Hvordan komme seg til Geitfjellet?

Rute 10 går fra sentrum til Skistua. Gå av ved Baklidammen, og følg beskrivelsen for Våttakammen fra Baklidammen – fram til Helkanseter. Følg stien (5), skiltet mot Geitfjellet og Helkanseter. Stien går på skrå mot venstre.

Hvor går man opp til Våttakammen?

Gå av på stoppet Møllebakken. Derfra er det 6 min gåtur opp til storsvingen i Vestoppfarten. Fra svingen begynner selve turen oppover på sti i flott natur. Etter ca 500 meter tar en skiltet sti av opp til venstre mot Våttakammen.

Hvordan komme seg til Storheia?

Adkomst med egen bil

Buss til Fjellseter og Skistua. Gråkallbanen til Lian og gå derifra til Grønlia. Parkeringsplasser flere steder langs Fjellseterveien og ved Lian.

Hvordan komme seg til Geitfjellet? – Related Questions

Hvor langt er det rundt Haukvatnet?

Haukvatnet rundt er en 2,3 km lang tursti rundt Haukvatnet på Byåsen. Stien er en av 10 bynære Turstier i Trondheim.

Hvordan komme seg til Grønlia?

Adkomst sommer

Du kan ta buss nr 26 og gå av alle stopp fra Ferista til Skistua, kommer an på hvordan tur du vil ha. Følg skilting i marka til Grønlia. Tar du trikk til Lian, kan du gå forbi Lian restautant, forbi flaggstanga og så innover i marka i retning Grønlia.

Hvor er Storheia?

Storheia er et fjell på Hadseløya i Hadsel kommune i Nordland. Det har en høyde på 504 meter over havet og ligger cirka 2,5 km sørvest for kommunesenteret Stokmarknes og drøyt 5 km nord/nordøst for Melbu.

Hvordan registrere Telltur?

– turer registreres via skjema her på nettsiden eller ved bruk av mobilappen Norgeskart Friluftsliv – velg Telltur noe som er gratis. Får du problemer med en turkode kan du henvende deg til det friluftsrådet som administrerer turen. Det gis ikke umiddelbar respons på henvendelser utenom normal kontortid og i helgene.

Hva skal man pakke til telttur?

Generelle pakke– og turtips
  1. Basis – Telt, sovepose, liggeunderlag og sekk.
  2. Klær.
  3. Sikkerhetsutstyr – Førstehjelpsutstyr, gnagsårplaster, fløyte, kart og kompass.
  4. Toalettsaker.
  5. Camp-utstyr – Kniv, kokeutstyr, hodelykt, tarp, tau osv.
  6. Mat og drikke.

Når starter TellTur 2022?

TellTurstart 2022 er lagt til fredag 1. april! Det er trukket vinnere av gavekort blant de som hadde minst 100 unike turer i år.

Hvordan bruke Norgeskart friluftsliv?

Med appen Norgeskart Friluftsliv kan man enkelt registrere turmålene i TellTur, selv uten mobildekning. Appen tillater nedlasting av kart som gjør det mulig å bruke appen og funksjonene uten dekning på telefonen. Husk bare å slå på posisjon/gps.

Er Norgeskart appen gratis?

Norgeskart er et populært navigasjonsprogram for Android-telefoner. Den er brukervennlig, enkel å bruke og et gratis program med gode kart.

Hvordan bruke kart uten nett?

Du kan laste ned kart for bruk uten nett under «Anbefalte kart».

Aktiver auto-oppdateringer

  1. Åpne Google Maps-appen. på Android-enheten.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din. Kart uten nett.
  3. Trykk på Innstillinger. øverst til høyre.
  4. Slå på Oppdater kart for bruk uten nett automatisk.

Hvor finner man kart over eiendom?

Ønsker du å finne informasjon om en eiendom i kartet, kan du bruke Kartverkets karttjeneste norgeskart.no. Med et raskt søk kan du enkelt finne en eiendom, se registrerte eiendomsgrenser, adresser eller bygninger i kartet.

Kan man se hvem som eier en eiendom?

Ja. Du kan gjøre oppslag i grunnboken gjennom visningstjenesten Se eiendom. Du kan søke med vegnavn, adresser eller gårds- og bruksnummer. Tjenesten er gratis og du kan gjøre oppslag på alle eiendommer i hele Norge.

Leave a Comment