Hvordan komme seg fra Oslo til Sarpsborg?

Toget fra Oslo til Sarpsborg går på Østfoldbanen, nærmere bestemt Østfoldbanens vestre linje. Denne er temmelig nøyaktig 170 kilometer lang, og går fra Oslo S til Kornsjø og riksgrensen til Sverige. De fleste tog på denne linjen har i dag Halden som endestasjon. Det er holdeplassen etter Sarpsborg.

Hvor stopper konkurrenten?

Om. Busselskap med fast rute mellom Oslo og Kristiansand og opptil syv avganger om dagen. De fleste Konkurrenten-avgangene stopper i byene langs ruten, men i helgene tilbys også direktebusser som kun stopper i Arendal på veien mellom Kristiansand og Oslo.

Hvor mye koster buss fra Grimstad til Oslo?

Oversikt: Buss fra Grimstad til Oslo

Du kan få den billigste bussbilletten på denne turen for så lite som NOK 274 (€ 25), men gjennomsnittsprisen på bussbilletter er NOK 381 (€ 34).

Hvordan komme seg fra Oslo til Sarpsborg? – Related Questions

Er det dyrere å kjøpe billett på buss?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Hva koster buss fra Hønefoss til Oslo?

En enkeltbillett for voksen fra Hønefoss til Oslo vil fra 1. februar koste 179 kroner, mot 175 tidligere. Prisen på månedskort øker fra 2 305 kroner til 2 325 kroner.

Når går siste buss fra Oslo til Hønefoss?

200 buss Rutetabell og Stopp (Oppdatert)

200 buss (Hønefoss) har 36 stopp som går fra Oslo Bussterminal og slutter på Hønefoss Sentrum. 200 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 06:00 og slutter ved 23:40.

Hvordan kjøpe billett til buss i Oslo?

Om. Billetter til offentlig transport i Oslo kan kjøpes på Oslo Visitor Centre, Ruters kundesenter og på de fleste Narvesen og 7-Eleven. Med mobil-appen Ruter (for iPhone og Android) får du kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter, samt 7- og 30-dagersbilletter.

Hvordan betaler man på Brakar?

Billetter kan kjøpes kontant på bussen, fra et av utsalgsstedene våre, via nettbutikk eller i appene Brakar Billett, Entur eller Vy.

Hva koster buss til Oslo?

Enkeltbillett
Soner1 sone2 soner
Voksen39 kr64 kr
Barn og honnør20 kr32 kr

Hvor mye koster flybussen Oslo?

Flybuss og rutebuss

Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvor kjøpe bussbillett i Oslo?

Om. Billetter til offentlig transport i Oslo kan kjøpes på Oslo Visitor Centre, Ruters kundesenter og på de fleste Narvesen og 7-Eleven. Med mobil-appen Ruter (for iPhone og Android) får du kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter, samt 7- og 30-dagersbilletter.

Hvor mye koster buss fra Arendal til Oslo?

Bussturen fra Arendal til Oslo er 196 km km lang med våre partnere som Vy Bus4You. Normalt går 12 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne ruten koster omtrent NOK 345, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 121.

Hvem eier bussene i Oslo?

Ruter planlegger, samordner, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Vi eier ingen transportmidler selv. All transport utføres av ulike operatørselskap som kjører på kontrakt for Ruter. Ruter As er eid av Oslo kommune (60 %) og Viken fylkeskommune (40 %).

Hvor lenge varer en bussbillett Oslo?

Enkeltbillett for én sone er gyldig 60 minutter fra du aktiverer den. Gyldigheten øker med 30 minutter for hver ekstra sone du kjøper billett for. Du kan bytte til andre transportmidler (overgang) i de sonene billetten gjelder for, så lenge det er tid igjen på den når du går på transportmiddelet.

Kan man ta tog fra Oslo til København?

Togturen fra Oslo til København er 483 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 7 t 29 min med våre partnere som Öresundståg, SJ eller Vy Bus4You. Normalt går 3 tog hver dag, inkludert direktereiser.

Er det lov å spise på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Hvor mye koster det å ta danskebåten?

Hos oss betaler du for selve lugaren, ikke antall reisende. MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Er det påbudt med munnbind på bussen?

Korona. Vi kan igjen reise som normalt med buss og tog i Norge. Det er ikke lenger krav eller anbefaling om å holde én meters avstand, og det er heller ikke lenger påbud om munnbind om bord.

Hvor er det tryggest å sitte i bussen?

Det absolutt tryggeste som busspassasjer er å holde seg nærmest midtgangen, der man har mer plass rundt seg. Men nærmest vinduet på høyre side bør altså unngås om du skal være mest mulig forberedt på en ulykke.

Leave a Comment