Hvordan komme seg fra Oslo til Lofoten?

Det er kun Widerøe som flyr direkte. Flyr dere med SAS eller Norwegian må dere mellomlande i Bodø, for så å ta Widerøe over fjorden til Lofoten. Et alternativ er å fly direkte fra Oslo til Evenes, og så kjøre videre derfra. Fra Evenes er det cirka 3-4 timers kjøretur.

Hvor flyr man for å komme til Lofoten?

I lofoten har vi 3 flyplasser, Leknes Lufthavn, Røst Lufthavn og Helle Lufthavn i Svolvær. Den største flyplassen ligger på Leknes. For å komme seg til Lofoten kan man reise med SAS, Norwegian og Widerøe. Reiser du med Norwegian og SAS, må du bytte fly i Bodø eller Tromsø.

Kan man fly til Lofoten?

Lofoten har 3 flyplasser og Norges eneste kommersielle helikopter rute. I tillegg kan du fly til Evenes som har flybussekspress til Lofoten og til Bodø som har mange ruter til Lofoten. Her finner du en oversikt over de beste måtene å fly til Lofoten.

Hvordan komme seg fra Oslo til Lofoten? – Related Questions

Når er det mest turister i Lofoten?

Beste tiden å besøke Lofoten

Det er høysesong fra juni til august, men prisene er selvsagt høyere og det er kaotisk med mange nasjonale og internasjonale turister.

Hvordan komme seg rundt i Lofoten uten bil?

Hvis du reiser uten bil, kan du ta toget til Bodø eller Narvik. Herfra fortsetter du enten med ferge eller hurtigbåt fra Bodø, eller med ekspressbuss fra eller via Narvik. Velger du å fly, kan du fly direkte til Lofoten fra Oslo, og lande på Leknes eller i Svolvær. Det går dessuten fly til Røst fra Bodø.

Hvordan kjøre til Lofoten?

Kjør bil til Lofoten på ferie
 1. Lofoten har en egen fergefri forbindelse som går fra Narvik over Tjeldsundbrua til Svolvær.
 2. Sørfra kan denne kortes ned ved å ta ferga Bognes-Lødingen.
 3. Det finnes også en avgang fra Skutvik til Svolvær, men den har kun få avganger om dagen.

Hvor lang tid tar det å kjøre gjennom Lofoten?

711.3 km, 12 h 43 min
Head east on Sjøgata350 m
Turn left onto Reineveien1 km
Make a U-turn60 m
You have arrived at your 1st destination, on the left0 m
Head southeast25 m

Hva heter flyplassen i Lofoten?

Svolvær Lufthavn / Helle

Flyplassen har ordinær rutetrafikk, hvor Widerøe trafikkerer flyplassen. Flyr du til Svolvær Lufthavn/ Helle kan du enkelt reise videre til Kabelvåg, Henningsvær og Gimsøy.

Hvor mange timer tar det å kjøre til Lofoten?

Kontaktinformasjon til en av de vi anbefaler finner du under. Det er også mulig å leie bil på Harstad/Narvik Lufthavn Evenes eller i Bodø og kjøre til Lofoten. Fra Evenes til Svolvær tar det ca. 2 timer og 30 min å kjøre, avhengig av føre- og kjøreforhold.

Hva gjør man i Lofoten når det regner?

Her har dere tipsene for hva dere kan finne på når det regner i Lofoten.
 1. Besøk galleri og kunstsenter.
 2. Gå på museum.
 3. Lofotakvariet og opplevelsessenter.
 4. Handle lokale skatter.
 5. Surfing eller SUP.
 6. Dykking eller snorkling.
 7. Lag din egen ost.
 8. Bryggeriomvisning og Magic Ice.

Hvor starter og slutter Lofoten?

Mellom storslått fjellnatur og levende kystkultur svinger en av Norges mest populære turistveier seg frem. Lofoten strekker seg fra Austvågøya i øst til Værøy og Røst i vest, og er et utrolig mangfoldig øyområde.

Hvor lang tid å kjøre fra Oslo til Stavanger?

Avstand mellom Stavanger og Oslo i luftlinje er 303 kilometer og kjøreavstand er 442 kilometer. Estimert kjøretiden fra Stavanger til Oslo er ca 6 timer 39 minutter.

Kor langt er det fra Oslo til Bergen?

Avstand fra Oslo til Bergen

Avstand mellom Oslo og Bergen i luftlinje er 306 kilometer og kjøreavstand er 461 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Bergen er ca 7 timer 8 minutter.

Hvor mange timer er det fra Oslo til Tromsø?

Avstand fra Oslo til Tromsø

Avstand mellom Oslo og Tromsø i luftlinje er 1149 kilometer og kjøreavstand er 1737 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Tromsø er ca 22 timer 52 minutter.

Hvilken vei er best å kjøre fra Bergen til Oslo?

Den raskeste turen er over Hardangervidda, mens den lengste er om Filefjell. For skal du til Bergen så må du over fjellet, og det er her du må vurdere hva du har lyst å oppleve på veien. De mest benyttede fjellovergangene mellom Oslo og Bergen er Hardangervidda, Haukeli, Aurland – Hol, Filefjell og Hemsedal.

Kan man kjøre over Hardangervidda?

Hardangervidda nasjonalparkrute, også kalt Fjellveien Telemark, er en kjørerute der du kan oppleve Hardangervidda og fjellet i Telemark vår, sommer eller høst.

Hvor lang tid bruker Fjordline fra Bergen til Stavanger?

Turen tar 5 timer og 30 minutter.

Leave a Comment