Hvordan komme i kontakt med Norwegian?

Mandag-fredag fra 08:00 til 20:00 CET Lør-søn fra 09:00 til 18:00 CET
  1. Danmark +45 70 80 78 80.
  2. Finland +358 (0)9 231 01 600.
  3. Frankrike +33 970 738001.
  4. Italia +390 694 802756.
  5. Tyskland +49 (800) 5895000.
  6. Spania +34 902 848 080.
  7. Sverige +46 (0)770 45 77 00.
  8. Storbritannia +44 (0)330 828 0854.

Er Norwegian norsk?

Norwegian er et norsk flyselskap, opprettet i 1993 som en videreføring av deler av virksomheten til selskapet Busy Bee of Norway, som var eid av Ludvig G. Braathens rederi.

Hvor mye koster det å ringe Norwegian?

Hos Norwegian koster det 200 per person. Ringer du i stedet til Ticket reisebyrå, koster det bare 125 kroner per person hvis medarbeideren du snakker med bestiller billetten for deg. Prisen er den samme om Ticket booker SAS-billetter, Norwegian– eller billetter fra andre selskaper, på korte eller lange strekninger.

Hvordan komme i kontakt med Norwegian? – Related Questions

Kan Norwegian billetter endres?

Endre bestilling

Du kan endre tid, dato, reisemål og navnet på den reisende på nett (mot et tillegg) inntil 30 minutter før opprinnelig avgangstid på de fleste reisemålene. (I enkelte tilfeller må du ringe Kundeservice for å endre bestillingen.)

Kan man endre low fare billetter?

Kan LowFare billetter endres? Hvis du har bestilt din LowFare og LowFare+ billett før 21. august 2022, kan du fortsatt bruke én gebyrfri ombooking. For å kvalifisere for én gebyrfri endring: Endringer må gjøres senest 7 dager før planlagt avgang for alle flyvninger.

Kan man selge billetter for høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Hvis billett går ut under reisen?

Billetten utløper før reisen er avsluttet – hva gjør jeg? Du må ikke kjøpe ny billett så lenge billetten var gyldig da du gikk om bord. Men skal du bytte til en annen linje eller transportmiddel etter at billetten er utløpt, må du kjøpe ny billett.

Kan man avbestille Norwegian flybilletter?

Reisen må avbestilles umiddelbart etter at hindringen har inntruffet og før reisens start. Dokumenter må sendes innen en måned etter kansellering av billetten.

Er det dyrere å ringe til utlandet?

Det er langt fra gratis å ringe fra Norge til utlandet. Men det kan skille store summer basert på hvilket abonnement du har. Noe ikke alle er klar over, er at reglene om fri EU-roaming ikke gjelder når man ringer fra Norge til utlandet.

Hvor mye koster det å ringe utlandet?

Gjennomsnittspriser på å ringe utenlands
MobilselskapStartSMS
Happybytes0,000,30
Chilimobil0,570,49
MyCall0,800,59
Vipps0,000,69

Når er Norwegian billigst?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig.

Er Norwegian Reward gratis?

Meld deg inn i Norwegian Reward, få egne medlemsrabatter på flybilletter og tjen CashPoints og oppnå Rewards. Det er helt gratis!

Hvordan få gratis bagasje Norwegian?

Hvis du har flydd 18 ganger de siste 12 månedene, kan du få gratis bagasje 12 måneder frem i tid. Dette gjelder 1 gratis innsjekket bagasje på inntil 23 kg. 1 koffert koster fra 135 til 470 kroner hver vei.

Hvor mye er 1 Cash Point?

Bruk CashPoints

CashPoints er som penger. 1 CashPoint = 1 krone. Du kan bruke dine CashPoints til å kjøpe flybilletter hos Norwegian, uansett rute og avgang. Du kan også bruke CashPoints til å kjøpe tilleggstjenester som ekstra bagasje, setereservasjon og billettendringer.

Hvor lenge varer cash points?

CashPoints er gyldig ut året de opptjenes + 2 år. CashPoints på gavekort er gyldig i inneværende år + 1 år fra kjøpstidspunkt. Vi har ikke tilgang til å se status på dine opptjente CashPoints. Du kan selv sjekke om du har CashPoints som utløper i år ved å logge deg inn på din profil hos Norwegian Reward.

Hva er best SAS eller Norwegian?

Det beste bonuskortet

SAS Eurobonus gir deg mest bonus når du er ute å reiser og krever færre flyturer før du har spart opp nok poeng til en gratis tur. Norwegian har et svært enkelt bonussystem, men du får ikke like mange poeng for selve flyturen.

Kan man få utbetalt CashPoints?

CashPoints overført til en Familiekonto, kan ikke overføres videre eller returneres til det enkelte medlemmets konto.

Kan man bruke Norwegian poeng på hotell?

Lojalitetsprogrammet Norwegian Reward

Man kan også tjene cashpoints på bestilling av hotell og leiebil via Norwegian, samt via Bank Norwegian-kortet og gjennom en rekke Norwegian-partnere. Cashpoints kan brukes krone for krone mot fremtidige kjøp av billetter og tilleggstjenester, samt hos samarbeidspartnere.

Hvor stor andel av en Norwegian billett kan du betale for med CashPoints?

På Low Fare billetter får du 2 prosent CashPoints av prisen på flybilletter. Du får 4 prosent ved å bruke Norwegian Kredittkort. På Flex-billetter får du 10 prosent CashPoints.

Leave a Comment