Hvordan sjekke om toget er i rute?

Hvordan finner jeg ut om toget mitt er i rute? Sjekk om toget ditt er i rute her på vy.no, søk på avgangen i appen eller abonner på pushvarsling om avvik i appen. Ellers skal du også få beskjed på tavler og over høyttaler på stasjonen om eventuelle avvik.

Kan man bruke Vy på ruter?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser. Det er ikke overgang til Ruters transportmidler med disse billettene.

Hvor kjører Vy?

Rutenettverket til Vy express strekker seg fra Trondheim i Midt-Norge til Kristiansand i Sør-Norge. Vy har turbusskjøring i hele landet, samt flybuss til og fra Oslo Lufthavn og Ålesund Lufthavn. Vy kjører også shuttlebusser mellom flyplassen og hotellene i området ved Oslo Lufthavn.

Hvordan sjekke om toget er i rute? – Related Questions

Hvor mye kostet Vy?

For å bytte navn fra NSB til Vy ble prislappen på hele 280 millioner kroner. Like etter navnebyttet tapte selskapet to store kontrakter. Men ledelsen er godt fornøyd med prosessen. I 2019 ble det pinlig stille på pressekonferansen hvor NSB-sjefen avdekket det nye navnet til en av Norges mest kjente merkevarer.

Hva heter Vy nå?

NSB-konsernet er i endring og samler tog- og bussvirksomheten i Norge og Sverige under en ny, felles merkevare: Vy. Den nye merkevaren gir tog og buss felles identitet og viser kundene at NSB blir noe nytt. Vy betyr utsikt og oversyn og brukes om å ha ambisjoner – store vyer.

Hvor mange biler erstatter Vy?

Til alle våre pendlere – velkommen tilbake!

Visste du at et fullt tog i rushtrafikken erstatter 600 biler på veien? Og det er bare ett tog.

Hvor mange busser har Vy?

Vy er et av de største busselskapene i Norden, med virksomhet i Norge og Sverige. Med våre busser frakter vi rundt 113 millioner passasjerer i året, og omsetter for 6 milliarder kroner. Vi har 3300 busser og 7.400 medarbeidere som jobber for at du skal få den beste bussopplevelsen.

Er Vy svensk?

Vygruppen AS, markedsført som Vy, tidligere Norges Statsbaner (NSB), er et norsk transportkonsern eid av staten ved Samferdselsdepartementet. Selskapet driver primært tog- og godstrafikk på jernbane og persontransport med buss.

Er det nett på Vy?

Trenger du nett? På de fleste av våre tog kan du få tilgang til trådløst internett – helt gratis. Bare husk at internettforbindelsen kan variere underveis.

Er det lov å spise på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Har Vy tog toalett?

Er det toalett om bord? Ja.

Er det gratis nett på tog?

Internett. Treng du nett? På dei fleste av våre tog kan du få tilgang til trådlaust internett – heilt gratis. Berre hugs at dekninga kan variere undervegs.

Er det lov med dyr på tog?

Kan jeg ha med kjæledyr? Dyrene som får bli med på tog er hund, katt, gnagere i bur, burfugl og små skilpadder. Du kan ta med akvariefisk så lenge de er forsvarlig pakket. Andre dyr er ikke ønsket på toget.

Kan man lade tlf på tog?

Han opplyser om at de fleste togene har god tilgang på strømuttak. Noen har det ved hvert sete, mens andre har uttak enkelte steder på toget. – Det er ikke noe i veien for at kunder som opplever å gå tom for batteri, kan bruke disse til å lade telefonen. Men selve laderen er noe hver enkelt må stå for selv, sier Lunde.

Hvor fort kjører vanlig tog?

I ordinær trafikk har toget en topphastighet på 380 km/t.

Hva er komfort på toget?

I Pluss-vognene sitter du i behagelige stoler og kan drikke nykvernet kaffe mens du nyter omgivelsene. Pluss gjør lengre reiser litt kortere, og litt bedre.

Er det dyrere å kjøpe billett på toget?

Det er også dyrere å kjøpe billett om bord på Vys tog.

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Leave a Comment