Hvordan kjøpe månedskort Vy?

Første gang du skal kjøpe periodebillett på papir må du opprette en Vy-profil i Vy-appen eller på vy.no slik at du får et kundenummer. Du kan bruke kundenummeret til å kjøpe periodebillett via automat eller på betjent stasjon.

Hva koster reisekort?

Slik kjøper du reisekort

Kjøp nytt reisekort i kiosk, på kundesenteret Ruter S eller servicepunktene våre. Nytt reisekort koster 50 kroner. Ta vare på reisekortet ditt.

Kan jeg bruke Ruter billett på Vy tog?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter.

Hvordan kjøpe månedskort Vy? – Related Questions

Er det dyrere å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Hvordan betale på Vy tog?

Hvordan kan jeg betale når jeg kjøper billett på nett? Kjøper du billett på vy.no kan du betale med kort (Visa/Mastercard), Vipps, PayPal eller faktura. Kjøper du billetten i Vy-appen kan du betale med kort (Visa/Mastercard) eller Vipps.

Hvordan bruke Ruter kort på tog?

Kjøp billett på billettautomaten på stasjonen, og velg reisepenger som betalingsmåte. Husk å lese av reisekortet på en kortleser før du går om bord slik at billetten aktiveres. Betaler du med reisepenger om bord på toget må du betale et ombordtillegg.

Kan man kjøpe togbillett med Ruter app?

Du kan ha billetten din på en app på mobilen, på et reisekort eller på engangskortet Impuls. Men husk å kjøpe billetten din før du går om bord. Det er billigere for deg, og bidrar til at vi er mer presise.

Er bussbillett gyldig på tog?

TogBuss-billett fra SJ

Med TogBuss-billetten kan du reise med samme billett på hele strekninger som inkluderer både tog og buss.

Hvilke strekninger kjører Vy?

Vys togvirksomhet kjører lokaltog, intercitytog og regiontog på til sammen femten togstrekninger i Norge. I 2021 reiste kundene 35,8 millioner ganger med Vys tog i Norge og Sverige. Vy er operatør på all togtrafikk på Østlandet i tillegg til Bergensbanen, Vossebanen og Flåmsbana.

Hvor mye kostet Vy?

For å bytte navn fra NSB til Vy ble prislappen på hele 280 millioner kroner. Like etter navnebyttet tapte selskapet to store kontrakter. Men ledelsen er godt fornøyd med prosessen. I 2019 ble det pinlig stille på pressekonferansen hvor NSB-sjefen avdekket det nye navnet til en av Norges mest kjente merkevarer.

Hvor fort går Vy?

I Norge har Flytoget hatt det raskeste togtilbudet med en topphastighet på 210 km/t, mens de nyeste togsettene til Flytoget vil kunne nå opp i 245 km/t. FLIRT-togene til VY har en toppfart på 200 km/t. Dette blir uansett sakte, når vi sammenligner mot noen av verdens raskeste tog.

Er det toalett på Vy tog?

Er det toalett om bord? Ja.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det lov med dyr på tog?

Kan jeg ha med kjæledyr? Dyrene som får bli med på tog er hund, katt, gnagere i bur, burfugl og små skilpadder. Du kan ta med akvariefisk så lenge de er forsvarlig pakket. Andre dyr er ikke ønsket på toget.

Er det stikkontakt på Vy buss?

Alle våre busser er har lademuligheter. Noen busser har mulighet for USB-uttak, mens andre har vanlig strømuttak. Mange busser har uttak på hver seterad, mens noen har på annenhver seterad.

Er det lov å drikke brus på buss?

Det er forbud mot å drikke alkohol på offentlig sted. Dette forbudet følger av alkoholloven § 8-9 nr. 6 . Forbudet gjelder ikke det å frakte med seg alkohol.

Er det lov å spise på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Er det lov å gå på do mens bussen kjører?

Det var høsten 2021 at de innførte et forbud mot bruk av toaletter på langdistansebusser under kjøring. Når passasjerer må på do, må de først be sjåføren om å stanse bussen. Først når passasjeren er ferdig på toalettet, kan bussen fortsette kjøreturen.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Leave a Comment