Hvordan komme seg fra Bergen til Hemsedal?

For å komme seg fra Bergen til Hemsedal i Norge, trenger du å ta 3 buss linjer: ta 90 buss fra Midtun stopp til Arna Terminal stopp. Neste steg er å bytte til NW162 buss og til slutt ta VY170 buss fra Borlaug stopp til Hemsedal Sentrum stopp. Total reisetid for denne ruten er omtrent 8 tim 44 min.

Hvordan se om bussen er i rute?

Hvordan ser jeg om bussen er i rute? Du kan se om bussen din er i rute ved å søke opp reisen din på vybuss.no.

Hvor stopper konkurrenten?

Om. Busselskap med fast rute mellom Oslo og Kristiansand og opptil syv avganger om dagen. De fleste Konkurrenten-avgangene stopper i byene langs ruten, men i helgene tilbys også direktebusser som kun stopper i Arendal på veien mellom Kristiansand og Oslo.

Hvordan komme seg fra Bergen til Hemsedal? – Related Questions

Hvor ofte går Kystbussen?

Kystbussen kjører hver dag fra tidlig morgen til sen kveld mellom Bergen og Haugesund. Reisetid fra 4,5t. Kystbussen (NW400) er en del av Nor-Way Bussekspress landsomfattende rutenett og har avganger fra tidlig morgen til sen kveld.

Hvor går Valdresekspressen fra?

Valdresekspressen har flere daglige avganger fra Oslo til Fagernes, med videreforbindelse til Beitostølen. Valdresekspressen kjører også vestover fra Fagernes via Tyinkrysset til Årdalstangen. Se Valdresekspressens egne sider for informasjon om rutetabell og billettbestilling.

Hvilken togstasjon går shuttlebussen til Hemsedal fra?

Med flere daglige avganger og shuttle buss fra Gol stasjon til Hemsedal om vinteren, har det aldri vært enklere å reise grønt. Du kan ta toget fra Gardemoen/Sandefjord via Oslo eller fra Bergen til Gol stasjon og derfra tar bussen en halvtime til Hemsedal.

Er det do på Valdresekspressen?

Våre fasiliteter

Du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte utsikten i våre komfortable seter med nedfellbar rygg. Klimaanlegg sørger for at det er behagelig temperatur og frisk luft, uansett årstid. Det er toalett på de fleste bussene våre og tilgjengelig strømuttak til lading av telefon osv.

Hvor stopper Trysilekspressen?

Påstigning skjer på Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen, med flere stoppesteder underveis. Bussen stopper både på Turistsenteret, Radisson Blu, Park Inn Mountain Resort, Trysil Høyfjellssenter og Skysstasjon i vintersesongen.

Hvor går bussene fra Oslo S?

Bussene går både fra Trelastgata (sjøsiden på Oslo S) og fra Tollboden. Sjekk operatørenes nettsider for oppdatert informasjon.

Hvem kjører buss i Trondheim?

All operativ kjøring utføres på AtBs vegne av operatørselskaper på kontrakt. I 2019 kjøres trafikk i Trondheimsområdet av Vy Buss, Tide Buss og Boreal Bane (på Gråkallbanen). I regionene og tettsteder rundt Trondheim, er det Boreal Buss og Vy Buss.

Hvor mange busser er det i Tromsø?

Funfacts om busstilbudet i Tromsø

I 2019 var det 9.592.621 reisende med bybussen i Tromsø. I Tromsø er det totalt 125 by-busser på vegen, i Tromsø-området jobber det 300 bussjåfører med 27 ulike nasjonaliteter.

Hvor mange busser er det i Norge?

I første halvår 2019 økte antall registrerte kjøretøy i Norge med 75 042 (+ 1,36 %) til 5 587 541 registrerte kjøretøy. Antall registrerte busser har økt kraftig i år, og bestanden økte med 801 busser til 16 445 registrerte busser per 30.

Hvor mye tjener en bussjåfør i Norge?

En bussjåførs lønn vil variere etter arbeidstid og skifttillegg, om man har fagbrev samt ansiennitet. En gjennomsnittlig årslønn for en bussjåfør om lag 500 000 kr. En helt fersk bussjåfør, uten ansiennitet eller fagbrev, har i dag en grunnlønn på 417 840 kr i året, dette inkluderer ikke tillegg eller overtid.

Hva er forskjellen på grønn og rød buss?

Klasse 1 – bybuss. Ruters røde busser er ofte bybusser, laget for hurtig av- og påstigning i urbane strøk. De grønne ruter-bussene er forstadsbusser.

Er det kamera i busser?

Bussen er blant annet ofte utstyrt med kameraer for at bussjåføren skal kunne utvide siktfeltet sitt, blant annet se når det er klart for å lukke dørene. Slike kameraer tar ikke opptak som kan hentes frem senere. I tillegg har mange busser fått kameraovervåkning.

Hva skjer om man spyr på bussen?

Å kaste opp på bussen er fælt for alle involverte. Må du spy, så stopp bussen og gå ut! Bussjåføren blir (forståelig nok) forbanna når folk spyr inne, og noen ganger kjører han heller ikke videre, fordi bussen må vaskes.

Når skal man slippe frem bussen?

Paragraf 7 i trafikkreglene sier at «på veg med fartsgrense 60 kilometer i timen eller mindre har kjørende vikeplikt for buss når føreren gir tegn om at bussen skal forlate holdeplass. Bussføreren skal unngå fare». – Regelen skal sikre bussen god fremkommelighet i tettbygd strøk, hvor det ofte vil være tett trafikk.

Leave a Comment