Hvordan komme i kontakt med Ryanair?

Ring Oss. Nye bestillinger / Generelle henvendelser* +47 23500307 – Samtaler blir belastet med lokale priser. Husk på at det er billigere å selvbetjene på nettsiden vår.

Kan man bytte flybilletter Ryanair?

Ja, du kan og du kan gjøre de fleste av disse endringene på nettet i “Mine bestillinger”-delen, når du har hentet bestillingen din. Du kan ikke endre en innenlandsflyvning til en internasjonal flyvning eller omvendt på grunn av MVA-relaterte problemer.

Kan man avbestille Ryanair?

Kan jeg kansellere min Ryanair-flyvning? Når en Ryanair-flyvning er operativ, og ikke har en forsinkelse på mer enn 5 timer, er det ikke mulig å få refusjon. Alle Ryanair-flyvninger kan endres, men de kan ikke kanselleres.

Hvordan komme i kontakt med Ryanair? – Related Questions

Har man angrerett på flybilletter?

Husk at du ikke har angrerett når du bestiller en flyreise. Det betyr at du ikke kan kreve å få billettprisen refundert dersom du ikke har mulighet til å reise.

Når kan man kansellere flybilletter?

Du har ingen lovbestemt rett til å avbestille når du har kjøpt en flyreise. Du har heller ikke angrerett, selv om reisen er bestilt over internett. Dette betyr at du ikke kan kreve å få billettprisen refundert, dersom du ikke har mulighet til å reise.

Kan man avbestille flyr?

Det er alltid 24 timers åpent kjøp hos oss. Bestiller du mindre enn 24 timer før du skal fly kan du avbestille fram til 2 timer før oppsatt avgangstid (30 min. for Fleks). Vi korrigerer stavefeil og oppdaterer informasjon hvor det er innlysende at det er samme person som reiser uten kostnad.

Hvordan avbestille flybilletter flyr?

Du kan gjøre denne avbestillingen på nettsidene våre, i appen eller hos vårt kundesenter. Hvis du har bestilt via et reisebyrå, kan du be dem om å gjøre det for deg.

Hva har du krav på ved kansellering?

Hva kan jeg kreve når flyet er innstilt?
  • Tilbakebetale billettkostnaden for den del av reisen du ikke får benyttet.
  • Ombooke deg slik at du kommer frem til bestemmelsesstedet så snart som mulig.
  • Ombooke deg til et senere tidspunkt etter ditt ønske, på tilsvarende vilkår som opprinnelig billett.

Kan jeg avbestille flybillett flyr?

For endring av billettypene Mini og Promo tilkommer et gebyr på 500 kr per gjest per flyvning. Det er alltid 24 timers åpent kjøp hos oss. Bestiller du mindre enn 24 timer før du skal fly kan du avbestille fram til 2 timer før oppsatt avgangstid (30 min. for Fleks).

Kan man kansellere kjøp?

Forbrukerens rett til å avbestille før levering mot erstatning suppleres også av reglene i angrerettsloven. Angrerettsloven gir kjøperen rett til å gå fra kjøpet uten å betale erstatning, dersom melding sendes innen utløpet av angrefristen. Angrefristen er normalt på 14 dager.

Hva vil det si å kansellere?

Å kansellere betyr å avbestille et kjøp eller en tjeneste. Kansellering brukes for eksempel i tilfeller hvor en part avbestiller ytelsen, for eksempel kjøp av en bil.

Hvordan søke om refusjon av flybilletter?

Fly- og pakkereiser

Hvis du avbestiller en flyreise, har du krav på summen for billetten, fratrukket skatter og avgifter – disse får du tilbake fra flyselskapet. Hvis flyselskapet eller pakkereisearrangøren kansellerer turen, må selskapet refundere deg hele beløpet.

Hva dekker avbestillingsforsikring?

Avbestillingsforsikringen gir deg pengene tilbake hvis du trenger å avbestille en reise på grunn av uforutsette hendelser. Du er dekket dersom avbestillingen skyldes: Du, reiseledsager, nærmeste familie eller nøkkelperson i reisefølge rammes av alvorlig akutt sykdom, ulykke eller dødsfall.

Hva dekker reiseforsikring under Korona?

Reiseforsikringen dekker avbestilling hvis du ikke kan reise som følge av koronasykdom eller annen akutt sykdom. Avbestilling dekkes også hvis Utenriksdepartementet utsteder et offisielt reiseråd for din destinasjon og som gjelder på avreisetidspunktet for reisen.

Kan ikke fly pga sykdom?

Slik fungerer Avbestillingsbeskyttelse

Billetten din må være avbestilt via Mine reiser eller per telefon senest 30 minutter før opprinnelig avgangstid. En person i bestillingen blir syk: Du må forevise original legeerklæring dersom du vil kreve refusjon.

Er det lov å fly med feber?

Personer med feber ved en infeksjon bør ikke fly siden de er i en aktiv fase av sykdommen. Er du syk med feber eller har synlige blemmer, kan du bli nektet å reise. Influensa. Man bør ikke reise før 24 timer etter at feber er borte med influensa.

Kan jeg fly når jeg har Covid?

Hvis du har hatt et mildt tilfelle av covid-19, men er blitt hjemme og ikke er blitt innlagt på sykehus eller fått intensivbehandling, kan du fly med oss hvis du ikke har feber, du føler deg bra og ikke har hatt luftveissymptomer de siste 48 timene før flyavgangen.

Hva skjer hvis man ikke møter opp til fly?

Hvis du ikke møter til vår ombordstigningsskranke innen de tidsfrister som er satt, vil din Bestilling bli kansellert. Flyvningen vil under ingen omstendigheter bli holdt igjen, og du vil bli nektet ombordstigning for egen regning.

Hva gjør man når man ikke rekker flyet?

Har du en billett som består av flere flyvninger, og en av dem er så forsinket at du ikke rekker den påfølgende flyvningen, har du rett til en alternativ flyvning. Hvis den gjør at du ankommer endelig destinasjon mer enn 3 timer senere enn planlagt, vil du ha rett til kompensasjon.

Leave a Comment