Hvordan kontakte NextGenTel?

Hvis du har behov for å snakke med en av de hyggelige medarbeiderne på kundesenteret, anbefaler vi deg å ta kontakt via chat via MinSide på nett eller i appen Det vil vanligvis være kortere ventetid på chat enn på telefon 98707979.

Hvordan si opp NextGenTel?

Du kan gjøre begge deler ved å :
  1. Registrere det selv på MinSide via app eller nett.
  2. Ta kontakt med oss via chat på MinSide eller telefon 98707979 og velg tastevalg for overføring eller oppsigelse.

Har NextGenTel fiber?

Vi leverer internett over trådløst bredbånd og fiber i hele Norge.

Hvordan kontakte NextGenTel? – Related Questions

Hvem har billigst internett?

Det billigste fiberbredbåndet til middels bruk er “Fiber 300” fra NextGenTel Bredbånd og har en hastighet på 300 mbit/s til 699 kr. Dersom du ønsker litt mer enn 300 mbit/s så har NextGenTel Bredbånd pr. januar 2023 det billigste 300 mbit/s fiberbredbåndet med sitt “Fiber 300” fiberbredbånd.

Er fiber bedre enn bredbånd?

Den kanskje største fordelen med fiberbredbånd er derfor at det i teorien ikke er noen begrensninger for hastigheten din. Fiber har også raskere responstid enn tradisjonelt bredbånd og er mer stabilt. Rett og slett fordi forstyrrelser ikke påvirker fiber i den grad som vi kjenner til fra tradisjonelt bredbånd.

Hvor stor hastighet krever Netflix?

Hvis du vil se på Netflix i HD, trenger du:

En tilkoblingshastighet på minst 5 megabits per sekund. Videokvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.

Hva er ulemper med 5G?

Etter en grundig gjennomgang så har vi konkludert med at den største ulempen med 5G er at signalene ikke når like langt som 3G og 4G signalene. Ettersom rekkevidden er kortere så vil dette medføre at flere 5G sendere må settes opp slik at det skal nå alle brukerne.

Hva er best fiber eller 5G?

Fire fordeler med å velge Fiber fremfor 5G:

Med Fiber er du sikret god og rask hastighet. Du deler ikke kapasitet med andre. Kapasiteten og overføringskvaliteten i et 5G-nett vil være delt mellom et varierende antall brukere. Med fiber har du alltid raskt og stabilt nett.

Hvem har raskest fiber i Norge?

Som første ut i Norge tilbyr Telia nå 1250 Mbps nedlastingshastighet på internett — det raskeste bredbåndsproduktet på markedet. I tillegg til dette oppgrader de nå hybridfibernettet for morgendagens behov.

Hvem kan levere fiber?

Fiberleverandører
  • Telia.
  • Telenor.
  • AltiBox.
  • HomeNet.
  • NextGenTel.

Har Telia fiber?

Fakta om Telia Fiber:

Telia Fiber er tilgjengelig via et nasjonalt nett som består av 40.000 km med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør. Med Telia Fiber får du overføringshastigheter opptil 200 Mbps.

Hvor mange har fiber i Norge?

Nkoms årlige bredbåndsundersøkelse viser at 74 prosent av alle norske husstander har tilgang til bredbånd basert på fiber. Det er en økning på 4 prosentpoeng fra i fjor. Hele 89 prosent har nå tilgang til høyhastighetsbredbånd på 100 Mbit/s eller mer, viser tall for første halvår i år.

Hvem eier Altibox?

Lyse-konsernet
Altibox / Moderorganisasjon

Lyse AS er et norsk industrikonsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Konsernet eies av 14 kommuner i Sør-Rogaland og har sin hovedvirksomhet på Jæren.

Wikipedia

Hvor dypt ligger fiber?

Slik graver du for fiberen

Ha minimum 1 meter fiberrør og peilesnor til overs i begge ender av grøfta. Montøren kommer tilbake og kapper til korrekte lengder når han skal installere mot husvegg og hoved-grøft. 4Vi anbefaler at du graver 30 cm dybde slik at fiberen ligger så trygt som mulig.

Hvem fant opp fiber?

En av de viktigste personene i utviklingen og oppdagelsen av optisk fiber var Charles Kuen Kao (1933–2018). Han ble i 2009 tildelt Nobelprisen i fysikk for sitt banebrytende arbeid med å utvikle kommunikasjon med lys over optiske fibre.

Hva koster fiber i mnd?

Fiberbredbåndspriser
ProduktPr månedFørste år 1)
Altibox Fiberbredbånd 150/150 (150/150 Mbps)749,-8 988,-
Altibox Fiberbredbånd 250/250 (250/250 Mbps)849,-10 188,-
Altibox Fiberbredbånd 750/750 (750/750 Mbps)999,-11 988,-
Altibox Fiberbredbånd 1000/1000 (1000/1000 Mbps)1 299,-15 588,-

Er det mulig å skjøte fiber kabel?

Det finnes flere måter å skjøte fiber på, men i grove trekk er det bare én metode som benyttes, nemlig sveiseskjøt. Andre metoder er for eksempel limskjøt, mekanisk skjøt og konnektorskjøt. For å kunne sveiseskjøte fiberman ha en sveisemaskin. Dette er en kostbar maskin som gir skjøter med svært lav demping.

Hvor skal fiber inn i huset?

En god huskeregel er at utstyret bør plassers sentralt i boligen, slik at rekkevidden på det trådløse signalet er sterkt i flest mulig etasjer og rom. Har du murvegger i huset kan de stenge for signalene, og da kan du trenge en signalforsterker i tillegg.

Hva betyr å blåse fiber?

Selve fiberen er en tynn kabel med glass i kjernen som blåses igjennom rørene som er lagt ved hjelp av en blåsemaskin og lufttrykk. Kabelen “flyter” på lufta på veien igjennom kabelen. Vi kaller det å blåse fiber.

Leave a Comment