Hvordan komme seg fra Svolvær til Skrova?

Du kan reise mellom Svolvær og Skrova på flere vis, og til ulike tider på døgnet:
  1. Ferga mellom Svolvær og Skrova har flere daglige avganger, alle ukedager.
  2. Også den lokale hurtigbåten som går mellom Austre Vågan og Svolvær (info om hurtigbåtruter i nordre Nordland) er innom Skrova.

Hvor mange biler Svolvær Skutvik?

Ferjesambandet Svolvær–Skrova–Skutvik
StrekningLengde kmTrafikkmengde kjøretøy ÅDT (2014)
Svolvær – Skutvik44,0
Svolvær – Skrova10,726
Skrova – Skutvik38,5

Kan man bestille plass på ferge?

Det kan bestilles plass dersom man reiser med kjøretøy. Er det passasjerer i kjøretøyet bestilles det plass for disse samtidig, selv om de ikke koster noe ekstra. Bestilling av plass kan gjøres etter at ruten er godkjent av vår oppdragsgiver.

Hvordan komme seg fra Svolvær til Skrova? – Related Questions

Er det lov å ta med hund på ferge?

Er det lov med hund/kjæledyr på ferge? Ja, det er det. Det er tillatt å ta med hund og andre mindre dyr på både buss, hurtigbåt og ferge. På ferge skal hunde enten være i kjøretøyet eller i bur på bildekk eller annet anvist sted.

Er det gratis å gå på ferge?

Ein betaler kun for køyretøy. Passasjer er gratis, dette gjelder både dei som er passasjerar i køyretøy og dei som kjem til ferjekaia på andre måtar. Med fergeavtale eller autopassbrikke registrert på kjennemerket får ein rabatt på fergereisa.

Er ferge gratis for gående?

Fra 1. juli i år ble det gratis å reise med ferge på strekninger med under 100.000 passasjerer i året. Dermed oppfyller regjeringen deler av lovnadene fra Hurdalsplattformen.

Hvordan betale på ferge uten AutoPASS?

Utenlandske kjøretøy uten AutoPASS-avtale eller AutoPASS forskuddsavtale må betale med bankkort ved ombordkjøring eller benytte seg av FerryPay. Hvis utenlandske kjøretøy ikke benytter seg av ett av disse alternativene vil de nektes å reise med fergen.

Hvor mange biler tar ferga til Lødingen?

Passasjerkapasiteten er på 390. Kapasitet for personbiler er ca. 120, eller 12 trailere og 80 pbe.

Hvordan komme seg rundt i Lofoten uten bil?

Hvis du reiser uten bil, kan du ta toget til Bodø eller Narvik. Herfra fortsetter du enten med ferge eller hurtigbåt fra Bodø, eller med ekspressbuss fra eller via Narvik. Velger du å fly, kan du fly direkte til Lofoten fra Oslo, og lande på Leknes eller i Svolvær. Det går dessuten fly til Røst fra Bodø.

Hva betyr Svolvær?

Svolvær (samisk: Spållavuolle eller Suolu-vær = «Øy-været») er en by og administrasjonssenteret i Vågan kommune i Nordland.

Hvor mange biler tar fergen fra Moskenes til Bodø?

Hvor mange biler tar ferga fra Moskenes til Bodø? Sambandet Bodø-Værøy-Røst-Moskenes skal trafikkeres av to ferjer på henholdsvis 80 og 120 personbiler og Lødingen – Bognes skal trafikkeres av to ferjer på 120 personbiler.

Hvor mye koster ferge med AutoPASS?

Ett AutoPASS-ferjekort koster 50 kr som trekkes fra innbetalt forskuddsbeløp. Ferjekort sendes i post når innbetaling av forskuddsbeløp er mottatt.

Er Moskenes ferga gratis?

Bodø – Værøy – Røst – Moskenes blir også gratis, ettersom det ble gjort 81.000 tellinger i 2021. Sistnevne samband hadde i underkant av 100.000 tellinger i fjor, viser statistikk fra ferjedatabanken.

Hvordan komme seg fra Bodø til Svolvær?

Hurtigbåten fra Bodø til Svolvær tar 3,5 timer og er en fantastisk seilas gjennom skjærgården i Vestfjorden. Hurtigruten fra Bodø til Svolvær via Stamsund tar 6 timer, og er en fin seilas over Vestfjorden og langs Lofotveggen.

Hvilken ferge til Lofoten?

Lofoten har fastlandsforbindelse via Lofast (E10), men kommer du med bil sørfra via E6 er du avhengig av ferge, enten Bognes-Lødingen (1t) eller Bodø-Moskenes (3t 15min). De ytterste øyene i Lofoten, Værøy og Røst, har ikke fastlandsforbindelse, men de har fergeforbindelse til Bodø og Moskenes.

Hva koster ferge fra Bodø til Lofoten?

Pris plassgaranti Bodø – Værøy – Røst – Moskenes 2021
  • 200,- Bodø – Moskenes for kjøretøy opp til 6 meter,
  • 500,- Bodø – Moskenes for kjøretøy over 6 meter,
  • 200,- Lødingen – Bognes for kjøretøy inntil 6 meter,

Hvor lang tid tar det å kjøre fra Bodø til Lofoten?

Det tar omtrent like lang tid, og kjøreturen vil komme på 1 time og 15 minutter. Det er ikke mulig å kjøre hele veien fra Bodø til Lofoten, du er nødt til å ta en ferge på et tidspunkt.

Når er det best å reise til Lofoten?

Vil du unngå kø, men likevel nyte god temperatur, er sensommeren og høsten den beste tiden å besøke Lofoten. LOFOTEN (VG reise) De fleste turistattraksjonene og overnattingstilbudene i Lofoten holder åpent ut september eller lenger.

Hvor mange timer tar det å kjøre til Lofoten?

Kontaktinformasjon til en av de vi anbefaler finner du under. Det er også mulig å leie bil på Harstad/Narvik Lufthavn Evenes eller i Bodø og kjøre til Lofoten. Fra Evenes til Svolvær tar det ca. 2 timer og 30 min å kjøre, avhengig av føre- og kjøreforhold.

Leave a Comment