Hvordan kontakte Wizzair?

Wizz Air
  • Vis telefon Ring 21 40 56 63.
  • E-post.

Er det trygt å reise med Wizzair?

– Flere av de selskapene er mer nøye med sikkerheten enn de dyre selskapene. Om et Ryanair-fly styrter, vil alle si at det er et lavprisselskap. Men flyselskap som Wizz Air (et ungarsk lavprisflyselskap) er ekstremt nøye med all sikkerhet, mer enn noe annet selskap.

Hvor mye koster bagasje på Wizzair?

Innsjekket bagasje
FlyselskapPrisKg
Wizz Air Basic – Lavsesong10-79 euro20
Wizz Air Basic – Høysesong18-95 euro20
Wizz Air Basic – Lavsesong17,5-101 euro32
Wizz Air Basic – Høysesong29,5-119,5 euro32

Hvordan kontakte Wizzair? – Related Questions

Når sjekke inn Wizz Air?

Innsjekking på nett er mulig fra 48 timer til 3 timer før avgang. Har du kjøpt en setereservasjon på forhånd? Så kan du sjekke inn opptil 30 dager før avgang. Innsjekking på nett er **obligatorisk** med Wizz Air.

Hva er ikke lov å ha med i kofferten?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Hvor mye koster det for ekstra bagasje?

Overvekt
FlyselskapEuropa
Air France Economy75 euro hvis bagasjen veier mellom 23 og 32 kg
British Airways Basic75 euro ekstra dersom vekt mellom 23 og 32 kg
British Airways75 euro ekstra dersom vekt mellom 23 og 32 kg
KLM Light75 euro hvis bagasjen veier mellom 23 og 32 kg

Kan man kjøpe bagasje på flyplassen?

Liten innsjekket bagasje kjøptflyplassen

Kostnaden for en liten innsjekket bagasje er betalt per kolli, per strekning. Maks én per passasjer. Liten innsjekket bagasje er kun tilgjengelig for kjøpflyplassen. Bagasjen kan ikke være større enn 55 x 40 x 23 cm og kan ikke veie mer enn 10 kg.

Hvor mye bagasje kan man ta med på fly?

Maksimal vekt per kolli innsjekket bagasje er 32 kg. Bagasjegjenstander som veier mer, kan sendes som last. Ethvert kolli innsjekket bagasje kan ha en maksimum størrelse på 158 cm (lengde + bredde + høyde). Barnevogn som sjekkes som bagasje kan veie maksimalt 23 kg.

Hvor mye koster bagasje Ryanair?

Pris. Å legge til Innsjekket bagasje på 20 kg koster mellom €/£ 20,99 og €/£ 59,99 avhengig av valgt rute og reisedato. Prisen for overvektig bagasje er €/£ 9 per ekstra tillagt kilo, hvis kjøpt på nett ved innsjekking 2 timer før avgang.

Hva skjer hvis håndbagasjen er for tung?

– Store mengder håndbagasje kan hindre rask evakuering i en nødssituasjon. Har du mer håndbagasje enn tillatt, kan du bli belastet for innsjekk av ekstra bagasje, og håndbagasjen kan bli flyttet ned i lasterommet ved ombordstigning.

Hvor mye er 1 kolli?

Et kolli kan ha størrelse fra et brev til en stor pakket eller upakket produktenhet. Vanligvis inneholder et kolli flere produkter som sendes fra en selger til en kunde. En forsendelse kan fordeles på flere kolli dersom størrelsen på forsendelsen og pakkingen tilsier det.

Hvor strenge er Ryanair på håndbagasje?

Alle passasjerer har rett til å ta med 1 liten personlig håndbagasje om bord som må få plass under setet foran deg (40 cm x 20 cm x 25 cm). Eksempler inkluderer håndveske, laptopveske og liten ryggsekk.

Hvor mye får man gjennom sikkerhetskontrollen?

Du kan ha med deg én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes. Posen skal ikke være større enn 1 liter, og hver væskeholder i posen kan ikke romme mer enn 100 milliliter. Med beholder menes flaske, tube, flakong, beger og lignende. Mengden bestemmes av størrelsen på beholderen, ikke hvor mye væske det er i den.

Kan man ha med seg barberhøvel i håndbagasje?

Engangsbarberhøvel eller barberhøvel med blader montert i holder/kassett kan tillates i håndbagasjen. Løse barberblader/barberkniver er ikke tillatt i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Kan man ha neglesaks i håndbagasje?

I korte trekk

Ikke ta med noe inn på flyet som kan sees på som et potensielt våpen. Det gjelder for eksempel neglesaks eller kniv med bladlengde over 6 cm. Ta heller ikke med noe som ligner på et våpen, som lekepistoler. Du kan kun ha med én gasslighter.

Hvor mye tannkrem på fly?

Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Er det lov å ha med seg strikkepinner på fly?

Strikkepinner er tillatt i håndbagasjen. De står ikke på lista over forbudte gjenstander, og anses ikke å kunne benyttes som våpen. Du kan ta med deg vanlige strikkepinner av normal størrelse.

Kan man ta med sminke på flyet?

Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at: Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).

Kan man ha med solkrem på fly?

Toalettsaker i håndbagasjen

Flytende væske er blant annet vann, brus, gele, lipgloss, deodoranter, parfyme, barberskum, hårgele, sjampo, solkremer, tannpasta og lignende. Hver person kan kun ha med én pose, og hver enhet i posen kan maksimalt romme 100 milliliter.

Leave a Comment