Ticketmaster?

Velg ønsket arrangement under «Mine billetter» / «Vis kommende arrangement». Klikk på «Ticket Transfer» – knappen og følg den enkle fremgangsmåten som kommer opp på skjermen. Du kan overføre så mange billetter du ønsker.

Kommer meg ikke inn på Ticketmaster?

Om du har problemer med å logge inn vil første steg være å be om nytt passord. Dette kan du gjøre ved å trykke på “Glemt passord?” og fylle ut din mail. Du vil deretter motta en email med et nytt engangspassord og instruksjoner på hva du skal gjøre videre. Det kan ta opptil 30 minutter før du mottar mailen.

Hvordan kan jeg kontakte Ticketmaster? – Related Questions

Hvor finner jeg e-billett?

eBillett på nett og mobil:

Billetter du kjøper via ebillett.no/halti kan du skrive ut hjemme. Du kan også kjøpe papirløs eBillett i mobilappen, som finnes for Android og iPhone/iPad. Det er ikke mulig å miste en kjøpt eBillett.

Hvordan finne mine billetter på Ticketmaster?

Du kan finne ordrenummeret til din(e) billett(er) på følgende steder:
  1. Ticketmaster-appen.
  2. Brukerkonto.
  3. Mail (Ordrebekreftelse) E-billett.

Er screenshot av billett gyldig?

Kan jeg bruke et skjermbilde av billetten for å slippe inn på et event? Nei. Mobilbilletten inneholder avansert teknologi med svindelbeskyttelse som gjør at du ikke kan bruke skjermbilder eller utskrifter.

Hvordan få pengene tilbake fra Ticketmaster?

Refunderinger skjer automatisk, men jeg har byttet bank. Hva gjør jeg? Har du byttet bank etter at billettene ble kjøpt anbefaler vi deg å ta kontakt med din gamle bank og opplyse om at pengene har blitt tilbakeført til dem.

Hvordan fungerer eBillett?

Hvordan fungerer eBillett? Ved kjøp av billetter på nett får du billetten tilsendt på epost. Hvis du har epost-løsning på din telefon kan du vise den som ebillett fra telefon eller (I)pad.

Er det mulig å ringe Ticketmaster?

Ticketmaster – 81533133 – 180.no.

Hvorfor kommer jeg meg ikke inn på Finn?

Hvis brukernavn og passord er riktig så kan problemet være på din PC. Antivirus/brannmur-programmer kan i noen tilfeller blokkere innloggingen. Da må du endre innstillingene i disse programmene eller legge til FINN.no og Schibsted-konto under tillatte nettsteder.

Hvordan få pengene tilbake fra Ticketmaster?

Refunderinger skjer automatisk, men jeg har byttet bank. Hva gjør jeg? Har du byttet bank etter at billettene ble kjøpt anbefaler vi deg å ta kontakt med din gamle bank og opplyse om at pengene har blitt tilbakeført til dem.

Kan man betale med vipps på Ticketmaster?

Ticketmaster godtar følgende betalingsmåter: Visa, Mastercard, Diners, Amex, American Express, Klarna, Vipps og PayPal.

Kan man selge billetter videre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Hvordan selge en billett?

Når du skal selge billetten, så er det supert om du gjør følgende:
  1. Informer kjøperen om hva billetten kostet da du kjøpte den.
  2. Selg billetten til samme pris, eller lavere om du ønsker dette.
  3. Ikke aksepter bud fra kjøpere som ønsker å betale mer enn hva du selv kjøpte billetten for.

Kan man bruke screenshot av billett?

Kan jeg bruke et skjermbilde av billetten for å slippe inn på et event? Nei. Mobilbilletten inneholder avansert teknologi med svindelbeskyttelse som gjør at du ikke kan bruke skjermbilder eller utskrifter.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hvor mye er bot på buss?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Hvordan ta screenshot uten at folk ser det?

Slik gjør du det:

* Dra fingeren fra bunnen av skjermen og opp slik at menyen for snarveier dukker opp. * Slå av wifi og på flymodus. * Gå tilbake til Snapchat, åpne snappen og ta skjermbilde ved å holde tastelås-knapp og hjem-knapp inne.

Kan man åpne en snap uten at det vises?

Trykk bare én gang på snapen du har motatt slik at den lastes inn til telefonen. Deretter skrur du på flymodus, eller skrur av datatrafikken til telefonen, og snapen vil åpnes uten at avsenderen ser det.

Leave a Comment