Hvordan reise fra Bodø til Røst?

Hvor lang tid tar fergen fra Bodø til Røst?

Ferjesambandet Bodø–Røst–Værøy–Moskenes
StrekningLengde KmOverfartstid
Bodø – Røst109,0 ca. 4 timer
Bodø – Moskenes94,33 – 4 timer
Bodø – Værøy86,3ca. 3 timer
Røst – Værøy43,0105 minutter

1 more row

Hvor lang tid tar båten fra Bodø til Moskenes?

Lofoten har fastlandsforbindelse via Lofast (E10), men kommer du med bil sørfra via E6 er du avhengig av ferge, enten Bognes-Lødingen (1t) eller Bodø-Moskenes (3t 15min).

Hvor mye koster fergen fra Bodø til Moskenes?

Pris plassgaranti Bodø – Værøy – Røst – Moskenes 2021
  • 200,- BodøMoskenes for kjøretøy opp til 6 meter,
  • 500,- BodøMoskenes for kjøretøy over 6 meter,
  • 200,- Lødingen – Bognes for kjøretøy inntil 6 meter,

Hvordan reise fra Bodø til Røst? – Related Questions

Når blir det gratis ferge?

Regjeringen har satt av 59 millioner i revidert statsbudsjett for 2022 til gratis ferje på ferjesamband som hadde under 100.000 passasjerer i 2019. Dette betyr at fra 1. juli vil flere samband bli gratis.

Hva koster AutoPASS ferje?

Ett AutoPASS-ferjekort koster 50 kr som trekkes fra innbetalt forskuddsbeløp. Ferjekort sendes i post når innbetaling av forskuddsbeløp er mottatt.

Kan man ta ferge uten AutoPASS?

For de samband som ikke er gratis (f.o.m. 1. juli 2022) brukes det automatiske betalingssystemet AutoPASS for betaling på ferge. Norske kjøretøy trenger verken avtale eller brikke for å reise med ferge. Men det må inngås en egen avtale om AutoPASS for ferge for å få rabatt.

Er det billigere med AutoPASS?

Får jeg rabatt når jeg har brikkeavtale? Alle kjøretøy i takstgruppe 1 og M1 med gyldig bombrikke får automatisk 20 prosent brikkerabatt i nesten alle automatiske bompengeanlegg i Norge. Noen steder er det timeregel og månedstak for hvor mange passeringer som belastes.

Er elbil gratis på ferje?

Stortinget har vedtatt at elbiler skal betale maksimalt halv pris av det bensin- og dieselbiler betaler på ferjer. Dette er nå innført på både riks- og fylkesveier. Elbilforeningen mener at regelen om maks halv pris skal være en fast miljørabatt.

Hvor lang tid tar det å kjøre fra Bodø til Lofoten?

Det tar omtrent like lang tid, og kjøreturen vil komme på 1 time og 15 minutter. Det er ikke mulig å kjøre hele veien fra Bodø til Lofoten, du er nødt til å ta en ferge på et tidspunkt.

Hvordan betale på ferger i Nordland?

Fergebilletter betales med AutoPass på alle fylkesveiferger i Nordland. Det betyr at registreringsskiltet ditt blir fotografert ved ombordkjøring, og du får i ettertid tilsendt faktura for reisen. Informasjon om fergepriser finner du på AutoPASS sine nettsider.

Hvordan komme seg rundt i Lofoten uten bil?

Hvis du reiser uten bil, kan du ta toget til Bodø eller Narvik. Herfra fortsetter du enten med ferge eller hurtigbåt fra Bodø, eller med ekspressbuss fra eller via Narvik. Velger du å fly, kan du fly direkte til Lofoten fra Oslo, og lande på Leknes eller i Svolvær. Det går dessuten fly til Røst fra Bodø.

Hvordan komme seg fra Bodø til Svolvær?

Hurtigbåten fra Bodø til Svolvær tar 3,5 timer og er en fantastisk seilas gjennom skjærgården i Vestfjorden. Hurtigruten fra Bodø til Svolvær via Stamsund tar 6 timer, og er en fin seilas over Vestfjorden og langs Lofotveggen.

Hvor lang er rullebanen i Bodø?

Rullebane og flytrafikkontroll

Lufthavnen har én asfaltert rullebane, som måler 2 794 x 45 meter og har baneretningen 07–25.

Hva må man gjøre i Bodø?

Bodø er en spennende og livlig by med korte avstander mellom de store opplevelsene. Her kan du shoppe, dra på skybar, klatre i fjellet, kjøre RIB og besøke verdens sterkeste tidevannsstrøm – alt på en og samme dag!

Hvordan komme seg fra Bodø til Henningsvær?

ta hurtigbåt fra Bodø til Svolvær (ca 3 t 30 min). Har man ekstra god tid og vil nyte utsikten kan man evt. ta Hurtigruta Bodø – Svolvær (ca 6 t). Fra Tromsø flyr Widerøe også direkte til Evenes Flyplass, bil videre fra Evenes til Henningsvær (ca 3 t).

Hvordan komme seg fra Bodø til Tromsø?

Fra sentrumterminalen i Bodø går det en buss til Tromsø. Dette er buss med rutenummer 100, og den totale reiseveien er på 12 timer og 30 minutter. Bussen har et skifte i Narvik, og du kommer frem til Tromsø på kvelden. For å søke opp mulige avganger, anbefaler vi deg å bruke følgende reiseplanlegger.

Er Henningsvær en by?

Henningsvær er et tettsted i Vågan kommune i Nordland. Tettstedet er ifølge SSBs definisjon 0,3 km², og har 505 innbyggere (2021).

Hvor lang flytur til Bodø?

Flyvninger til Bodø

Siden Bodø ligger så langt nord, tar flyturen fra de større flyplassene sør i Norge omtrent 1,5 time.

Hvordan komme seg fra Bodø til Steigen?

Hvordan komme seg til Steigen? Nordlandsekspressen (NEX2) går fra Bodø og er innom tre plasser i Steigen: Helnessund, Nordskot og Bogøy. Turen tar henholdsvis mellom én til to timer. Steigen er ypperlig anlagt for sykkel, hvis du har med deg dette.

Leave a Comment