Hvordan kjøpe billett på toget?

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Uten gyldig billett vil du få gebyr i en billettkontroll. Størrelsen på gebyret, eller pengebeløpet du da må betale, er fastsatt av Samferdselsdepartementet.

Kan man betale med vipps på toget?

Vipps er først ute med betalingtog i Norge, og kommer til å etablere seg som betalingsløsning innenfor en rekke områder fremover, sier konstituert Vipps-sjef Rune Garborg.

Hvordan kjøpe billett på toget? – Related Questions

Hvordan kjøpe togbillett uten app?

Du kan kjøpe billett fra:
 1. Vy.no.
 2. Appen.
 3. Billettautomat.
 4. Betjent stasjon.
 5. Narvesen.
 6. Om bord i toget.
 7. Kundeservice.

Hvordan kjøpe billett uten Ruter app?

Du kan kjøpe reisekort og Impulskort med alle våre billettyper ved disse salgsstedene:
 1. Kioskene Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca og Mix samt enkelte butikker.
 2. Kundesenteret Ruter S og servicepunkter.
 3. Betjente togstasjoner (selger ikke 365-dagersbillett).

Hva trengs for Vipps?

Kom i gang med Vipps

Du trenger BankID, et norsk betalingskort og konto i en norsk bank. Du må også ha norsk fødselsnummer eller d-nummer, norsk mobilnummer, e-post og folkeregistrert adresse. Send eller be om penger i Vipps!

Hvor kan betale med Vipps?

Hvem kan betale med Vipps i terminal? Du kan betale i terminalen med Vipps hvis banken din har har åpnet for det og du har konto og BankAxept-kort i denne banken. Terminalene må også være klargjort. Se hvilke banker som tilbyr Vipps i terminal, og hvilke butikker og terminaler som er klare.

Hvordan betale med Vipps i kortterminaler?

Slik fungerer det
 1. Se etter Vipps-logo og åpne Vipps. Ser du logoen til Vipps på terminalen?
 2. Trykk Vipps eller 5. Trykk på “Vipps” eller 5 i betalingsterminalen, så dukker det opp en QR i terminalen som du skanner fra appen.
 3. Skann QR og betal. Når du skanner QR i terminalen, godkjenner du bare beløpet i Vipps.

Korleis bruke Vipps?

Når du skal sende penger med Vipps, åpner du appen på mobiltelefonen din og klikker på “Send”. Deretter søker du på navn eller telefonnummer, taster inn beløpet du ønsker å sende og klikker på “Neste”. Og vipps, så er det gjort. Du vil få en bekreftelse på skjermen når pengene er sendt.

Hvor mye koster det å vippse over 5000?

Det koster heller ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kroner per mottaker i løpet av 24 timer. Q: Når må jeg betale for å vippse? A: Skal du vippse 5001 kr eller mer til en annen person, koster det 1 prosent av beløpet.

Kan man vippse 50000?

Kan man vippse 50000? Beløpsgrensene er ifølge Vipps satt for å øke sikkerheten, redusere risikoen for kriminalitet og misbruk, og beskytte deg som bruker. For å unngå gebyr, må du vippse maks 5.000 kroner i slengen.

Skal Vipps legges ned?

Vipps sitt mobilabonnement legges ned i løpet av januar 2023, men du er i trygge hender. Vi har inngått en avtale med ice (Ice Communication Norge AS) som overtar kundeforholdet på mobil. Dette skjer i løpet av januar 2023.

Kan man være anonym på Vipps?

Du kan bestille hemmelig eller skjult nummer hos oss. Kontakt oss på telefon +47 22 48 28 00, så hjelper vi deg på null komma niks. Ønsker du nummerreservasjon ringer du kundesenteret etter du har tatt i bruk ditt SIM-kort eller aktiverer det i appen under Vipps Mobil og Sim-kort og tjenester.

Kan man Swishe til Vipps?

Kan man Swisha till Vipps i Norge? Nej, det går tyvärr inte att använda Swish till Vipps.

Blir Vipps overvåket?

Mistenkelige transaksjoner i Vipps fanges opp gjennom elektronisk overvåkning, og de elektroniske filtrene justeres kontinuerlig ved behov, sier hun. Vipps, i likhet med andre pengeformidlere, er forpliktet etter hvitvaskingsloven til å melde fra til Økokrim dersom de oppdager mistenkelige transaksjoner.

Kan foreldre se meldinger på Vipps?

Vipps under 15 år er foreldrestyrt, og foreldre vil derfor ha mulighet til å se betalings- og meldingshistorikk for sine barn i sin app. Velg Profil, barnets navn og velg Se barnets chat og vippsing. Er det andre du eller barnet ditt ikke ønsker å ha kontakt med i appen, kan dere blokkere dem i barnets app.

Leave a Comment