Hvordan komme seg til Oslo Torp?

En smart måte å komme seg fra Oslo til Torp på er å ta toget til Torp stasjon og shuttlebuss videre derfra til selve flyplassen. Se oppdaterte avgangstider og mer info om transport til og fra Torp her.

Hvor stopper Torp ekspressen?

Torpekspressen bringer passasjerer mellom Oslo Bussterminal og Sandefjord Lufthavn Torp. Kjøretiden mellom Oslo og Torp er ca. 1 time og 45 minutter. Torpekspressen stopper på følgende steder: Oslo Bussterminal – Sjølyst – Lysaker – Høvik – Asker – Drammen – Torp.

Hvor ofte går flybussen?

Flybussen. Flybussen kjører flere ruter tur-retur fra Oslo lufthavn til utvalgte holdeplasser i Oslo og på Østlandet døgnet rundt, alle dager.

Hvordan komme seg til Oslo Torp? – Related Questions

Hvor går Flybussen Oslo?

Ved Oslo lufthavn er det 2 ulike operatører som kjører Flybussen. Flybussen VY kjører linje FB11 til Fredrikstad og Flybussen Connect kjører linjene FB1 Majorstuen, FB2 Oslo sentrum via Oslo Bussterminal, FB3 Lommedalen, FB4 Nydalen stasjon og FB5 Oslo sentrum via Bislett.

Hvor mye koster Flybussen Oslo?

Flybuss og rutebuss

Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvor lenge varer flybuss billett?

Når du kjøper billettflybussen.no må du velge reisedato, men billetten er fleksibel og gyldig fra kjøpstidspunkt og inntil 30 dager etter angitt avreisetidspunkt og dato. Billetten kan benyttes i begge retninger og på alle linjer som kjøres av Flybussen Connect.

Når går siste flybuss?

07:00–22:00.

Hvor ofte går bussene på Gardermoen?

Døgnet rundt kjører gratis shuttlebuss direkte til terminalen med 10-15 minutters intervaller. Vi anbefaler våre reisende å beregne god tid.

Hvor ofte går Flybussen Trondheim?

Flybussen kjører mellom Værnes og Trondheim hvert 10. minutt på hverdager, og det meste av søndag. Avgang til Trondheim hvert 10. minutt det meste av døgnet.

Er Flybussen gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Er det do på Flybussen?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Hvor stopper Flybussen Festplassen?

Terminalkart Bergen busstasjon. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene. I tillegg stopper vi på Jektevikterminalen (tidligere Hurtigruteterminalen, ikke markert i kart).

Kan man bruke Ruter billett på Flybussen?

Flybussen FB1, FB2, FB3 og FB5 har billettsamarbeid med Ruter. Ruters 24-timersbilletter og 7-, 30- og 365-dagersbilletter gjelder på Flybussen hvis billetten er gyldig for hele bussens reisestrekning.

Har Flybussen barnesete?

Sikring av barn i buss

Det finnes noen barneseter og sitteputer i våre busser, men disse kan ikke reserveres. Om du har behov for eget spedbarnsete, kan du ta med dette selv. Merk at ikke alle bussene har både isofix eller trepunktsbelter.

Hvem eier Flybussen?

Flybussen eies av forskjellige operatører innen transportnæringen, Tide, Boreal, Connect Bus og Vy Buss AS. Flybussen.no DA er et markedsføringsselskap for Flybussene til de forskjellige selskapene. Driftsansvaret for den enkelte ruten ligger hos det selskapet som opererer.

Hvem eier flyplass?

Et aksjeselskap fullt ut eid av staten ved Samferdselsdepartementet. Samferdselsministeren er generalforsamling for selskapet. Eier av statlige flyplasser og planlegger infrastrukturen i luftfarten.

Hvordan komme seg fra Stavanger flyplass til sentrum?

Flybussen – behagelig og rimelig transport mellom Stavanger lufthavn, Sola og Stavanger sentrum. Flybussen kjører raskest vei til Stavanger buss- og togstasjon (Byterminalen), hvor det tog- og busskorrespondanse med lokalbuss, lokal- og fjerntog. Flybussen har avganger hvert 20. minutt.

Hvor går Flybussen Bergen?

Flybussen kjører til Bergen sentrum via Knappetunellen og Fyllingsdalen, og videre til Åsane. Beregnet reisetid til Bergen busstasjon er ca. 20 minutter. Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene.

Hva koster Flybuss Bergen?

Pris
BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 309,00 tur/retur
HonnørNOK 139,00 tur
HonnørNOK 239,00 tur/retur
Barn ikke i følge med voksenNOK 139,00 tur

Leave a Comment