Hvordan sjekke veiarbeid?

Du når oss i veitrafikksentralene på telefonnummer 175. Du kan nå oss døgnet rundt, hele året. Vi tar imot tips om trafikkfarlige sitasjoner og gir deg informasjon om vinterstengte veier, kolonnekjøring, og stengte tunneler.

Er Trollstigen åpen nå?

Trollstigen er stengt. Trollstigen er stengt. Foreløpig planlegger Statens Vegvesen med åpning 10.

Når stenger Valdresflye?

Nattestengt, gyldig mellom 20:00 og 08:00 hver dag fra 23.11.2022 til 31.12.2022. Merk at sluttiden er usikker og kan endres.

Hvordan sjekke veiarbeid? – Related Questions

Kan man kjøre over Valdresflya?

I hvert fall fra 1953 har det vært mulig å kjøre bil over Valdresflye. I forbindelse med at Turistvegprosjektet kastet sine øyne på veien har den blitt oppgradert og det er bygget flere flotte rasteplasser med utsikt. Og nettopp utsikt er det mye av langs Nasjonal turistveg Valdresflye.

Når stenger Trollstigen for vinteren?

Oppsummert. Trollstigen er et veistykke på fylkesvei 63 i Rauma kommune. Geiranger-Trollstigen er en av de 18 nasjonale turistveiene. Veistrekningen er vinterstengt og er vanligvis åpen fra midten av mai og til snøen faller om høsten.

Hvor er Valdresflya stengt?

Opningstider. * Delar av Nasjonal turistveg Valdresflye er vinterstengt mellom Garli og Maurvangen. Strekninga er open mellom Hindsæter og Gjendesheim. Vegen er normalt stengt i desember og opnas igjen i april.

Hvor begynner Valdresflya?

Valdresflya starter rett før Beitostølen i Valdres og går nordover forbi Bygdin og Gjendesheim til Hindsæter. Du kan stoppe mange steder langs veien, både på tilrettelagte stoppesteder og en stor mengde plasser hvor du bokstavelig talt kan kjøre ut på fjellet og parkere bilen midt i naturen.

Hvor er bommen på Valdresflya?

Vinterstengt vei over Valdresflye

Bommen på Garli ved Beitostølen stopper bilene fra å kjøre inn på Valdresflya. Valdresflye er den nasjonale turistvegen som starter ved Garli på Beitostølen og går over fjellheimen forbi Bygdin og Gjendesheim til Hindsæter.

Er veien åpen til Bygdin?

Veien er normalt åpen hele døgnet både fra sør og nord.

Er det vann i Bygdin?

Bygdin er en innsjø i Vang kommune i Innlandet. Den ligger sørøst i Jotunheimen, i nedbørfeltet til elva Vinstra. Bygdin er regulert som magasin for Øvre og Nedre Vinstra kraftverk, med reguleringshøyde mellom 1 048 og 1 057 moh. Sjøen har et areal på 40 km², og den er lang og smal – i luftlinje 25 km lang.

Når åpner Haukeli?

Arbeidene i Haukelitunnelen skal etter planen ferdigstilles i 2022. Haukelitunnelen er 5,7 km lang. Dette skal vi gjøre i begge tunnelene: Bygge nye tekniske bygg.

Når stenger jotunheimvegen?

Jotunheimvegen holder vinterstengt fra og med 24.10 – 22

På Haugseter Fjellstue (+47 61 34 15 10) er det gode muligheter for kanoturer, fotturer, tindeturer, fisketurer og sykkelturer.

Er riksvei 51 åpen?

Fylkesveg 51 over Valdresflye er åpen fra 08- 20 og er et alternativ for trafikanter som skal mellom Østlandet og Vestlandet på dagtid, så lenge E6 er stengt i Ringebu.

Hvordan komme seg til Eidsbugarden?

Adkomst sommer

Du kjører E16 mellom Oslo og Bergen fram til Tyinkrysset. Derfra på riksveg 53 mot Årdal og Tyin. Det er offentlig parkering mot betaling på Eidsbugarden, info: https://www.eidsbugardenparkering.no.

Når åpner jotunheimvegen?

Jotunheimvegen (bomvei): 45 km. går gjennom åpne og vennlige fjellområder med utsikt mot høye fjell og store vann. Veien åpner vanligvis i midten av juni. Se etter flokker med tamrein som beiter i området.

Hvor langt er det over Valdresflya?

Veien er 49 km lang, og går mellom Garli og Hindsæter. Høyeste punktet er på 1389 moh, noe som gjør Valdresflye til Norges nest høyeste fjellovergang. Fra veien har du flott utsikt over fjell og vidde. Valdresflye er et ypperlig utgangspunkt for fjellturer både til fots, på sykkel og på ski!

Hvor langt er det å gå over Besseggen?

De fleste bruker mellom 6 og 8 timer, inkludert pauser, på å vandre Besseggen. Med en stigning på nesten 1000 høydemeter, og en lengde på rundt 13km, er Besseggen en lang tur.

Hva betyr Valdresflye?

Valdresflye er ei fjellvidde i Valdres, i Øystre Slidre, dels òg i Vang kommune, mellom Bygdin og Sjodalen i Aust-Jotunheimen.

Når Vinterstenger Valdresflya?

Veien er vinterstengt i perioden 15. desember til 1. april (eller palmehelgen hvis tidligere). Værforholdene gjør at avvik kan forekomme.

Leave a Comment