Hvordan kontakter jeg Klarna?

Klarna Norge AS
Klarna Norge – Butikksupport, Butikksupport21 04 96 00
E-postinfo@klarna.no

Hvordan kansellere Klarna?

Nye Klarna Online (merchants.klarna.com)

En innkommende bestilling slettes enkelt ved å trykke på knappen “Slett” lengst opp på bestillingssiden. Hvis bestillingen er levert, trykker dere på “Refunder” for å slette hele bestillingen, eller “Delvis refunder” for å slette deler av bestillingen.

Er Klarna trygt å bruke?

Når du handler med Klarna, kan du alltid være 100 % trygg. I tillegg til at du aldri trenger å oppgi følsom informasjon som for eksempel kortnummer, så vet du at du alltid handler i en trygg butikk når du velger Klarna.

Hvordan kontakter jeg Klarna? – Related Questions

Er det trygt å oppgi personnummer til Klarna?

Dersom man vil benytte Klarna må man identifisere seg med personnummer. Det er ikke farlig å handle fra denne nettsiden og heller ikke farlig å oppgi personnummer. Dersom du ikke ønsker å betale med faktura trenger man som regel ikke oppgi personnummer heller.

Hva er maks grense på Klarna?

Informasjon om betaling med Klarna.

Klarna har en kredittgrense på kr 31500,- for Klarna faktura og Klarna delbetaling. Dette innebærer at dersom man søker om å bruke Klarna betaling for beløp over denne summen, vil man få avslag på søknaden. Ved kjøp over kr 31500,- må betaling skje ved bruk av kredittkort.

Hvor mye kan man ha på Klarna konto?

Det er ingen forhåndsdefinert forbruksgrense ved bruk av Klarna.

Hva tjener Klarna penger på?

Klarna leverer den enkleste, sikreste og beste betalingsløsningen på markedet. Det er derfor over 400.000 butikker globalt bruker våre løsninger. Det er også fra disse Klarna tjener mesteparten av pengene sine.

Hvor mye renter er det på Klarna?

Renter. Standard nominell rente hos Klarna er på 22 prosent av utestående beløp på kontoen, noe som gjør at selv et lite beløp fort kan vokse seg stort.

Hvor mye koster det å bruke Klarna?

Klarna Payments

Pris for Klarna Payment faktura er 2,79 % pr transaksjon og 5.90 NOK pr faktura.

Er det gebyr på Klarna?

Det er ikke noe årlig gebyr for å bruke Klarna.

Hvordan fungerer Klarna delbetaling?

Når du takker ja til delbetaling fra Klarna tar du i praksis opp et lån uten sikkerhet. Du utsetter betalingen på kjøpet ditt med inntil 36 måneder og handler derfor på kreditt. Når du får tilbud om delbetaling fra Klarna må du opprette en brukerkonto hos selskapet for å få kreditten din innvilget.

Hva betyr å betale med Klarna?

Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk.

Hvem eier Klarna?

Klarna
Etablert2005
Eier(e) Klarna Holding
HovedkontorStockholm
LandSverige

Er Klarna kredittkort?

Klarna Konto er en rammekreditt som kan benyttes for kjøp av varer og tjenester. Klarna Konto tilbyr forbrukeren mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag samlet på en månedlig faktura, i stedet for å betale hele beløpet med en gang for det enkelte kjøp. Din kredittgrense er som høyst 5000 NOK.

Hvor lenge kan man utsette betaling på Klarna?

Betal innen 30 dager er designet for å gjøre shopping enklere for dine kunder.

Kan man delbetale alt på Klarna?

Kunden din betaler enkelt sine månedlige innbetalinger til Klarna i appen vår eller på nett. Du får alltid betalt alt på forhånd, selv om vi ikke gjør det.

Hva skjer hvis du ikke betaler regningene dine?

Dersom man ikke betaler den siste regningen inkludert purregebyr, vil regningen bli sendt til inkasso. Da får man et krav der også forsinkelsesrenter og inkassogebyr kommer i tillegg til regning og purregebyr. Dersom man ikke betaler hele inkassokravet på forfall vil det bli registrert en betalingsanmerkning.

Hvor kan jeg se min Klarna gjeld?

Dette ser du ved å gå til bedriftslån-appen i Merchant Portal. Om du har et aktivt lån, vil du se din totale gjeld, gjenstående avgift og kapital, samt dine tidligere betalinger sortert etter dato.

Hvordan slette Klarna kreditt?

Ja, den var hjelpsom.

Klarna Online (online.klarna.com)

  1. Velg “Bruker” i menyen til venstre.
  2. Velg brukeren som skal slettes ved å markere ruten “Fjern”.
  3. Bekreft endringene ved å velge “Fjern valgte” og så “OK”.

Leave a Comment