Hvordan returnere til light in the box?

Hvordan returnerer jeg en vare?
 1. Logg inn på din konto og klikk Mine bestillinger.
 2. Klikk på bestillingen som du ønsker å spore.
 3. Klikk på Returer & Refunderinger og du vil bli brakt til et skjema på nettet .

Er det trygt å handle på Fruugo?

Kommer aldri til å bestille fra fruugo igjen, så her er det bare å holde seg langt unna. Du bør ikke ta sjansen på å være en av de heldige få som KANSKJE lykkes med å få det du har betalt for Har betalt. Klarer ikke spore varen, siden bare henger.

Hva er ADOR com?

ADOR er en stor og profesjonell nettbutikk med moteklær. Her finner du tusenvis av artikler til svært gode priser. I toppmenyen ser du raskt at disse selger kjoler, topper til damer, sportsklær, dametøy, badetøy, sko, smykker, klokker og andre plagg til kvinner, herre og barn.

Hvordan returnere til light in the box? – Related Questions

Hvordan vet man om en nettbutikk er trygg?

Mangelfulle opplysninger om nettbutikken

På en seriøs nettbutikk skal det være kontaktopplysninger og adresse på virksomheten – samt organisasjonsnummer. Har nettbutikken adresse i f. eks. Kina, eller en veldig generell adresse, skal dine alarmklokker ringe.

Er denne nettsiden trygg?

For å sjekke dette må man se at det angis HTTPS foran nettadressen til siden, eller at man har en grønn hengelås foran nettadressen. Det er imidlertid svært viktig å huske at HTTPS ikke sier noe om nettsiden du besøker. Det kan fortsatt være svindlere som opererer denne. Det kan også være at nettsiden er dårlig drevet.

Kan man få virus av å åpne en nettside?

Du får ikke virus på din telefon av å gå inn på nettsider. Du kan få virus dersom du laster ned en ondsinnet applikasjon. Dersom du ikke har lastet ned noen ukjente applikasjoner eller oppgitt kortinformasjonen, er det ikke mulig for noen å trekke penger fra det kortet. Du kan ta det med ro og surfe videre.

Hvordan oppdage falske nettsider?

Slik oppdager du en useriøs nettbutikk
 1. Nettadressen har skrivefeil. Svindlere kopierer en ekte nettbutikk, og bruker en adresse som er nesten helt lik den originale nettbutikken.
 2. Manglende kontaktinfo.
 3. Innhold fullt av skrivefeil.
 4. Ingen hengelås eller sertifikat.

Hvordan rapportere falske nettsider?

I tillegg til å klage til selger, er det derfor viktig at du også tar kontakt med banken. Dersom du får avslag hos banken kan du klage saken inn for Finansklagenemnda. Du kan også kontakte Forbruker Europa dersom du ønsker råd om hvordan du bør gå frem overfor en utenlandsk nettbutikk.

Hvor melde svindelforsøk?

 1. Nødnummer 112.
 2. Ring politiet 02800.
 3. Kontakt politiet.

Hva gjør jeg med svindel sms?

Har du, ved å klikke på en link i en svindel-SMS, oppgitt noen som helst informasjon, for eksempel fødselsnummer, bank- eller kredittkortnummer, må du straks ta kontakt med din bank for å få sikret tilganger og sperret kort, da det er en risiko for at noen kan misbruke informasjonen.

Hvordan klage på netthandel?

Hvordan går du frem for å klage?
 1. Klag til selger. Dersom du er misfornøyd med en vare eller at varen ikke dukker opp, må du først ta kontakt med selger. Bruk gjerne et av våre klagebrev.
 2. Ta saka til Forbrukertilsynet for mekling. Dersom du har handlet i en norsk nettbutikk, kan du ta saken inn for Forbrukertilsynet.

Hva er en trygg nettside?

Det første og letteste du må sjekke, er om nettsiden benytter HTTPS. HTTP står for Hypertext Transfer Protocol. Det er den protokollen som gjør at innholdet på nettsiden kan vises. I dag bruker de aller fleste nettsider imidlertid HTTPS – hvor S-en står for Secure.

Hva betyr det når det står ikke sikkert på en nettside?

De fleste nettlesere varsler brukere hvis de viser usikre nettsider ved å vise advarselen “ikke sikker”. Dette indikerer nettsiden ikke gir en sikker forbindelse til besøkende. Når nettleseren din kobler seg til et nettsted, kan den enten bruke den sikre HTTPS eller den usikre HTTP-protokollen.

Hvilken rolle har nettsiden?

Nettsiden skal tiltrekke seg besøkende og hjelpe de med å forstå produktet og selskapet. De handlingene man ønsker utført på en nettside må fungere samtidig som merkevarebygging gjennom visuelle elementer og gode tekster er viktig for at nettsiden skal arbeide mot et definert mål.

Er HTTPS sikkert?

Hva er HTTPS? HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS) forsikrer at besøkende har en sikker tilkobling til ditt nettsted. Ved å sikre din nettside med HTTPS, blir sensitiv informasjon slik som passord eller bankdetaljer beskyttet, og besøkende kan navigere seg rundt på din nettside helt trygt.

Hva betyr det at en side er merket med HTTPS?

HTTPS er en kommunikasjonsprotokoll som støtter sikker kommunikasjon over internett. Protokollen sikrer at man kan verifisere identiteten til nett-tjenesten man kommuniserer med, samt at informasjonen som overføres ikke kan avlyttes eller endres.

Hva er forskjellen mellom HTTP og HTTPS?

HTTPS vs HTTP

HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en sikrere utgave av HTTP, hvor alt innhold som blir sendt og mottatt er kryptert. Dersom du for eksempel fyller ut et skjema med passord, vil nettsiden være den eneste som kan lese dette.

Hvilken nettside er mest besøkt?

Facebook er det mest besøkte nettstedet på internett.

Hva er verdens største nettside?

Verdens ti største nettsteder
NettstedUnike brukere
1Facebook540.000.000
2Yahoo490.000.000
3live.com370.000.000
4Wikipedia310.000.000

Leave a Comment