Hvordan komme seg fra Ålesund til Bergen?

Den vanligste ruten mellom Ålesund og Bergen går via Stryn over Sognefjellet og derfra videre via Førde, og tar ca. 7 timer og 30 minutter. På denne ruten er det også to fergesamband slik at du får et avbrekk fra kjøringen.

Hvor stopper konkurrenten?

Om. Busselskap med fast rute mellom Oslo og Kristiansand og opptil syv avganger om dagen. De fleste Konkurrenten-avgangene stopper i byene langs ruten, men i helgene tilbys også direktebusser som kun stopper i Arendal på veien mellom Kristiansand og Oslo.

Hva koster buss fra Trondheim til Ålesund?

Oversikt: Buss fra Trondheim til Ålesund

Bussturen fra Trondheim til Ålesund er 239 km km lang med våre partnere som Vy Bus4You. Direktebuss er også tilgjengelig. Mens gjennomsnittsprisen for denne turen koster omtrent NOK 576, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 576.

Hvordan komme seg fra Ålesund til Bergen? – Related Questions

Hvordan betale på bussen i Ålesund?

Du kan kjøpe billett om bord på buss eller hurtigbåt. Då kan du betale med verdidelen av eit reisekort, med bankkort, og med kontantar. Merk at viss du vel å betale med bankkort eller kontantar, blir det lagt til eit ombordtillegg.

Hvordan betale på bussen i Bergen?

Du kan kjøpe enkeltbillett med kontantar, bankkort eller Skysskortet (reisepengar) hos mannskapet om bord. Du får ein papirlapp som billett og kvittering.

Hvor mye koster en fram buss?

Prisen for billetten er lik i 2023 som 2022. FRAM Vaksen Buss kostar 1500 kroner og du kan bruke billetten på nattbussane også. Merk! Billetten er tilgjengeleg frå 01.01.23.

Hvor mye koster Flybussen Trondheim?

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvordan betale på bussen i Trondheim?

Det er ikke mulig å kjøpe enkeltbillett med kontanter eller bankkort om bord hos sjåfør. Du kan enten kjøpe enkeltbillett med din smarttelefon i appen AtB Mobillett eller via SMS eller med reisekortet t:kort med periodebillett eller klippekort.

Hvor lenge varer en bussbillett i Trondheim?

Kjøper du billett med appen AtB er den gyldig i én time og 30 minutter for én sone. Deretter utvides gyldighet med en time per ekstra sone. Kjøper du billett med appen AtB Mobillett er den gyldig i én time og 30 minutter for én sone. Billett for to soner er gyldig i 2 timer og 30 minutter.

Hvor mye koster Flybussen Bergen?

Pris
BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 309,00 tur/retur
HonnørNOK 139,00 tur
HonnørNOK 239,00 tur/retur
Barn ikke i følge med voksenNOK 139,00 tur

Er flybussen gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Kan du bruke bussbillett på tog?

Nei, det er foreløpig ikke samarbeid om billetter mellom tog og buss i Vy. Du kan se om det er mulig å avbestille billetten din og kjøpe billett for det andre transportmiddelet.

Hvordan betale på bussen?

Du kan kjøpe billett i mobil-app, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Kan man betale på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan jeg ta tog med skyss billett?

Du kan reise med utvalde Skyss-billettar på tog mellom Bergen og Arna/Trengereid, og mellom Bergen og Voss stasjon. Følgjande Skyss-billettar kan også brukast på reiser med tog: Enkeltbillett og 24-timersbillett for sone A kan brukast på reiser mellom Bergen og Arna/Trengereid (Vossebanen og Arnalokalen).

Kan man bruke Skyss Billett på Vy buss?

Følgande Skyss-billettar er gyldige på ekspressbussane til Vy og NOR-WAY Bussekspress i Vestland fylke: 30- og 180-dagars periodebillett. Du må ha periodebillett for sonene der du reiser med ekspressbussen. Ved reiser utover sonene du har gyldig periodebillett for, må du kjøpe enkeltbillett hos Vy eller NOR-WAY.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Uten gyldig billett vil du få gebyr i en billettkontroll. Størrelsen på gebyret, eller pengebeløpet du da må betale, er fastsatt av Samferdselsdepartementet.

Leave a Comment