Hvordan kontakte Fjordkraft?

Ring oss gjerne på 230 06100, chat med oss eller send en e-post. Vi er her for deg alle hverdager fra 8 til 20.

Hva koster det å ringe Fjordkraft?

Mobilpriser
MobilabonnementFordelspris (strømkunde)Standardpris (ikke strømkunde)
Fjordkraft Mobil 1GB119 kr119 kr
Fjordkraft Mobil 5GB199 kr249 kr
Fjordkraft Mobil 10GB249 kr299 kr
Fjordkraft Mobil 15GB299 kr349 kr

Har ikke fått faktura fra Fjordkraft?

Walley sender ut faktura via e-post. Om du ikke finner fakturaen i din innboks så anbefaler vi at du sjekker i spam/ søppelpost mappen din. Du kan også kontakte Walley på telefon: 22 41 14 55, eller e-post: [email protected], og forhøre deg med de direkte.

Hvordan kontakte Fjordkraft? – Related Questions

Hva skjer om man betaler faktura en dag for sent?

Det går vanligvis 5-6 dager etter forfall før det sendes purring på betaling. Da kommer det et purregebyr i tillegg til den opprinnelige regningen. Når du bare har betalt 1 dag for sent får du nok ikke noen purring og ingen ting vil skje.

Når får man regning fra Fjordkraft?

Du får den første strømregningen fra oss i midten av måneden etter at du ble strømkunde hos oss. Da blir du fakturert for strømmen fra du ble kunde hos oss og ut den første måneden. I de fleste tilfeller vil du også få nettleien fra din netteier med på strømregningen.

Hva skjer hvis jeg ikke klarer å betale en regning?

Dersom ny regning med purregebyr ikke betales innen fristen blir kravet sendt til inkasso. Inkassoselskapet legger til inkasso-omkostninger og gir deg et ny frist for betaling. Dersom heller ikke inkassokravet blir betalt kan kravet bli sendt namsmannen. Namsmannen gir den som krever inn pengene dom for kravet.

Hva er prisen på strøm i dag?

14.00-15.00
KlokkeslettPris per kWh
23.00-00.00 145,96 øre Øvre
00.00-01.00 139,01 øre Øvre
01.00-02.00 131,57 øre Øvre
02.00-03.00 126,31 øre Øvre

Hvordan skal jeg betale en regning?

Du trenger en brukskonto i en bank. Med nettbank kan du betale regningene fra kontoen din, ved å fylle inn kontonummer og beløp til den som skal ha pengene. Husleie skal vanligvis betales på samme dag hver måned. Da kan du opprette et fast trekk fra kontoen din i nettbanken hver måned på samme dato.

Når kommer faktura fra motkraft?

Faktura sendes ut den 6. -10. påløpende måned. Deretter kan du sette opp avtalegiro hvis du ønsker det.

Hvorfor kommer ikke eFaktura?

Det var Bits som besluttet å avvikle den gamle eFaktura-tjenesten. Beslutningen gjelder for alle banker og betalingsforetak. Avviklingen har skjedd over noe tid, og 18. mai 2022 er det helt slutt for den gamle tjenesten.

Hvor lenge etter kan man få faktura?

Det er ikke noe bestemt tidspunkt for fakturering. Generelt gjelder likevel Bokføringsforskriften § 5-2-2 som krever at faktura skal utstedes så snart som mulig og senest 30 dager etter levering av varen/tjenesten.

Når kommer Los faktura?

Vi fakturerer våre kunder cirka rundt den 10. hver måned. Det kan variere noe fra måned til måned når du mottar fakturaen da dette er avhengig av blant annet helligdager og når vi mottar nettleiefakturaen din. Dersom du har samlefaktura, så kan du forvente å motta fakturaen i slutten av måneden.

Hvor mye får vi i strømstøtte?

Grunnlaget for strømstøtten er spotprisen i de 5 prissonene. Hvis spotprisen er over 70 øre per kWh ex mva, vil det gis strømstøtte. I 2023 vil strømstøtten være 90 prosent fra januar til og med mars, og fra oktober til og med desember. I de resterende månedene vil den være 80 prosent.

Hvem får ikke strømstøtte?

Hvem får strømstøtte? Alle privatkunder får støtte for strømmen de bruker der de bor. Ordningen gjelder også for boligselskap (borettslag, boligsameier, boligaksjeselskap mm.).

Hvordan kan man betale faktura?

Du kan gå i banken og betale fakturaen med kontanter eller ved å belaste kontoen din. Du må imidlertid betale et ganske stort gebyr ved at banken skal gjøre jobben. Jeg vil anbefale deg å la foreldrene dine eller noen andre som har nettbank betale regningen mot at du betaler beløpet til dem.

Er det farlig å få inkassovarsel?

Inkasso trenger heldigvis ikke å være farlig, og det finnes flere ting du kan gjøre for å få kontroll på økonomien igjen. Hvis du har en regning som har gått til inkasso, er det imidlertid lurt å ta tak i den så fort som mulig, for å unngå ytterligere avgifter.

Hvordan kan jeg betale med mobilen?

Gå til Innstillinger-appen på telefonen for å slå på NFC. Du kan betale med Google Wallet der du ser symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Se etter symbolene på betalingsterminalen eller kasseapparatet når du skal betale.

Hvor kan jeg betale regninger?

For å betale fakturaer og regninger med kontanter du enten til en bank, et fysisk postkontor eller til et sted hvor det er Bank i Butikk. Begge disse tilbyr deg å ta med regninga og kontanter for å betale for deg.

Hvordan betale regninger uten nettbank?

Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Dersom du ikke har nettbank eller kan betale med VIPPS, må du møte opp i banken din og be om at banken betaler fakturaen ved å trekke beløpet fra kontoen din og sende pengene til mottaker. Banken tar et gebyr for å gjøre denne jobben.

Leave a Comment