Hvordan ringe til Norwegian?

Mandag-fredag fra 08:00 til 20:00 CET Lør-søn fra 09:00 til 18:00 CET
 1. Danmark +45 70 80 78 80.
 2. Finland +358 (0)9 231 01 600.
 3. Frankrike +33 970 738001.
 4. Italia +390 694 802756.
 5. Tyskland +49 (800) 5895000.
 6. Spania +34 902 848 080.
 7. Sverige +46 (0)770 45 77 00.
 8. Storbritannia +44 (0)330 828 0854.

Hvordan sende mail til Norwegian?

Ønsker du å komme i kontakt med oss på e-post, send henvendelsen din til: [email protected].
 1. Ønsker du å komme i kontakt med oss på telefon, ring inn til oss på: 23 36 16 99. (
 2. Ønsker du å sende oss en henvendelse i posten, kan du benytte vår postadresse: Postboks 110, 1325 Lysaker, Norge.

Kan man ringe Norwegian?

tlf Norwegian som er betjent døgnet rundt +47 21 49 00 15. generelle reise spørsmål håndteres via Norwegian kundeservice chat ved å utfylle nødvendige felter på nettside.

Hvordan ringe til Norwegian? – Related Questions

Kan Norwegian billetter endres?

Endre bestilling

Du kan endre tid, dato, reisemål og navnet på den reisende på nett (mot et tillegg) inntil 30 minutter før opprinnelig avgangstid på de fleste reisemålene. (I enkelte tilfeller må du ringe Kundeservice for å endre bestillingen.)

Hvordan få tilbake penger fra Norwegian?

Du kan sende inn krav om refusjon av utgifter eller kompensasjon på nett. Pass på å legge ved de spesifiserte kvitteringene på utgiftene du ønsker å be om refusjon for, og oppbevar originalene på et trygt sted.

Kan LowFare billetter endres?

Hvis du har bestilt din LowFare og LowFare+ billett før 21. august 2022, kan du fortsatt bruke én gebyrfri ombooking. For å kvalifisere for én gebyrfri endring: Endringer må gjøres senest 7 dager før planlagt avgang for alle flyvninger.

Er det nett på Norwegian?

Du kan søke på nett, se hva som skjer på sosiale medier eller lese e-post (hvis du absolutt vil). Med Gate-to-gate WiFi får du tilgang til WiFi-nettverket vårt så snart du går om bord på et av flyene våre som tilbyr WiFi.

Når bagasjen ikke kommer Norwegian?

Hvis bagasjen din er forsinket på hjemveien, regner vi med at du har tilgang til det du trenger. I slike tilfeller er det ikke vanlig at vi eller forsikringsselskapet ditt dekker kostnader for nødvendige innkjøp. Hvis vi ikke har funnet bagasjen din etter 21 dager, kan du kreve erstatning for tapt bagasje.

Hvordan få igjen skatter og avgifter Norwegian?

Oppgi navn og referansenummer, og du vil få tilbake pengene du har krav på. Norwegian kontakter du på denne mailadressen med booking referanse, til: refusjoner@norwegian.no. I mailen må du oppi bookingreferanse. Norwegian tar et gebyr på NOK 50 per person per strekning for refusjon av skatter og avgifter.

Hvor lang tid tar det å få refundert penger fra Norwegian?

Ifølge regelverket har kunden krav på refusjon innen sju dager etter kanselleringen.

Er det mulig å avbestille flybillett?

Du har ingen lovbestemt rett til å avbestille når du har kjøpt en flyreise. Du har heller ikke angrerett, selv om reisen er bestilt over internett. Dette betyr at du ikke kan kreve å få billettprisen refundert, dersom du ikke har mulighet til å reise.

Kan ikke reise pga sykdom Norwegian?

Hvis du har bestilt Avbestillingsbeskyttelse, får du billetten refundert hvis du ikke kan reise dersom du selv eller noen i din nærmeste familie blir syk. Avbestillingsbeskyttelse kan kun kjøpes på nett når du bestiller billetten, og kan ikke legges til en eksisterende bestilling.

Hva skjer om man får Korona på reise?

Koronasyk på reise

Forutsatt at reisemålet ikke hadde reiseråd pga korona ved innreise, gjelder forsikringen som ved annen sykdom. Den dekker utgifter til behandling, forlenget opphold og ny hjemreise.

Hva dekker reiseforsikringen ved sykdom?

Hva dekker reiseforsikringen? Reiseforsikringen dekker kun akutt og uforutsett sykdom og skade på reisen. En medisinsk forhåndsvurdering forteller deg om din kroniske eller nåværende sykdom og ulykkesskade også vil være dekket av reiseforsikringen, hvis du skulle trenge behandling.

Når en i reisefølget blir syk?

Som grunnlag for dekning ved avbestilling regnes akutt sykdom, ulykker og dødsfall. Forsikringen gjelder deg selv som skal reise, familiemedlemmer, eller den du reiser med så lenge reisefølget ikke er mer enn to personer.

Hva dekker reiseforsikring Bank Norwegian?

Vilkår gjelder for forsikringen, blant annet:
 • Reisen må starte og slutte i Norden.
 • Gjelder på reiser i inntil 90 dager.
 • Dekker avbestilling av reise med inntil kr 50 000.
 • Erstatter tapt bagasje eller kompenserer for forsinket bagasje.
 • Dekker sykdom og ulykke på reise, samt hjemtransport.

Kan man fly hvis man er syk?

Personer med feber ved en infeksjon bør ikke fly siden de er i en aktiv fase av sykdommen. Er du syk med feber eller har synlige blemmer, kan du bli nektet å reise. Influensa. Man bør ikke reise før 24 timer etter at feber er borte med influensa.

Hva dekker en avbestillingsforsikring?

Avbestillingsforsikringen gir deg pengene tilbake hvis du trenger å avbestille en reise på grunn av uforutsette hendelser. Du er dekket dersom avbestillingen skyldes: Du, reiseledsager, nærmeste familie eller nøkkelperson i reisefølge rammes av alvorlig akutt sykdom, ulykke eller dødsfall.

Er avbestillingsforsikring inkludert i reiseforsikring?

Hva er avbestillingsforsikring? Avbestillingsforsikring er inkludert i reiseforsikringen din eller reiseforsikringen du har gjennom ditt MasterCard. Den gir deg reisekostnader tilbake dersom det skulle oppstå noe uforventet i forkant av reisen.

Leave a Comment